طرز تهیه ژله میوه ای
مواد اولیه :
250 گرم تمشک ( یا آلبالو )
نیم کیلوگرم توت فرنگی
1 عدد انبه
1 عدد پرتغال
نیم کیلوگرم انگور سبز
نیم کیلوگرم انگور بنفش
400 گرم پودر ژله آناناس و انبه
طرز تهیه :
توت فرنگی . انبه . پرتغال و انگورها را به قطعات مساوی خُرد کنید .
میوه ها را به ترتیب زیر به صورت لایه ای داخل قالب قرار دهید .
تمشک . توت فرنگی . انبه . پرتغال . انگور سبز . انگور بنفش
سپس پودر ژله آناناس و انبه را با هم مخلوط کرده و ژله را طبق دستوالعمل روی جعبه درست کنید .
ژله را به آرامی با ملاقه روی میوه ها بریزید در این هنگام بهتر است ظرف را کمی تکان دهید تا زله از لابه لای میوه ها عبور کرده و فضای داخل ظرف را پُر کند .
ژله را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود .
موقع سرو ابتدا قالب ژله را داخل آب گرم قرار دهید تا کمی منبسط شود سپس قالب را داخل یک ظرف برگردانده و ژله را سرو کنید .