دسر سوهانی | دسر ایرانی
سه تا زرده تخم مرغ و پنجاه گرم پودر قند رو با همزن بزنید هفتاد گرم کره یا روغن حیوانی(من مخلوط جفتشو ریختم)بهش اضافه کنید و هر چقدرم دوس دارید زعفرون بریزید حالا هشتاد گرم آرد و پنجاه گرم آرد جوانه ی گندم و بیست گرم نشاسته ذرت رو با دو لیوان شیر خوب حل کنید و بزارید روی حرارت هم بزنید تا یه کمی قوام بیاد بعدش مخلوط زرده تخم مرغتونو اضافه کنید بهش و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه یه مقدار پودر هل و یه کمی گلابم بزنید بعدم که بریزید توو ظرف سروتون هم میتونید گرم سرو کنید هم اینکه بزارید سرد بشه