خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر :

    گرانولایعسلی ودارچینی

    جو پرک 150 گرم 

    بادام شیرین 100 گرم 

    تخمه کدو 50 گرم 

    تخمه آفتابگردان 50 گرم

    روغن 2 قاشق غذاخوری 

    عسل 1/2 لیوان 

    کشمش 1/4 لیوان 

    دارچین 1 قاشق چایخوری

    گرانولا یا سریل میان وعده ای کم کالری و خوشمزه است که همراه با شیر صبحانه یا میان وعده ای عالی برای افرادیست که در رژیم غذایی هستند ، این میان وعده بدلیل دارا بودن مواد مغذی برای تمام افراد مفید است.

    طرز تهیه : 

    تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید ، عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند ( اگر مخلوط کردن با قاشق مشکل بود از دست هایتان کمک بگیرید ).

    ته سینی را چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید ، مواد را داخل قالب یا سینی بریزید و با دست خوب فشرده کنید سپس در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ( میتوانید مدت پخت را بیشتر کنید ).

    پس از پخت اجازه دهید گرانولا خوب سرد شود سپس برش بزنید و داخل سلفون یا ظرف در دار بسته بندی کنید ( این گرانولا تا 1 ماه در یخچال قابل نگهداری است ) ؛ در صورتی که فر ندارید میتوانید این مواد را داخل قابلمه و روی حرارت تُست کنید.

    نکته ها : میتوانید به جای عسل از شکر قهوه ای یا سفید استفاده کنید ، میتوانید داخل گرانولا از انواع میوه های خشک استفاده کنید ، گرانولا به تنهایی یا برای تزیین و سرو دسر عالی است.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کمپوت_گلابی_با_آب_آلبالو 

    حالا به زبان آکادمی :

    دسر #بل_هلن یکی از دسرهای شیک و زیبا .

    دو گلابی سفت و سالم رو شسته پوست گرفتم به همراه یک فنجان آلبالو(یخزده)،یک فنجان آب،دو دونه هل،اندازه دو بند انگشت چوب دارچین توی یک قابلمه خیلی کوچک گذاشته با در بسته روی حرارت ملایم حدود یکساعت یا کمی بیشتر تا جایی که رنگ و طعم و شیره ملایم بخوردش بره و بپزه ولی له نشه...گلابیها رفتن یخچال خوب خنک شدند و آماده سرو بهمین راحتی .

    .

    این دسر فرانسوی معروف است به #بل_هلن #دسر_گلابی 

    که با آب شاهتوت هم میشه تهیه کرد . این دسر که همراه با اسکوپ های بستنی وانیلی و سوربت یا بستنی یخمک ها و موس ها سرو میشود و گلابی هایی هستند که با تکنیک Poached  در شهد و شربت بار معطر پخته شده و سپس با  خامه فرم گرفته و پرک و خلال خشکباری مانند بادام و گردو و سس های شکلات و توت فرنگی و پوست پرتقال و گل های خوراکی و .... در انواع فانتزی تزیین میشوند . 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    حلوای سرلاک 

    مواد لازم

     آرد :  نصف ليوان

    سرلاک :  نصف ليوان

     كره : 50 گرم

    روغن :  يک سوم ليوان

     آب :  نصف ليوان

     گلاب :  يک سوم ليوان

    شکر :  دو قاشق غذاخوری

    زعفران : به مقدار کافی

    طرز تهیه

    آب، گلاب، شكر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.

    چون سرلاك شيرين است مقدار شكر حلوا را خيلی كم باید بریزیم و همین موضوع كه باعث می شود که حلوا ديگر كشدار و انگشت پيچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.

    حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.

    آرد و سرلاك را داخل قابلمه می ريزيم و روی حرارت قرار می دهيم و مرتب هم می زنيم كه نسوزد.

    كمی كه رنگش طلايی شد كافی است. ( فقط يه كم ) 

    دقت كنيد سريع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه كافی نداريد بهتر است آرد را تفت بدهيد و بعد از آن كه رنگ گرفت سرلاك را اضافه كنيد. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )

    روغن و كره را اضافه می كنيم. مقدار كره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی كه خميری شود. بايد كم كم روغن را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا به يک خمير تقريبا شل برسيد. 

    شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنيم.

    در حدی روی حرارت هم می زنيم كه حلوا فرم گرفته و لطيف شود .

    نکته

    سرلاك با اضافه كردن آب پف می كند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به آن اضافه کنید.

    رنگ حلوا و تيره و روشن بودن آن بستگی به ميزان تفت دادن دارد كه كاملا در اختيار خود شماست  كه چقدر آن را تفت بدهيد. 

    داخل ظرف سرو ريخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئين می كنيم.

    چون ميزان روغن حلوا كم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.

    در ظرف دردار داخل یخچال نگهداری کنید 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر تارت پر شده با مارمالاد و سس تافی کره ای

    مواد لازم برای تارت

    ارد سرد ...حدودا هشتاد تا نودگرم 

    کره سرد و ترجیحا فریز شده  ... پنچاه گرم 

    عصاره وانیل...شیش قطره

    زرده تخم مرغ سرد....یک عدد

    گلاب سرد .... دو تا سه ق س

    طرز تهیه 

    ابتدا کره منجمد را به شکله معکب هایه کوچیک خرد کرده و داخله غذا ساز میزیزیم و بعد ارده سرد را اضافه میکنم تا باهم مخلوط شده و بشکله خورده نان در بیاد و بعد زرده تخم مرغ وعصاره وانیل و و یه قاشق گلاب را به مواد اضافه میکنیم و دستگاه را روشن میکنیم تا کاملا مخلوط بشه اگه خمیرمون سفت بود باز یه قاشقه دیگه گلاب سرد اضافه میکنیم و بعد خمیرو داخله پلاستیک به مدت یکساعت داخله یخچال نگه میداریم .وبعد میایم رویه یه تخته خمیرو رو با وردنه باز میکنیم و یه قالب دایره متناسب با قالبه تارتمون خمیرو قالب میزنیم و خمیر قالب زده رو میچسبونیم به قالب تارتمونو فشار میدیم که خوب خمیر به قالب بچسبه.بعد ته و دیوارههایه خمیرو رو دو تا سه تا چنگال میزنیم تا خمیر پف نکنه و تارتمون از شکل اصلی خارج بشه و بعد قالبمونو داخله فر با درجه 170درجه رویه  پنجره بالا به مدته بیست دقیقه میپزیم .

    دقت کنید که نونه تارت نباید خیلی رنگش تغییر کنه و قهوه ای  طلایی بشه یه کوچولو که رنگش از سفیدی در اومد و خمیر پخته بود از فر میاریم بیرون و از اجازه میدیم که سرد بشه و از قالب میاریم بیرون

     برای مواد داخله تارت:

    من پانزده تا تافی کره ای و سه ق س خامه صبحانه رو رویه حرارت غیر مستقیم مخلوط کردم و و ریختم داخله تارت ها و بقیه تارتها از مارمالاد پر شده .

    از انواع کرمها و میوها برایه داخله تارت میشه استفاده کرد

    فوت و فن کار در پخت تارت

    **** چون خمیره تارت خمیره بسیار حساسیه و اگه واقعا میخواین یک تارت با کیفیت عالی رو تجربه کنید باید چند نکته ظریف در مورده تارتها رو رعایت کنین 

    1**  حتما از مواد سرد استفاده کنید.

    2**ترجیحا از غذا ساز برای مخلوط کردن خمیراستفاده کنید و اگر غذاساز در دسترس نبود  از نوک انگشت برایه خمیر کردن استفاده کنین .

    3** هرگز خمیره تارت رو ماساژ ندین چون روغنش در میاد و از کیفیت تارت کم میشه..

    4 **  خمیرو زیاد داخله فر نزارین که رنگش به برشتگی و قهوه ای بزنه .چون در این صورت مزه و طعمش از بین میره ..

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    رولت سیاه
    مواد لازم برای تهیه رولت سیاه : شکلات سیاه ۱۷۵ گرم تخم مرغ جدا شده ۴ عدد شکر ۱۱۵ گرم پودر کاکائو به میزان لازم مواد لازم میانی : شکلات ۲۲۵ گرم آب پرتغال ۳قاشق سوپ خوری پنیر ماسکارپونه ۲۵۰گرم تخم مرغ جدا شده ۲عدد توت فرنگی برای تزئین. طرز تهیه رولت سیاه : فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید .سینی فر۳۰*۴۰ سانتی متری را چرب کنید وبا کاغذ بپوشانید شکلات را در داخل ظرفی ریخته و به صورت بنماری ذوب کنید و یا از مایکروویو با قدرت ۵۰% ذوب کنید .زرده های تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید  تا سفید و حجیم شود سپس با شکلات ذوب شده مخلوط کنید در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود سپس با مخلوط قبلی مخلوط کرده به سینی فر منتقل کنید . رولت را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید از فر خارج کرده روی کاغذ روغنی را با پودر کاکائو بپوشانید و رولت را روی آن برگردانید و با استفاده از یک حوله آشپز خانه روی رولت را بپوشانید تا خنک شود در حین خنک کردن کرم میانی را به این ترتیب آماده کنید . شکلات وآب پرتغال را مخلوط کرده روی حرارت غیر مستقیم یا در داخا مایکروویو با قدرت ۵۰% ذوب کنید زرده های تخم مرغ را با چنگال بزنید و به مخلوط شکلات اضافه کنید .سفیده های تخم مرغ را  جداگانه فرم داده و به آرامی با مواد شکلاتی مخلوط کنید سپس حوله را از روی نان رولت برداشته کاغذ آن را جدا کنید سطح رولت را با پنیر ماسکار پونه پوشش داده سپس کرم شکلاتی را روی آن پهن کنید . با دقت کامل نان را رول کرده ذاخل ظرف سرو منتقل کنید و با استفاده از خامه فرم گرفته توت فرنگی و یا برگ شکلاتی تزئین کنید…

    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر قهوه

    شیر 1 لیوان 

    آب 4 قاشق غذاخوری

    شکلات تخته ای 150 گرم

    پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری

    شکر 1/2 لیوان 

    پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری

    خامه 300 گرم 

    کیک شکلاتی مقدار لازم

    پودر زلاتین را با 4 قاشق غذاخوری اب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار اب قرار دهید.

    شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را به شیر اضافه و مخلوط نمایید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در 2 کاسه جداگانه بریزید ( کاسه شماره 1 و کاسه شماره 2 ).

    شکلات های تخته ای را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا آب شود سپس شکلات ها و نصف خامه را به کاسه شماره 1 اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه شماره 2 اضافه کنید.

    کیک شکلاتی را آماده بخرید یا خودتان طبق این دستور آماده کنید ، با قالب های گرد یا هر قالبی که دوست دارید کیک را قالب بزنید سپس کیک را کف لیوان قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

    میتوانید مقداری شکلات تخته ای آب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید یا به همان صورت سرو کنید.

    نکته ها : نوع ظرف و قالبی که موس ها را در ان سرو میکنید کاملا سلیقه ای میباشد ، پس از اضافه کردن زلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون زلاتین بسته میشود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۲:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    كاپ كيك ژله اي 

    شير عسلي ٤ ق غ / پودر ژلاتين ١ ق غ /آب ١ ليوان / يخ ١٠ قطعه / شكر بدلخواه 

     پودر ژلاتين و آب رو توي قابلمه ريخته و همزده ، شير عسلي را اضافه كرده و  قابلمه رو روي حرارت ميذاريم ، بميزان دلخواه شكر اضافه ميكنيم و به همزدن ادامه ميديم تا مايع شروع به قل زدن بكنه قابلمه رو از روي حرارت برداشته و يخها رو اضافه كرده مرتب هم ميزنيم تا يخها ذوب بشه بعد تو لاينر هاي سيليكوني كاپ كيك ميريزيم و ميذاريم تو يخچال تا نيم بند بشه ، بعد برشهاي توت فرنگي رو روي ژله ميذاريم و دوباره ميره تو يخچال تا كاملا سفت بشه .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    تارت زردآلو 

