خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۸/۷/۲۴
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    پانا کوتای آلبالو(برای 4نفر)
    خامه 200گرم
    شیر200گرم
    شکر 4/1 پیمانه
    پودر ژلاتین 1 ق غ
    وانیل 1 ق چ
    پودر ژله آلبالو(آماده) 1 بسته
    شربت آلبالو
    آلبالو یا مربای آلبالو(دلخواه برای تزیین)
    اول ژلاتین رو با 2 ق غ آب مخلوط میکنیم و میذاریم تا باز بشه و بعد شیر و شکر و خامه رو روی حرارت میذاریم تا خوب با هم مخلوط بشن (نباید بجوشه )و از روی حرارت بر میداریم و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و حالا ژلاتین رو به موادمون اضافه میکنیم.
    ژله آلبالو رو طبق دستور درست میکنیم.
    حالا یکی در میان از ژله ویا پانه کوتا در ظرف سرو میریزیم و میذاریم یخچال تا خوب ببنده و باز لایه بعدیو میریزیم
    نکته: زمانی که میخوایم ژله رو روی پانه کوتا بریزیم ژله نباید داغ باشه.چون پانه کوتا زود آب میشه
    و در آخر روی اونو با شربت آلبالو و آلبالو تزیین میکنیم

    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان