طرز تهیه کیک سیب فرانسوی
مواد لازم :
1 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
2/1 فنجان کره در دمای اتاق
2/3لیوان شکر گرانول ،به علاوه یک قاشق غذاخوری برای پاشیدن روی کیک
2 عدد تخم بزرگ
1 قاشق چایخوری وانیل
3.5 الی 4 فنجان سیب خُرد شده ( سیب ها را پوست کنده و به صورت مکعب های کوچک خُرد کنید )
طرز تهیه :
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .
در یک کاسه کوچک ، آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
با استفاده از هم زن برقی کره و شکر را به مدت 3 دقیقه با هم مخلوط کنید .
تخم مرغ ها را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید .
اگر خمیر در این مرحله کمی دانه دار به نظر برسد اشکالی ندارد نگران نباشید .
مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و با سرعت کم هم بزنید تا ترکیب شوند.
با استفاده از لیسک یا کفگیر پلاستیکی ، سیب ها را به مواد اضافه کرده و هم بزنید .
قالب کیک 23 سانتی متری را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید .
خمیر را درون قالب ریخته و 1 قاشق غذاخوری شکر روی آن بپاشید .
قالب را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید .
پخت این کیک به مدت 40 دقیقه و تا زمانی که چنگال یا خلال دندان تمیز از آن خارج شده و روی کیک طلایی شود طول میکشد .
بعد از پخت کیک را از داخل فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود سپس با کمک یک چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کرده و کیک را از قالب خارج کنید .
روی کیک را با پودر قند تزئین کرده و سرو کنید .
نوش جان .