    مواد لازم

    ارد ۳۰۰گرم

    کره سرد۱۵۰گرم

    زرده تخم مرغ یک عدد

    پودر قند ۳ق غ

    اب سرد ۲تا ۳ق غ

    طرز تهیه 

    ارد و پودر قند رو باهم الک کنیدکره رو با چاقو تیکه تیکه میکنیم وداخل مواد باسر انگشتان ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه زرده رو اضافه کنیدشیر رواضافه کنیم تا خمیر جمع شود بعد داخل نایلون در یخچال قرار میدهیم نیم ساعت. بعد که اماده شد ۲/۳خمیر رو برای زیر و خمیر اصلی بقیه برا روی کار. خمیر تو قالب تارت پهن میکنیمبعد چنگال چنگال میکنیم مارمالاد یا مربای زرد الو میریزیم و صاف میکنیم کمپوت یا میوه تازه روی مارمالادها میچینیم. خمیر هم روی تارت میگذاریم با زرده تخمرغ و زعفران رو خمیررا زرین میکنیم. در فربه مدت ۴۰دقیقه با ۱۷۰درجه

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوفله موز 

    مواد لازم

    تخمرغ ۴

    وانیل ۱/۴ق چ

    شیر ۱لیوان

    خامه ۳۰۰گرم شکر ۱/۳لیوان

    پودر ژلاتین ۲ق س 

    اب حدودد ۱/۲پ

    موز درشت ۲عدد

    طرز تهیه

    زرده و سفیده رو جدامیکنیم. زرده ها با شکر و وانیل هم میزنیم تا کشدار و غلیظ بشه. یه لیوان شیر داغ رو اضافه میکنیم و سریع با هم زن دستی هم میزنیم. ژلاتین را با اب بن ماری میکنیم. به مواد اضافه میکنیم . وقتی مواد سرد سرد شد سفیده ها رو جدا میزنیم تا فرم بگیره. خامه رو هم کمی فرم میدیم. خامه ها و سفیده ها رو به زرده های سرد شده اضافه میکنیم. موزها رو هن رنده درشت میکنیم و به مواد اضافه میکنیم . در ظرف مورد نظر میریزیم ودر یخچال میزاریم تا ببنده

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر عربى

    پودر كرم كارامل  يك بسته 

    بيسكوييت پتى بور يك بسته 

    خامه پاك يك بسته 

    پودر قهوه يك بسته 

    ژلاتين دو ق غ 

    طرز تهيه 🌾🌾🌾🍃🌾

    اول پودر كرم كارامل رو رو حرارت طبق دستور درست كنيد بعد پودر ژلاتين رو بريزيد توى مخلوط كن همه مواد رو مخلوط كنيد داخل قالب بريزيد و در يخچال به مدت سه ساعت بزاريد تا بگيره 🌿

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۷:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر با بیسکویت

    یه دسر خوشگل برای تولد ها و عصرونه هاتون

    دوست جونیا خیلی آسونه. در عین حال شیک و خوشمزه. حتما درست کنین. 

    پاكت خامه پاستوريزه(٢٠٠ml)

    ٢پاكت شكلات شيري(١٦٠gr)

    ١بسته بيسكوئيت پتي بور

    ١ق غ خ پودر کاکائو

    ٢ق غ خ كره

    طرز تهيه:

    خامه رو توي قابلمه ريخته و روي شعله به نقطه جوش ميرسانيم قبل از جوش زدن زيرشو خاموش ميكنيم. شكلات هاي خرد شده را اضافه كرده و هم ميزنيم. سپس كاكائو رو اضافه كرده هم ميزنيم. به ترتيب كره را بعد بيسكوئيت خرد شده رو اضافه كرده هم ميزنيم. ١٥دقيقه در يخچال ميگذاريم تا نسبتا خودشو بگيره. اگه خواستين ميتونين توي قالب هاي سيلكوني با طرح هاي مختلف بريزيد. يا ميتونيد مثل من شكل مثلث بدهيد و در فريزر به مدت يك ساعت منتظر بمونيد بعد اندازه يك بند  انگشت در شكلات آب شده فرو ببريد و تزئينش بكنيد.( میتونید داخلشهم هر مغزی دوست داشتید بریزید)

     

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ولنتاین دسر عاشقانه.

    دسر عاشقانه 

    ابتدا یک بسته ژله ی قرمز رنگ رو با یک لیوان آب جوش مخلوط می‌کنیم. کف یک ظرف مستطیلی پیرکس رو چرب میکنیم و ژله رو داخل ظرف میریزیم و داخل یخچال میگذاریم تا ژله سفت شود. بعد از آماده شدن ژله، ژله رو با قالب قلبی شکل قالب میزنیم و قلب ها رو آماده میکنیم. 

    #دسر #عاشقانه 💞💞💞

    🍚 مواد لازم

    شیر             6 لیوان

    پودر ژلاتین     5 قاشق غذا خوری

    پودر کاکائو     2 قاشق غذا خوری

    شکر             1 لیوان

    وانیل            1/8 قاشق چای خوری

    🖍 طرز تهیه

     ژلاتین را داخل شیر ریخته و میگذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا ژلاتین حل شود ولی شیر نجوشد.

    شکر را به شیر اضافه کرده وهم میزنیم تا کامل حل شود.

    وانیل رابه مواد اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. مواد را  نصف کرده و به نصف مواد پودرکاکائو اضافه میکنیم.از مواد کاکائویی داخل جام ریخته در یخچال میگذاریم تا سفت شود. بعد از این مرحله جام ها رو از یخچال بیرون مياريم و از قلب های آماده شده به دیواره های جام میچسبانیم.بعد مواد سفید رنگ رو به آرامی داخل جام ها میریزیم. دوباره جام ها رو داخل یخچال میگذاریم تا دسر آماده شود.نوش جان.. 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    🎀موز شکلاتی🎀

    مناسب برای میز تولد 

    یه دسر خیلی راحت و سالم برای بچه ها این موزهای شکلاتیه که برای مهمونیا و جشنهای تولد بچه ها هم خیلی میتونه جالب باشه .. موزها رو برش بزنید . چند تا برش موز رو داخل چوب بستنی یا سیخ چوبی فرو کنید و از قسمت سر موز اونها رو داخل شکلات آب شده که زیاد داغ نباشه قرار بدید و بعد از در آوردن از داخل شکلات اونها رو میتونید توی پودر گردو یا پسته یا هر چیزتزئینی که دوست دارید بپاشید  بعدداخل یخچال قرار بدید تا شکلات سرد وسفت بشه

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر فندق

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ 2عدد

    شکر 50گرم

    خامه 150گرم

    فندق آسیاب شده 60گرم

    وانیل 1/4 قاشق چایخوری

    شیر 1 پیمانه

    شکلات رنده شده 100گرم

    پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    فندقها رو بریزید تو یه قابلمه و با حرارت ملایم تفت بدید و مدام هم بزنید تا همه جاش یکدست تفت بخوره ، بعد بریزیدش لای یک پارچه و با دست پارچه رو روی فندق ها حرکت بدید تا پوستش جدا بشه بعد فندق ها رو آسیاب کنید .

    زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با همزن حسابی بزنید تا کرم رنگ بشه بعد پودر فندق رو اضافه کنید ، بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد ، شیر ( شیر رو بذارید روی حرارت تا بجوشه و وقتی یکم از حرارت افتاد اضافه کنید ) و خامه رو اضافه کنید و مواد رو با قاشق یا ویسک هم بزنید.

    پودر ژلاتین رو با مقداری آب به روش بن ماری حل کنید و به مواد بالا اضافه کنید.

    تا این مرحله دسرتون برای ریختن توی ظرف آماده است . اما میتونید برای زیباتر شدن دسر رو دو رنگ کنید.برای این کار مایه آماده شده رو دو قسمت کنید و به یک قسمت شکلات رنده شده اضافه کنید.

    بعد یک لایه از دسر بدون شکلات رو تو ظرف بریزید و بذارید تو یخچال تا ببنده بعد یک لایه از دسر شکلاتی و... میتونید به این ترتیب چند لایه دسر داشته باشید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #ژله_شیر_موز

    مواد لازم:

    ژله موز  ۱ بسته

    شیرموز  ۱ لیوان

    خامه صبحانه   ۲ قاشق غذاخوری

    آب جوش  ۱ لیوان

    طرز تهیه:

    ۱- ژله موز را طبق دستور آن با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و کاملاً هم زده تا حل شود، سپس اجازه دهید تا سرد شود.

    ۲-  شیرموز را به ژله سرد شده افزوده و هم زده، خامه را نیز اضافه کرده و همه مواد را کاملاً مخلوط کنید یا در میکسر بریزید.

    ۳- مخلوط را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد، سپس در ظرف مورد نظر برگردانده (برای برگرداندن ژله، یک لحظه قالب را در آب جوش قرار داده و سپس در ظرفی که آن‌را قبلاً خیس کرده‌اید برگردانید)، به دلخواه تزئین کرده و سرو نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #گل شکری برای تزیین کیک

    مواد لازم:

    پودر قند                          ۲۲۰گرم

    نشاسته ذرت                 ۳۰,گرم

    سفیده تخم مرغ             یک عدد

    کرم تارتار                        ۱/۸,قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    سفیده تخم مرغ و کرم تار تار را با همزن بزنید تا فرم بگیره

    مخلوط پودر قند و نشاسته را اضافه کنید کم کم با قاشق و همینطور با همزن بزنید

    مایع سفتی بدست می اید مثل ماست چکیده

    در قیف ماسوره انداخته و گل های شکری را درست کنید,

    و بگذارید تا خشک شود برای دکور کیک میتوانید استفاده کنید🌸🌸

    این گل های طبیعی خوراکی نمای زیبایی به کیک و شیرینی می دهند و در کنار فوندانت بسیااار نمای زیبایی دارند .

    پس از درست کردن خمیر می توانید به هر صورتی که بخواهید به آن فرم و شکل دهید و گل های زیبا و چشم نوازی زرا خلق کنید .

    گفتم خوراکی منظورم این نبود که این گل ها حتما خورده شوند بلکه بخاطر داشتن تمامی مواد خوراکی  یک گل غیر شیمیایی و زیبا به دست می آوریم که از مواد خوراکی تشکیل شده است .

    شما می توانید این گل ها را در فرصتی که دارید درست کنید کنار بگذارید و در زمان مناسب از آنها استفاده کنید .

    نکته:

    این گل ها به دلیل داشتن شکربسیار،زیاد قابل خوردن نیستند .

    در ضمن این گل ها برای اینکه ظاهر خود را حفظ کنند باید در دمای طبیعی خشک بشوند،کمی شکننده هستند و باید موقع استفاده از این گل های بسیاااار زیبا مراقب بود .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    موس شکلاتي

     مواد لازم:

    100 گرم شکلات تخته‌ای

    2 / 1 پیمانه خامه فرم گرفته

    2 / 1 پیمانه قهوه آماده

    2 / 1 ق چ پودر وانیل

    2 / 1 و 2 ق س کره خردشده

    مواد لازم برای لایه پنیری

    200 گرم پنیر خامه‌ای

    1 پیمانه شیر

    تعدادی بیسکویت شکلاتی

     طرز تهیه:

    1. ابتدا شکلات را خردکنید  و در یک ظرف مناسب قرار دهید. کره خردشده و قهوه را هم به آن اضافه کرده و ظرف را روی کتری در حال جوش قرار دهید تا شکلات و کره آب شوند و مایه یکدستی حاصل شود. وانیل را داخل آن ریخته و مواد را خوب هم بزنید. حالا خامه فرم گرفته را هم به مواد اضافه کرده، مواد را خوب با هم مخلوط‌کنید تا مایه کاملا غلیظ شود. صبر کنید تا مایه حاصل کمی سرد شده  و به دمای اتاق برسد.

    2. 4 / 3 از موس را در لیوان‌هایی که برای سرو انتخاب کرده اید بریزید و آنها را به مدت 4-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا موس خودش را بگیرد.

