چيز كيك نوتلا
محبوبترين ومعروفترين شكلات صبحانه در سراسر دنيا شكلات نوتلا است كه ميتوان از اين شكلات خوشمزه در تهيه كيكهاى شكلاتى ، دسرها و چيز كيك استفاده كرد. در ادامه آموزش چيز كيك نوتلا را خواهيم داشت .
مواد لازم :
بيسگوئيت پتى بور شكلاتى. ٣٠٠ گرم
كره. ١٢٠ گرم
شكلات تخته اى. ٦٠ گرم
خامه ٣٠٠ گرم
پنير ماسكارپونه. ٣٠٠ گرم
شكلات نوتلا. يك فنجان
پودر ژلاتين. ٣ ق م
آب سرد. نصف پيمانه
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه:
بيسگوئيتها را پودر كنيد و با كره ذوب شده خوب مخلوط كنيد .
خامه صبحانه را كمى با چنگال بزنيد تا يكنواخت شود و ٤ قاشق از خامه را با بيسگوئيتها مخلوط كنيد .
اين مخلوط را كف قالب كمربندى خوب پرس كنيد و قالب را در يخچال قرار دهيد .
پنير خامه اى را با همزن بزنيد تا نرم و يكنواخت شود . شكلات را به روش بن مارى ذوب كنيد ، پودر ژلاتين را روى آب سرد بپاشيد و آنرا هم بن مارى كنيد تا شفاف شود . خامه و شكلات ذوب شده را با پنير خوب مخلوط كنيد شكلات نوتلا را نيز اضافه كرده و در انتها ژلاتين را به مايه اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا كاملا يكنواخت شود . مايه را بچشيد و اگر تمايل داشتيد كه شيرين تر باشد كمى پودر قند اضافه كنيد و هم بزنيد ( من اضافه نكردم )
مايه پنيرى را روى كراست شكلاتى بريزيد و قالب را براى يك شب و يا حداقل ٧ ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود . پس از اينكه چيز كيك را از قالب خارج كرديد و به ظرف سرو منتقل كرديد روى آنرا به سليقه خودتان تزئين كنيد .
نوش جان