#شیرینی_لطیفه
تخم مرغ 4 عدد
آرد نشاسته گندم 65 گرم
آرد گندم 60 گرم
بیکینگ پودر 1 ق چ
وانیل نصف ق چ
شکر 80 گرم
کرم تارتار نصف ق چ
خامه فرم گرفته 2 پیمانه
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید. آرد نشاسته گندم و آرد گندم را به همراه بیکینگ پودر و وانیل 3 بار الک کنید. در دو سینی فر کاغذ انداخته و چرب کنید. فر را در دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. شکر را داخل زرده تخم مرغ ریخته هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. حال پره های هم زن را بشویید و سفیده تخم مرغ را بزنید بعد از این که کمی پف کرد کرم تار تار ا داخل آن ریخته و بزنید وقتی پنبه ای شکل شد پودر شکر را آرام آرام داخل سفیده بریزید و خوب هم بزنید سفیده را با زرده مخلوط کنید و به حالت دورانی کمی هم بزنید. آرد را داخل مایه الک کنید و با دقت و به حالت دورانی هم بزنید تا آرد کاملا با مایه مخلوط شود. سپس آن را داخل قیف ریخته سپس بهداندازه یک گردو داخل سینی قیف بزنید و روی آن را پودر قند الک کنید. کمی پودر پسته هم بپاشید. در فر که از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه آن را بگذارید. سپس از فر در آورده بعد از خنک شدن با کمک قیف روی یکی از آنها خامه زده و شیرینیها را جفت کنید. کمی خلال پسته روی خامه پاشیده و آن را در کپسول (کاغذهای مخصوص شیرینی) قرار دهید.