    3. بعدازاینکه موس سفت شد، سپس لیوان‌ها را از یخچال بیرون آورید. پنیر خامه‌ای را در یک کاسه بریزید و آن را با یک همزن هم بزنید تا نرم شود سپس شیر را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

    4. حالا مقداری از مایه‌پنیری را روی هر یک از لیوان‌ها بریزید طوری که یک لایه سفید روی موس ایجاد شود. سپس لیوان‌ها را دوباره به مدت 4-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد آنها را بیرون آورده، با مقداری بیسکویت شکلاتی تزئین کرده ، سرو کنید.

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #دسر_تافی 

    مواد لازم :🍬🍬🍬

    شیر :3پیمانه

    نشاسته ذرت :4ق غ

    .شکر 1پیمانه 

    خامه :1/2پیمانه 

    کره :15گرم

     وانیل :کمی

    طرز تهیه🍬🍬🍬

    شکر رو درظرفی ریخته وروی حرارت ملایم کارامل میکنیم مراقب باشید که نسوزه وقتی شکر ذوب شد وبه رنگ عسلی دراومد کافیه اگه بیشتر گرما بدید میسوزه

     بعد شکر کارامل روبا  نصف مقدار شیر که داغ شده سریع هم میزنیم تا خوب حل بشه اگه گلوله ای یا سفت شد طوری نیست روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا خوب حل شود .

    وقتی خوب حل شد نصف دیگه شیر رو که با نشاسته ذرت خوب مخلوط کردیم بهش اضافه میکنیم بعد وانیل؛خامه وکره رو اضافه میکنیم ویکسره هم میزنیم تا غلیظ ویک دست بشه مثل فرنی میتونین داخل لیوان بریزید واگر خوب غلیظ بشه داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و7تا8ساعت داخل یخچال بزارید 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع دسر

    #پاناکوتا

    مواد لازم

    خامه 175 گرم

    شیر 1/5 لیوان

    شکر 5ق.غ

    پودر ژلاتین 2ق.غ

    آب 1استکان

    شربت آلبالو 2ق.غ(در صورت تمایل) 

    وانیل ¼ ق.چ

    طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین رو تو یه استکان آب سرد ریخته و روی کتری به روش بن ماری حل میکنیم. سپس خامه، شیر، شکر، شربت آلبالو(در صورت تمایل) و وانیل را خوب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده‌ تا کم کم گرم شده و شکر کاملا حل شود سپس ژلاتین را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط میکنیم، دقت داشته باشید که مواد نباید بجوشد و زمانی که بخار از پاناکوتا بلند‌شد و مواد یکدست شد باید از روی حرارت برداشته و در قالب ریخته و به‌ مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال قرار داده تا خوب ببندد.سپس میتوانید سس میوه یا ژله تزئین کنید.(نکته: میزان شکر بستگی به ذائقه شما دارد و میتوانید کمتر یا بیشتر اضافه کنید.)

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر خونگی بدون ژلاتین

    مواد لازم:

    نشاسته 5 ق‌غ سرپُر

    شیر 5 لیوان

    شکر 8 ق‌غ

    گلاب 1 ق‌غ

    تخم مرغ 1 عدد

    📝طرز تهیه:

    نشاسته رو در یک لیوان شیر سرد مخلوط و صاف میکنیم، تخم مرغ را هم میزنیم، همراه نشاسته حل شده به بقیه شیر اضافه میکنیم، شکر و گلاب را افزوده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا از گوشه ها شروع به جوشیدن کند و به غلظت مناسب برسد...

    مایه رو داخل قالب چرب شده میریزیم و میزاریم تو یخچال به مدت پنج تا شش ساعت که کاملاً سرد شود بعد بر میگردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم...

    میتونید لایه لایه با ژله هم بزارید...

    البته من تو قالب قلب و با استفاده از ژله و شکلات یه ایده برای والنتاین گذاشتم...

    مطمئن باشید اصلاً طعم تخم مرغ رو احساس نمیکنید...

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان