طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی
مواد اولیه :
6 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان آرد
یک بسته ژله توت فرنگی
2 فنجان خامه زده شده سرد
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را با شکر ترکیب کنید.
آرد را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک هم بزنید .
یک قالب 9 × 13 را چرب کنید و خمیر کیک را درون قالب بریزید .
کیک اسفنجی را داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
پس از آماده شدن کیک ، بگذارید کیک اسفنجی در دمای اتاق خنک شود سپس سوراخ هایی را در آن ایجاد کنید .
ژله را مطابق دستورالعمل نوشته شده روی بسته آماده کنید .
ژله را روی کیک اسفنجی ( داخل سوراخهای ایجاد شده ) بریزید.
روی کیک را با خامه زده شده ی سرد بپوشانید .
کیک را چند ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس سرو کنید .