خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    🌸🌸طرز تهیه ی ژله ی انار🌸🌸

     انارو دون کنید بریزید توی سلفون سرشو با نخ گره بزنید بزارید نوی کاسه کاملا گرد بعد ژله آلوورا درست کنید با سرنگ از بالا که بستید تزریق کنید داخلش بگذارید کامل ببنده بعد آروم سلفون را باز کنید. قسمت بالاشو یک کوچولو با نخ گره میزنی و دوباره بالاشو یک گره دیگه برای تاجش

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۸:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع دسر

    کرم_وانیلی

    مواد لازم:

    برای 5 نفر

    وانیل نصف قاشق چایخوری

    پودر ژلاتین 5قاشق غذاخوری

    شکلات تخته ای (رنده شده) به میزان لازم

    شیر شیر 3لیوان

    خامه نصف لیوان

    شیرکاکائو نصف لیوان

    شکر 1لیوان

    طرز تهیه :

    در ابتدای کار شیر و شکر را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا شیر و شکر کاملا حل بشن و بعد اونها رو از روی حرارت برمیداریم و صبر میکنیم تا کمی سرد بشه و بعد یه مقدار از شیر سرد شده داخل خامه میریزیم و خامه رو روقیق میکنیم و بعد کم کم خامه رو به شیر اضافه میکنیم و خوبه خوب هم میزنیم و بعد وانیل رو اضافه میکنیم. 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با 3قاشق غذاخوری شیر یا آب مخلوط میکنیم و داخل ماکرو یا روی حرارت قرار میدیم تا کاملا ژلاتین حل بشه. بعد صبر میکنیم تا کمی سرد بشه و اون رو به مواد اضافه میکنیم و میذاریم توی یخچال تا بسته بشه.   حالا اینجا 4تا پیشنهاد دارید:

    1)شیر کاکائو و بقیه پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم کمی سرد بشه و بعد میریزیمش روی دسر کاملا بسته شده و میزاریم توی یخچال ا ببنده.

    2)به جای شیرکاکائو از یه بسته ژله به رنگ دلخواه استفاده میکنیم.

    3)شیر رو با کمی زعفران مخلوط میکنیم و بهش کمی عسل میزنیم تا شیرین بشه و 1قاشق غذاخوری هم گلاب اضافه میکنیم و بعد با پودر ژلاتین مخلوط میکنیم و میریزیم روی دسر.

    بعد از هر کدوم از مراحل دسر رو دوباره به یخچال منتقل میکنیم تا ببنده.

    نکته:

    1)در همه موارد میتونید مقداری گلاب هم به مواد دسر اضافه کنید.

    2)اگر دوست دارید میزان خامه رو کمی بیشتر کنید.

    3)به جای شکر میتونید از همون میزان عسل یا بیشتر استفاده کنید.

    4)اگر شیرینی دسر به نظرتون کم بود بعد از آماده شدن روش کمی عسل بریزید.

    5)این دسر رو با زعفران هم میشه تهیه کرد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر_مجلسی

    انواع دسر

    این دسر باید حدود 32 ساعت در مراحل مختلف در فریزر قرار بگیرد. اما مزه خوبی دارد و می توانید یک روز پیش از زمانی که می خواهید سرو کنید، آن را تهیه کنید.  

    •    تعداد: 12 نفر

    •    زمان فریز کردن: 14 تا 32 ساعت

    •    زمان پخت: 5 دقیقه

    مواد لازم:

    •    خمیر شکلاتی*

    •    یک پیمانه شکر

    •    2/3 پیمانه شیر کامل و پرچرب

    •    دو قاشق غذاخوری کره

    •    55 گرم شکلات نیمه‌تلخ خرده شده

    •    یک قاشق چایخوری وانیل

    •    دو لیتر بستنی تخم‌مرغی

    •    دو قاشق غذاخوری آب سیب

    •    ¾ پیمانه شکر

    •    نصف پیمانه آب جوش

    •    ¼ پیمانه پودر مرینگ *

    •    1/3 پیمانه تافی خرد شده

    طرز تهیه:

    1.    اول خمیر شکلاتی را طبق دستوری که درپایین نوشته ایم آماده کنید. سپس برای تهیه سس فاج، در یک قابلمه کوچک یک پیمانه شکر دانه‌درشت، شیر، کره و شکلات رابا هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا قل بزنند. سپس حرارت را کم کنید. اجازه دهید 4 تا 5 دقیقه روی حرارت باقی بماند تا کمی غلیظ شود و اندازه آن به حدود 1.5 پیمانه کاهش پیدا کند. 

