دسر تارت پر شده با مارمالاد و سس تافی کره ای
مواد لازم برای تارت
ارد سرد ...حدودا هشتاد تا نودگرم
کره سرد و ترجیحا فریز شده ... پنچاه گرم
عصاره وانیل...شیش قطره
زرده تخم مرغ سرد....یک عدد
گلاب سرد .... دو تا سه ق س
طرز تهیه
ابتدا کره منجمد را به شکله معکب هایه کوچیک خرد کرده و داخله غذا ساز میزیزیم و بعد ارده سرد را اضافه میکنم تا باهم مخلوط شده و بشکله خورده نان در بیاد و بعد زرده تخم مرغ وعصاره وانیل و و یه قاشق گلاب را به مواد اضافه میکنیم و دستگاه را روشن میکنیم تا کاملا مخلوط بشه اگه خمیرمون سفت بود باز یه قاشقه دیگه گلاب سرد اضافه میکنیم و بعد خمیرو داخله پلاستیک به مدت یکساعت داخله یخچال نگه میداریم .وبعد میایم رویه یه تخته خمیرو رو با وردنه باز میکنیم و یه قالب دایره متناسب با قالبه تارتمون خمیرو قالب میزنیم و خمیر قالب زده رو میچسبونیم به قالب تارتمونو فشار میدیم که خوب خمیر به قالب بچسبه.بعد ته و دیوارههایه خمیرو رو دو تا سه تا چنگال میزنیم تا خمیر پف نکنه و تارتمون از شکل اصلی خارج بشه و بعد قالبمونو داخله فر با درجه 170درجه رویه پنجره بالا به مدته بیست دقیقه میپزیم .
دقت کنید که نونه تارت نباید خیلی رنگش تغییر کنه و قهوه ای طلایی بشه یه کوچولو که رنگش از سفیدی در اومد و خمیر پخته بود از فر میاریم بیرون و از اجازه میدیم که سرد بشه و از قالب میاریم بیرون
برای مواد داخله تارت:
من پانزده تا تافی کره ای و سه ق س خامه صبحانه رو رویه حرارت غیر مستقیم مخلوط کردم و و ریختم داخله تارت ها و بقیه تارتها از مارمالاد پر شده .
از انواع کرمها و میوها برایه داخله تارت میشه استفاده کرد
فوت و فن کار در پخت تارت
**** چون خمیره تارت خمیره بسیار حساسیه و اگه واقعا میخواین یک تارت با کیفیت عالی رو تجربه کنید باید چند نکته ظریف در مورده تارتها رو رعایت کنین
1** حتما از مواد سرد استفاده کنید.
2**ترجیحا از غذا ساز برای مخلوط کردن خمیراستفاده کنید و اگر غذاساز در دسترس نبود از نوک انگشت برایه خمیر کردن استفاده کنین .
3** هرگز خمیره تارت رو ماساژ ندین چون روغنش در میاد و از کیفیت تارت کم میشه..
4 ** خمیرو زیاد داخله فر نزارین که رنگش به برشتگی و قهوه ای بزنه .چون در این صورت مزه و طعمش از بین میره ..