دسر ژله تخم شربتی
واد لازم برای تهیه ژله:
شربت تخم شربتی با طعم توت فرنگی دو شیشه
شکر ۱۰۰ گرم
آب سرد ۱۰۰ میلیلیتر
پودر ژلاتین یک و نیم ق چ
مواد لازم برای تهیه پودینگ:
شیر ۴۰۰ میلی لیتر
زرده تخممرغ ۴ عدد
تخممرغ کامل ۲ عدد
وانیل یکدوم ق چ
آرد گندم۱۰۰ گرم
پنیر خامهای۲۵۰ گرم
شکر۲۵۰ گرم
روش تهیه:
۱. ابتدا ژلاتین را روی آب سرد میپاشیم سپس با شکر و شربت مخلوط کرده و داخل ظروف تو گود و تک نفره میریزیم و در یخچال میگذاریم تا ببندد.
۲. برای تهیه پودینگ تخم مرغهای کامل، زردهها، شکر و وانیل را با همزن برقی کمی هم میزنیم تا کرمی یکدست حاصل شود. سپس کمی از شیر و آرد را اضافه میکنیم، اما باید دقت کنیم که با همزن برقی مواد را خیلی زیاد بهم نزنیم و در حد مخلوط شدن کفایت میکند.
۳. مابقی شیر را داخل قابلمه مخصوص کرم پزی جوش میآوریم، مواد را آرام آرام به شیر که روی حرارت است، اضافه کرده، هم میزنیم تا پودینگ غلظت پیدا کند. حالا پودینگ را از روی حرارت کنار میگذاریم تا کمی حرارت خود را از دست بدهد.
۴. در این مرحله پنیرخامهای را اضافه میکنیم و هم میزنیم. بهتر است در این مدت در ظرف را ببندیم. کرم حاصل را داخل یخچال میگذاریم تا سرد شود.
۵. من در اینجا به روشی جدید مقداری از پودینگ را با قاشق برداشته و داخل بشقابهای تک نفره آماده شده با ژله سرو کردهام و با گلهای بهاری و برگ سبز، تخم خرفه و پودر رنگ طلایی تزیین کردهام.