تارت هلو
مواد لازم:
كره. ١٢٥ گرم
نرمه قند. ١ق م
آرد. ٢ ليوان سرخالى
تخم مرغ. ١ عدد
وانيل. ١/٤ ق چ
آب. ٢ ق غ
طرز تهيه:
آرد را در ظرفى ريخته و كره را مكعبى خرد ميكنيم و با نوك انگشتان كره وآرد را به خورد هم ميدهيم تخم مرغ وپودر قند و وانيل را نيز اضافه كرده و آب را قاشق قاشق اضافه ميكنيم تا به شكل خمير در آيد .
نكته مهم در تهيه تارت سرد بودن مواد اوليه است و ديگر اينكه خمير تارت را اصلا ورز ندهيد چون سفت ميشود فقط كافيست كه خمير منسجم شود.
خمير را در كيسه فريزر گذاشته و نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.
@ashpazima🌺🌺🌺
مواد لازم براى كرم :
تخم مرغ. ٢ عدد
شير. يك ليوان
شكر. ٣ ق غ
آرد. ٢ ق غ
وانيل. ١/٤ ق چ
خامه. ١/٢ ليوان
طرز تهيه كرم
تخم مرغ وشكر و وانيل را خوب با همزن بزنيد .
آرد را در ظرف لعابى كوچكى بريزيد و شير را به تدريج به آن اضافه كنيد تا گلوله نشود روى حرارت مرتب هم بزنيد هنگامى كه غليظ شد مايه تخم مرغى را به آن اضافه كنيد وبه هم زدن ادامه دهيد تا مجددا غليظ شود كرم را از روى حرارت برداشته و پس از اينكه كمى از حرارت افتاد خامه را با آن مخلوط كنيد
خمير پاى را بين دو لايه پلاستيك فريزر با وردنه به شكل دايره وكمى بزرگتر ا. قالب باز كنيد و در قالب انداخته ودر فر ١٧٥ درجه حدود نيم ساعت بپزيد تا كمى طلايى رنگ شود بعد از سرد شدن تارت را از قالب خارج كرده ودر ظرف سرو قرار دهيد و داخل آنرا با كرم پر كنيد روى كرم را برشهاى كمپوت هلو بچينيد و با خامه فرم گرفته در قيف تزئين كنيد
نوش جان