    2.    قابلمه را از روی حرارت بردارید. آن را درون کاسه متوسط بریزید و با هم‌زن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شوند. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. 

    3.    در یک کاسه سرد، یک لیتر بستنی را هم بزنید تا کاملا نرم شود. یک قاشق غذاخوری آب سیب را اضافه کنید. آن را روی خمیر شکلاتی بریزید. نیمی از سس شکلاتی را روی بستنی بریزید. آنها را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید. در آخر مخلوط فاج را اضافه کنید. دوباره در فریزر بگذارید. 

    4.    برای تهیه مرینگ، در یک کاسه متوسط، در یک کاسه متوسط، ¾ پیمانه شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید تا شکر به طور کامل حل شود. آن را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود. پودر مرینگ را اضافه کنید. آنها را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شوند. 

    5.    3 قاشق غذاخوری تافی خرد شده را درون مخلوط بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس آن را روی پای بریزید. دوباره به مدت 6 ساعت در فریزر قرار دهید. 

    6.    فر را با دمای 475 درجه سانتی گراد روشن کنید. آن را به مدت 3 تا 4 دقیقه بپزید تا فقط مرینگ کمی طلایی شود. از فر خارج کنید. روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 6 تا 24 ساعت در فریزر بگذارید. پیش از سرو، روی آن تافی خرد شده بریزید  سریع سرو کنید. 

    خمیر شکلاتی

    مواد لازم:

    •    یک پیمانه ویفر وانیلی

    •    1/3 پیمانه پودر قند

    •    3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

    •    3 قاشق غذاخوری کره

    طرز تهیه:

    1.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. 

    2.    در یک کاسه متوسط، ویفر وانیلی، پودر قند و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. کره آب شده را به آن اضافه کنید. مخلط را کف قالب فشار دهید. سپس به مدت 7 تا 8 دقیقه در فر بپزید تا کاملا سفت شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ژله نعناعی

    انواع ژله انواع دسر

    مواد لازم: 

    •    3 بسته ژلاتین بدون طعم

    •    1 قاشق غذاخوری پودر کاکائوی غیر شیرین

    •    1 قوطی کوچک شیر پرچرب

    •    نیم فنجان کرم کاکائو

    •    2 قاشق غذاخوری شکر (اختیاری)

    •    نیم فنجان کرم نعناعی

    •    کلوچه شکلاتی (برای تزئین)

    •    خامه پرچرب (برای تزئین)

    طرز تهیه:

    1- ظرفی را چرب کنید و سپس با دستمال، آنها را تمیز کنید. این کار باعث می شود که ظرف کمی چرب باشد و در عین حال ژله های شما چرب نشوند و مزه روغن نگیرند. 

    2- نیم فنجان آب داخل قابلمه کوچکی بریزید و یک بسته از ژلاتین بدون طعم را در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط حرارت دهید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود. 

    3- یک قاشق غذاخوری پودر کاکائوی غیرشیرین داخل آن بریزید و هم بزنید تا حل شود. سپس آن را از روی شعله بردارید و یک یا دو قاشق غذاخوری شیر پرچرب و نیم فنجان کرم کاکائو در آن بریزید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. آن را در ظرفی که آماده کرده اید بریزید و در یخچال بگذارید تا حدود 15 تا 20 دقیقه ببندد. 

    4- در حالیکه لایه شکلاتی در حال آماده شدن است، دو لایه سبز را درست کنید. یک و یک چهارم فنجان آب در قابلمه کوچکی بریزید و 2 بسته ژلاتین بدون طعم در آن خالی کنید و بگذارید یکی دو دقیقه خیس بخورد. اجاق را روشن کنید و آن را روی شعله متوسط بگذارید و گاهی هم بزنید تا ژلاتین حل شود. یکی دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود (شکر اختیاری است، ولی بهتر است اضافه کنید تا کمی مزه نعناع را بهتر کند). آن را از روی شعله بردارید و نیم فنجان کرم نعناعی اضافه کنید. 

    5- یک فنجان از این مایع سبز را در ظرف جداگانه ای بریزید. حدود یک چهارم فنجان شیر پرچرب به مخلوط باقیمانده (نیم فنجان) اضافه کنید. باید حالا یک لایه سبز روشن و یک لایه سبز کرمی داشته باشد و هر کدام حدوداً یک فنجان باشند. بگذارید هر دو در دمای اتاق سرد شوند. 

    6- وقتی لایه شکلاتی کاملاً بست، لایه نعناعی کرمی را اضافه کنید و آن را در یخچال بگذارید تا 15 دقیقه دیگر بماند و آن لایه نیز تا حدودی ببندد. آخرین لایه نعناعی را اضافه کنید و بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال بماند. 

    7- وقتی ژله آماده سرو کردن شد، به آرامی لبه های آن را از ظرف جدا کنید و آن را روی بشقاب مخصوص بگذارید و به مکعب های مساوی تقسیم کنید. سپس این مکعب ها را با خامه و تکه های کلوچه شکلاتی تزئین کنید و سرو نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع دسر فرنی_سه_رنگ    

     مواد لازم :

    نشاسته 6 قاشق غذا خوری ، آب سرد نصف لیوان ، شكر 1لیوان ، گلاب نصف لیوان، شیر سرد 3 لیوان ، كاكائو حل شده 1 قاشق چایخوری، زعفران حل شده 1 قاشق سوپ خوری، كره 50 گرم ، 

    طرز تهیه :

     نشاسته را درون ظرفی با آب سرد حل می كنیم و آن را به شیر سرد اضافه می كنیم . شكر ،گلاب (اگر نیاز است كه 24 ساعت فرنی را نگهداری كنید كره اضافه كنید در غیر این صورت نیاز نیست )روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا فرنی فرم بگیرد ،كاكائو را با آب جوش حل كنید تا به شكل سس دربیاید مقداری شیر را به آن ظرف (كاكائو )و مقداردیگری به زعفران حل شده اضافه می كنیم . بهتر است در این قسمت از فرد دیگری كمك بگیرید تا دو نفری فرنی سه رنگ را به ظرف مورد نظر منتقل كنید . اگر تمایل دارید فرنی سه رنگ و سه طبقه در ظرف باشد ابتدا قسمت شكلاتی سپس سفید و بعد از آن زعفرانی را می ریزیم و می گذاریم كاملا سرد شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۲۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    بستنی زمستونی

    مواد لازم:

    سفیده تخم مرغ:4 عدد

    شکر:1 پیمانه

    جوهر لیمو:1/8 ق چ

    وانیل:1/8 ق چایخوری

    پودر ژلاتین:1 ق سوپخوری

    آب: 2 قاشق سوپخوری

    نان میکاد:به میزان لازم

    شکلات ذوب شده:به میزان لازم

    طرز تهیه:

    سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد

     

    یک ظرف آب روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد

     

    ظرف سفیده رو روی حرارت قرار بدید و کم کم شکر رو که با هاون کمی ریز کردید به سفیده ها افزوده و جوهر لیمو هم اضافه کنید

     

    اینقدر هم بزنید تا شکر در سفیده حل بشه

     

    ظرف رو از روی حرارت بردارید

    قبل از برداشتن ظرف از روی حرارت ،ژلاتین رو روی 2 قاشق آب بپاشید و بذارید تا حالت اسفنجی بشه و به صورت بن ماری بذارید تا مایعی شفاف به دست بیاد

     

    به ظرف سفیده ها که از روی حرارت برداشتید اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مرنگ ما خنک بشه

     

    بعد اگر میکادو گرد گرفتید با قاشق یا ماسوره مقداری از مواد رو به صورت مخروط بریزید.

    اگر هم از اون ورقه های  میکادو گرفتید اونو به اندازه های دلخواه(ترجیحا کوچک و با اضلاح حداکثر 4 سانت )برش بزنید و مرنگ رو روش بریزید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه(میتونید توی یخچال بذارید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    بیسکوئیت بستنی 

    اول 1بسته بیسکوییت ساقه طلایی رو تقریبا پودر میکنیم و 1/4 پیمانه شکلات چیپسی اضافه میکنیم و چند تا توت فرنگی هم خورد کرده میریزیم تو مخلوط بیسکوییت بعد 1 بسته 1 کیلویی بستنی وانیلی رو وقتی کمی نرم شد با این مواد مخلوط کرده کف یک ظرف مستطیلی رو پلاستیک میزاریم و یک ردیف بیسکوییت شکلاتی پتی بور میچینیم بعد مخلوط بستنی رو روش پخش کرده یک ردیف دیگه بیسکوییت میچینیم روش

    میزاریم توی فریزر تا سفت بشه بعد برش میدیم طوری که 1 بیسکوییت درسته رو و 1 بیسکوییت درسته زیر کار باشه

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر پودينگ رنگارنگ:

    مواد لازم براي قسمت رنگي:

    ٣ليوان آب آلبالو

    ٤ق غ خ شكر

    ١ق غ خ نشاسته

    ٢ق غ خ آرد

    همه اين موادرو با هم مخلوط كرده و ميپزيم توي ضرف هايي كه ميخوايم تو اونها سرو كنيم ميريزيم. 

    مواد لازم براي پودينگ:

    ٣ ليوان شير

    ٣ فنجان شكر

    ١.٥ فنجان آرد

    ١ق غ خ نشاسته

    ١ق غ خ كره

    دوباره همه مواد رو با هم مخلوط كرده روي شعله ميگذاريم تا زماني كه مثل فرني بشه. اين موادرو روي مواد قبلي مون كه قبلا سرد شده به آرومي ميريزيم.

    نكته:به جاي آب آلبالو ميتونيد از آب پرتغال استفاده كنيد.

    اگه پودينگ رو اول بريزيد و بعد مواد رنگيمون رو بريزيد زيبا تَر ميشه.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۹:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر_ماست

     مواد لازم:

    350 گرم ماست شیرین سفت

    50 گرم پودر شکر

    2 قاشق‌سوپخوری پودر ژلاتین

    یک‌سوم پیمانه آب سرد

    50 گرم خامه صبحانه

    یک بسته پودر ژله آماده به دلخواه

     طرز تهیه:

    1ـ در یک کاسه پودر ژلاتین بریزید و با آب سرد مخلوط کنید. حالا داخل یک قابلمه کوچک آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

    2ـ بعد از جوش آمدن آب، کاسه حاوی پودر ژلاتین را در آب جوش قرار دهید و دائم محلول ژلاتین را هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب به خوبی حل شود. بعد از حل شدن، حرارت را خاموش کرده و کاسه را کنار بگذارید تا خنک شود.

    3ـ در یک کاسه ماست، پودر شکر و خامه را ریخته و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. حالا نوبت افزودن ژلاتین خنک‌شده به مخلوط ماست و خامه‌‌شیرین شده است. این مخلوط ژله ماستی آماده را در ته قالب مورد نظر بریزید.

    4ـ قالب را در یخچال بگذارید تا این لایه ژله ماستی سفت شود. 3ـ2 ساعت زمان کافی است. 

    5ـ بعد از اینکه مطمئن شدید لایه اول سفت شده پودر ژله آماده را به روش همیشگی آماده کنید. یعنی پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

    6ـ ژله آماده و حل شده را روی لایه ژله ماستی سفت‌شده بریزید و قالب را دوباره در یخچال بگذارید.3ـ2 ساعت دیگر صبر کنید، دسر که آماده شد آن را از قالب بیرون آورده و با میوه یا خامه به دلخواه تزیین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #ژله_لایه_ای_لیمو_در_لیوان

    برای تهیه یک دسر زیبا و شگفت انگیز به مواد زیادی احتیاج ندارید، تنها یک بسته پودر ژله ی لیمو و آلوئه ورا و کمی شیر کافیست تا همه اهل خانه را با هنرتان به وجد بیاورید.

     مواد اولیه:

    پودر ژله آلوئه ورا 1 بسته

    پودر ژله لیمو 1 بسته

    شیر 1 پیمانه

    آب جوش 2یمانه

    آب سرد 1 پیمانه

    طرز تهیه:

    1: ژله ی لیمو رو با یک پیمانه آب جوش کامل حل کنید بطوریکه ذرات ژلاتین توش کامل حل بشن میتونید بزارید روی حرارت کتری تا حل بشن(بن ماری).بعد 1 پیمانه آب سرد اضافه کنید بریزید داخل لیوانهاتون با هر ضخامتی که دوست دارین و بزارید یخچال تا ببنده.

    2: برای لایه دوم یه بسته ژله آلوئه ورا رو با 1 پیمانه آب جوش که کامل حل کردین بزارید از اون حرارت و گرما بیفته (اگه شیر رو یه ژله ی داغ اضافه کنید شیر میبره!)بعد یک پیمانه شیر که قبلا از یخچال بیرون آوردین با ژله مخلوط کنید و روی لایه ژله ی لیمو که بسته شده بریزید.

    3: برای لایه ی دوم مثل لایه ی اول درست میکنیم.

    4: برای لایه ی 4 مثل لایه ی دوم.

    5: برای لایه اخر از ژله ی لیمو استفاده میکنین.

    6: در آخر روشو با خامه ی فرم گرفته و لیمو تزیین کنید

    نکته:

    1- طی درست کردن لایه ها اگه از ژلتون موند و دیدید که بسته شده میتونید روی حرارت غیر مستقیم کتری بگذارید و هم بزنید تا دوباره آب بشه و روی لایه هاتون بریزید.

    2- میتونید لایه ها رو کم یا زیاد کنید بستگی به خودتون داره.

    3- اگه میخواهید رنگ ژله لیمو پررنگ تر بشه میتونید از رنگ خوراکی زرد رنگ یا از زعفران حل شده استفاده کنید که البته اگه از زعفران استفاده کنید طعم ژله رو عوض میکنه

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    زیباکده
    مامان رهام جون : 

    انواع دسر | انواع ژله

    زیباکده

    چجوری ژله توی این قالبا رو باید در اورد ؟

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات

    روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.

    دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.

     

    مواد لازم:

    1 به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو

     ۲ پیمانه شیر

    2  /1 پیمانه شیرین کننده ماردین

    8  /1 پیمانه ق چ وانیل

    ۲ ق س پودر کاکائو

    2  /1 و ۴ ق چ پودر ژلاتین

    ۲ عدد زرده تخم مرغ

    ۱۵۰ گرم خامه

    به میزان لازم پودر شکلات

    به میزان لازم سس شکلات

    طرز تهیه:

    1.  زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین  کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

    ۲.  پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    زیباکده
    پرستو ♥ : 
    زیباکده
    مامان رهام جون : 

    انواع دسر | انواع ژله

    زیباکده

    چجوری ژله توی این قالبا رو باید در اورد ؟

    زیباکده

    پرستو جون من سررشته ندارم فقط کپی کردم. از نازنین بانو بپرس حتما میدونه

  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه ژله رلی

    دسر ژله

    پودر ژله رو تو یه لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم مثلا رو کتری در حال جوش آب میکنیم .

    وقتی کاملا حل شد یک عدد بستنی وانیلی رو که از قبل تو محیط خونه گذاشتیم رو داخلش میندازیم و هم میزنیم تا بستنی آب بشه .

     بستنی آب شده روی ژله وایمیسته. بعد موادو توی سینی صاف میریزیم ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میزاریم یخچال تا بگیره بعد درش میاریم با چاقو چرب شده برش نواری میزنیم و با انگشت دست که باید انگشتام چرب باشه رلش میکنیم تا موقع سرو میزاریمش یخچال . همون موقع هم میشه خورد

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    مرسی عزیزم
  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ژله_سوپرایز

    ابتدا يه ژله بستني آناناس با يه ليوان آب جوش و نصف ليوان بستني درست ميكنيم.

     ميريزيم كمي از اون رو ته قالب مورد نظر كه چرب كرديم طوري كه يك چهارم مثلا اين قالب منو گرفت.گذاشتم پنج دقيقه داخل فريزر و گرفت.اين همون لايه بالايي زرد رنگ ژلمه. در اين فاصله جداگانه يه ژله رولي درست كردم و يه ژله خرده شيشه سبز با يه ليوان آب جوش.وقتي لايه ژله بستنيم گرفت

     اين رولها رو به ترتيب و پشت سر هم چيدم و خرده شيشه سبز رو هم اطرافش و از باقيمانده ژله بستني آناناسم اروم اروم از يه طرف رولها در قالب ريختم طوري كه تا نصف رولها رو بگيره و رولهام شناور نشن. وقتي اينم گرفت در نهايت يع ژله به دلخواه درست كردم و ريختم تا قالب كاملا پر بشه

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۷:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    حلوای لبو 

    مواد لازم :

    آرد یک لیوان.

    شکر یک لیوان. 

    پوره لبو یک لیوان.

    روغن نصف لیوان.

    گلاب و آب هر کدام نصف لیوان.

    عصاره هل دو ق.غ.

    لبو رو خوب پخته و پوره میکنیم و با شکر و آب و گلاب و هل مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم به حدی که شکر آب بشه. و کنار میگذاریم.آرد رو بو میدیم فقط در حدی که بوی خامیش گرفته بشه نباید تغییر رنگ بده.و بعد روغن رو اضافه میکنیم.حالا نوبت اضافه کردن شربته که روی آرد سرخ شده میریزیم و مرتب هم میزنیم تا جابیفته حدودا پنج دقیقه زمان میبره تا به اصطلاح حلوا جمع بشه و جا بیفته.رنگ بی نظیر این حلوا آدمو به وجد میاره

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ژله شيريني زبان

    تو یه ظرف پیرکس به ضخامت لایه اول که تیره است و کنجد روشه از ژله موزی یا ژله آناناس استفاده کنید و به جای آب سردش از دلستراستفاده کنید تا تیره تر بشه میشه کمی نوشابه هم زد كه من نداشتم بذارید تو یخچال خودش که گرفت یه لایه ژله آناناس یا موز با بستنی وقتی گرفت ژله موز یا آناناس ساده و پشت سر هم تکرار کنید تا تعداد لایه ها با لایه اول ۸لایه بشه بعد که کامل خودش گرفت با چاقو بیضی برش بدید البته من چاقوم خيلي تيز نبود و فكر ميكنم باقالب شيريني زبون قالب بزنيم خيلي طبيعي تر ميشه 

    روي ژله رو با چاقو برش نازك بزنيد لايه زيري كه ژلهبستني هست مشخص ميشه 

    من كمي رنگ زعفرون روش زدم كه طبيعي تر بشه و روش كنجد پاشيدم

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    حلوای ساده و خوشمزه

    :ارد کیک600گرم ،کره پاستوریزه400گرم،پودر قند 500گرم،زعفران نیم مثقال،آردالک شده رو باحرارت کم تفت داده حدود 40دقيقه،بعد دوباره الک کنید و کره رو اضافه کرده حدود 10دقيقه دیگه با حرارت کم تفت بدید زیر اجاق رو خاموش کنید بزارید کمی خنک بشه پودر هل وزنجبيل در صورت دلخواه با زعفران رو بریزید وهم بزنید وبعد پودر قند را اضافه کرده مانند لباس با دست چنگ بزنید اگه دیدین خرد میشه یک ملاغه روغن مایع اضافه کنید البته زعفران ر رو قبلا با نصف لیوان آب دم کنید تا رنگش رو پس بدهد ببعد اگه خواستین با کفگیر،بردارين و اگه نه قالب بزنید این دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر_انبه

    مواد لازم:

    ٢تاانبه

    نصف پيمانه شير

    ١قاشق شكر

    ١قاشق خامه

    طرزتهيه:

    نصف قاشق ژلاتين بن ماري شده

    تو مخلوط كن هم ميزنيم و ميذاريم يخچال ، ٢ساعت بعد آمادست

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان