خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۵/۴/۳۰
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست


    پارفه انار

     مواد لازم برای تهیه شربت انار:
    ▪️ شکر ۲ قاشق غذاخوری
    ▪️ آردذرت ۲ قاشق مرباخوری
    ▪️ دانه انار یک لیوان
    ▪️ آب انار دو سوم لیوان
    ▪️ آب لیمو یک قاشق غذاخوری
    ● مواد لازم برای تهیه پودینگ:
    ▪️ شیر کم چرب یک لیوان
    ▪️ خامه سه چهارم لیوان
    ▪️ وانیل مقدار کمی
    ▪️ تخم مرغ یک عدد بزرگ
    ▪️ زرده تخم مرغ یک عدد بزرگ
    ▪️ شکر یک سوم لیوان
    ▪️ آردذرت یک و نصف قاشق غذاخوری
    ▪️ کره یک قاشق غذاخوری
    ▪️ دانه انار برای تزئین نصف لیوان
    ▪️ چند برگ نعناع برای تزئین


    ● طرز تهیه شربت:
    ۲ قاشق غذاخوری شکر را با ۲ قاشق مرباخوری آردذرت مخلوط کنید و سپس آب انار و آب لیمو به آن بیفزایید. پس از جوش آمدن حرارت را کمی کم کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. پس از خنک شدن شربت را در یخچال قرار دهید.
    برای تهیه پودینگ، شیر و خامه را در قابلمه بریزید و پس از افزودن وانیل، روی حرارت متوسط به جوش بیاورید. از روی حرارت بردارید و در قابلمه را بگذارید تا ۵ دقیقه بماند.
    تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شکر و آردذرت را هم بزنید. دوباره مخلوط شیر و خامه را به جوش بیاورید و یک سوم آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.


    سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط شیر و خامه برگردانید و به طور مرتب هم بزنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا غلیظ شود.
    مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید.
    برای تهیه پارفه، شربت انار را در ۶ لیوان تقسیم کنید، پودینگ را روی آن بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. به هنگام سرو آن را با دانه انار و برگ نعناع تزئین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان