خانه
713K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۰:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    طرز تهیه بستنی زمستانی

     طرز تهیه بستنی زمستانی طرز تهیه بستنی زمستانی

    یاد بچگی هایمان به خیر! زمستان که میشد دیگر از آن بستنی های فصل تابستان خبری نبود، عوضش همه مغازه ها پر میشد از بستنی های زمستونی. طعم خیلی خوب و خاصی داشت. می خواهیم خاطره دوران کودکی را با آموزش بستنی زمستونی برایتان زنده کنیم.

            

                

    مواد لازم:

                              

    سفیده تخم مرغ ۴ عدد

              

    خاک قند ۱ لیوان

                        

    وانیل ۱ قاشق چایخوری

                           

    پودر ژلاتین ۱ و ۱/۲ قاشق

                         

    آب ۳ قاشق

                

    نان میکادو یا بیسکوئیت گرد

                        

    شکلات ذوب شده

                          

    پودر نارگیل

                         

    پودر گردو

                   

    .

    .

    .

    طرز تهیه:

                        

    ۱- سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

                           

    ۲- به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

                     

    ۳- ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

                            

    ۴- ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.

                   

    ۵- بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

  • ۱۵:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ‌ دسر کاستارد و بستنی

    مواد اولیه :

    شکر یک سوم پیمانه

    شیر 1 پیمانه

    پودر کاسترد 3 قاشق غذاخوری

    کره 1 قاشق غذاخوری مواد لایه میانی :

    آبجوش نصف پیمانه

    ژله آلوورا 3 یا 4 قاشق غذاخوری

    بستنی وانیلی نصف پیمانه.

    پودر کاستر رو تو شیر سرد میریزیم بهم میزنیم بعد با بقیه مواد رو حرارت مرتب میزنیم تا غلیظ بشه(نه خیلی) کمی که خنک شد داخل لیوان ها ریخته و میزاریم تو یخچال تا کاملا سردشه و خودشو بگیره.

    لایه میانی: ژله را با آبجوش بهم زده روی حرارت غیر مستقیم (یا داخل مکروفر) کمی بعد بستنی را اضافه کرده و وقتی که کاملا مخلوط شد روی لایه دوم میریزیم ودر یخچال میزاریم و روش رو مقداری تکه های خرد شده گردو، پسته و یا بادام به سلیقه خودتون اضافه کنید.

    کمی که خنک شد مقداری از مواد کاستارد رو روی مغزهای خرد شده اضافه می کنیم و دوباره داخل یخچال قرار میدیم حدود دو تا سه ساعت تا خودش رو بگیره روی اون رو هم با خامه فرم گرفته و سس شکلات تزئین می کنیم. نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۲۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوفله شکلات با گاناش

    گاناش (Ganash)به مخلوط برابر خامه و شکلات گفته می شود که برای پر کردن مغز میانی بیسکوئیت یا درست کردن ترافل از آن استفاده می شود.از گاناش به عنوان لعابی برای پوشاندن کیک استفاده کنید یا به سادگی از آن دسری خوشمزه تهیه کنید. برای این که سس شما غلظت خوبی داشته باشد و براق و نرم روی کیک بنشیند، از نسبت مساوی خامه و شکلات استفاده کنید. بعضی از افراد دوست دارند مقداری شربت ذرت یا عسل یا کره به مواد اضافه کنند تا براقی لعاب شان بیشتر شود.و حالا دستور تهیه سوفله شکلات با گاناش(Chocolate Ganache Souffles).

    مواد لازم:

      روغن  به میزان لازم

    شکلات نیمه تلخ خرد شده   110 گرم

     خامه فرم گرفته   نصف پیمانه

    سفیده تخم مرغ   4 عدد

     شکر   2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف های سفالی را با روغن چرب کنید. کف آنها را شکر بپاشید و ظرف ها را درون سینی فر بچینید.در کاسه کوچک مایکروفر، شکلات و خامه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 1.5 تا دو دقیقه درون مایکروفر با قدرت 100 درصد  قرار دهید تا نرم و یکدست شوند. آنها را هم بزنید و مخلوط را به دو نیم تقسیم کنید. روی کاسه ها را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

    در یک کاسه متوسط، سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی و سرعت متوسط هم بزنید تا پف کند. به تدریج دو قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و دایره وار هم بزنید تا کاملا پف کند.در این مرحله، مخلوط شکلات را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید. مایه آماده شده را درون کاسه یا فنجان های سفالی بریزید. آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. وسط سوفله را به اندازه دو قاشق چایخوری خالی کنید و بقیه مخلوط شکلات باقی مانده را درون آن بریزید. این سوفله را باید فورا سرو کنید

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ‌ دسر خوشمزه وافل با رویه مارشمالو 

    اگر می خواهید یک دسر متفاوت و مجلسی را در مهمانی هایتان داشته باشید با همراه شوید:

    مواد لازم :

    آرد : 1 فنجان

    شکر قهوه ای : 2 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ : 1 عدد

    شیر : 1 فنجان

    پودر بیسکویت : نصف فنجان

    عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری

    روغن مایع : 4/1 فنجان

    بیکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری

    نمک : کمی

    مواد لازم برای رویه دسر :

    سس شکلات

    خامه فرم گرفته

    بستنی

    مارشمالو سرخ شده

    اسپرینکل

    میوه برای تزئین

     طرز تهیه :

    ابتدا قالب وافل را روی گاز بگذارید تا گرم شود. تخم مرغ را برای یک دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس شکر قهوه ای، شیر، روغن و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. آرد، پودر بیسکویت، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و به آرامی به مواد بالا اضافه کنید و تا جایی هم بزنید که مخلوط صاف و یکدست شود. قالب را با اسپری کالما چرب کنید و یک چهارم فنجان از خمیر آماده شده را در مرکز قالب بریزید و در قالب را بگذارید تا پخته شود. بعد از چند دقیقه که وافل پخته شد ، آن را با چنگال از قالب جدا کنید. بقیه ی وافل ها را به همین شکل بپزید. مارشمالو را که روی گاز سرخ کرده اید روی وافل داغ بگذارید و روی آن یک اسکوپ بستنی، خامه، سس شکلات و میوه ی مورد علاقه تان را بگذارید.

     دسر وافل و مارشمالو آماده سرو است.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #موس_پنير_شكلاتي :

    ماسكار پونه ١ بسته

    خامه كاله ١ بسته 

    وانيل كمي

    شكر به ميزان دلخواه

    پودر كاكائو ٣ قاشق پر

    موز براي سرو و سس هرشيز يا هر سس شكلاتي

    ورق ژلاتين ٥ عدد

    دستور :

    كل مواد را دو ساعت قبل از يخچال بيرون بزارين پنير و خامه و پودر كاكائو حل شده در آب و شكر ( تست كنين كه خوب باشه ) و وانيل و مخلوط ميكنين تا خوب حل بشه بعد ورق ژلاتين رو به روش بن ماري حل ميكنين و به مواد اضافه ميكنين ، خوب هم ميزنيم و به ظرف منتقل ميكنين ، ميتونين دو سري درست كنين و توي يك سري عصاره وانيل بريزين و كاكاءو نزنين و داخلش شكلات رنده شده يا چيپس شكلات بريزين و اونو دو طبقه درست كنین تو عکس  سه طبقه درست شده

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر_پارفیت_موز_و_توت_فرنگی  

     مواد لازم:

    پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 200 گرم 

    پودر قند 2 قاشق غذاخوری

    موز 2 عدد

    خامه فرم گرفته 1 لیوان

    جو پرک 1/3 لیوان 

    توت فرنگی 10 عدد

    بیسکوییت مقداری

    طرز تهیه:

    پنیر خامه ای ، پودر قند و خامه را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا حجیم و یکدست شود.

    موز و توت فرنگی را خرد کنید سپس داخل لیوان های سرو را با موز ، توت فرنگی ، جو پرک ، بیسکوییت خرد شده و کرم خامه ای پر کنید ، ظرف دسر را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.

     نکته: به جای بیسکوییت میتوانید از کیک یا شیرینی خشک و به جای جو پرک میتوانید از انواع مغزها مانند گردو ، پسته ، بادام و … استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     تنقلاتی برای رژیمی ها 

    ⭕️شکلات سیاه

    خوردن یک مربع شکلات سیاه در پایان غذا هیچ اشکالی در رژیم لاغری شما ایجاد نخواهد کرد. شکلات سیاه سرشار از منیزیم هست که برای بهبود خلق و خوی و کنترل گرسنگی مفید است.

    بهتر است بدانید که یک مربع شکلات سیاه حاوی حدود 50 کالری است. این در حالی است که یک پیاله ماست حاوی 70 کالری است.

    برای برخورداری از طعم دلخواه تان می توانید بعد از شام یک مربع شکلات سیاه میل کنید.

    ⭕️موز یخ زده 

    اگر عاشق بستنی یخی وانیلی هستید و در عین حال از مصرف آن در حین رژیم عذاب وجدان می گیرید باید به فکر یک ماده  قندی دیگر باشید. می توانید یک عدد موز را به مدت نیم ساعت در جایخی یخچال قرار دهید و آن را در مخلوط کن بریزید. خواهید دید که مانند بستنی یخی‌های دلخواهتان خواهد شد. موز حاوی پتاسیم زیادی است که به کاهش خطر پرفشاری خون کمک می کند. درست است که موز نیز یکی از میوه های نسبتا پرکالری است (100 گرم موز حاوی 89 کالری است) اما این میزان در مقایسه با کالری موجود در بستنی یخی مورد علاقه تان ناچیز است.

    ⭕️دارچین

    احتمالا برای کاهش مصرف نمک ازادویه‌های مختلف برای طعم‌دار کردن غذاهایتان استفاده می‌کنید. بهتر است همین کار را برای کاهش مصرف قند نیز بکنید.

    برای عطر و طعم دادن به دسرهای رژیمی‌تان دارچین ایده آل است. اگر از رژیم دوکان استفاده می‌کنید می‌توانید به پنیر سفید، شیر داغ یا در کمپوت سیب، دارچین اضافه نمایید و از خواص بی نظیر و ضداشتهای آن استفاده کنید.

    ⭕️آدامس

    اگر بعد از مصرف غذا همچنان میل به ادامه دادن دارید یک عدد آدامسبجویید. جویدن آدامس یک احساس کاذب خوردن به بدن می دهد و اشتها را از بین می برد.

    بهتر است از آدامس های میوه ای یا دارچینی استفاده تا کنید نیازتان به طعم شیرین کاملا ارضا می شود. درست است که آدامس نیز حاوی قند و برخی ترکیبات شیمیایی هست اما در مدت رژیم لاغری جایگزین مناسبی برای دسرهای شیرین و چرب محسوب می‌شود.

  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     ژله فالوده

    ✍مواد اولیه :

    پودر ژله آلوئه ورا 2 بسته

    ژله بلوبری 1 بسته

    فالوده شیرازی نیم کیلو

    بستنی وانیلی 1 لیوان

    آب داغ 3 لیوان

    🍜 طرزتهیه :

    دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب داغ مخلوط میکنیم و میگذاریم روی بخار آب تا شفاف بشود. وقتی خنک شد دو لیوان فالوده شیرازی به آن اضافه میکنیم و بعد از هم زدن داخل قالب میریزیم میگذاریم در یخچال تا ببندد.ژله بلوبری را هم با یک لیوان آب داغ حل میکنیم و وقتی خنک شد بستنی را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا دو رنگ نشود. ژله آلوئه ورا که بست ژله بستنیمون رو آروم میریزیم روش و میگذاریم داخل یخچال 7 ساعت بماند تا خودش رو بگیره و کامل ببنده.

    البته از هر دو ژله مقداری اضافه میاد که بقیه اش رو در قالب مستطیل شکل میزیزیم. و بقیه ژله بستنی رو در ظرف مستطیل شکلی ریخته وقتی بست قالب میزنیم و ژله رو تزئین میکنیم.

    🚦 نکته:

    به فالوده آبلیمو نزنید چون باعث میشود ژله نبندد.

  • ۱۸:۳۸   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     اسموتی شاتوت و موز

    ✍مواد اولیه :

    شیرسرد یک و نیم لیوان

    موز 3-4 عدد

    شاه توت یک لیوان

    شکر یا عسل (در صورت تمایل) به میزان لازم

    💥این مواد برای تهیه 3 لیوان اسموتی کافی میباشد.

    🍜طرز تهیه:

    استفاده از میوه خنک و شیر سرد برای تهیه این نوشیدنی بهتر است و نیازی به اضافه کردن یخ نیست و سریع آماده نوشیدن میشود . در صورت تمایل ، یخ اضافه کنید.

    همه مواد را با هم میکس کنید و در لیوان بریزید و با میوه تزئین کنید . این نوشیدنی را میتوان بدون شکر و یا با اضافه کردن شکر یا عسل به آن مزه شیرین داد و این بسته به ذائقه و میل شما دارد.

  • ۱۸:۴۲   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ملحبی توت فرنگی

    ✍مواد اولیه :

    توت فرنگی 250-300 گرم

    شیر یک لیتر

    آرد برنج 6قاشق غذا خوری

    شکر یک پیمانه

    ملحبی یک دسر میوه ای ترکیه ای است که در عین خوشمزه بودن بسیار کم کالری ست.

    🍜 طرزتهیه :

    توت فرنگی ها را بعد از شستن به شکل دلخواه برش میزنیم و نصف شکر را روی آن میریزیم و اجازه میدهیم نیم ساعت بماند تا توت فرنگی آب بیندازد.

    آرد برنج را درون قابلمه طبخ الک کرده و مابقی شکر را به آن اضافه میکنیم اکنون یک لیوان از شیر را اضافه میکنیم خوب بهم میزینیم تا گلوله های شیر باز شوند.

    ملحبی را با قاشق چوبی انقدر بهم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد.سپس آب توت فرنگی را افزوده و بهم میزنیم تا خوب مخلوط شود و در انتها توت فرنگی را اضافه میکنیم و آرام آرام بهم میزنیم تا خیلی له نشوند بعد ازینکه جوش آمد خاموش میکنیم و یک دقیقه در حالت خاموش بهم میزنیم.

    حالا ملحبی را درون ظرف سرو های تک نفره میریزیم و اجازه میدهیم در دمای اتاق خنک شود سپس به مدت 6الی 12 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خوب خنک شود.

    در نهایت دسر ملحبی را با توت فرنگی , سس توت فرنگی و خلال پسته تزیین میکنیم.

    🚦نکته:

    اگر عجله کنید و دسر را داغ در یخچال بگذارید روی دسرتان ترک میخورد.

    همچنین توت فرنگی را بصورت پوره نیز میتوانید استفاده کنید.

  • leftPublish
  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     موس مخملی شکلاتی😋

    ✍مواد اولیه :

    شیر 1 لیوان

    خامه فرم گرفته 350 گرم

    کیک شکلاتی پودر شده 1 لیوان

    پودر نشاسته ذرت 2 ق غ

    شکر 100 تا 150 گرم

    پودر ژلاتین 4 ق مربا خوری سر پر

    زرده تخم مرغ 3 عدد

    پودر کاکائو 1 ق غ

    پودر نسکافه فوری 1 ق غ

    🍜 طرزتهیه :

    برای آماده کردن ژلاتین این پودر رو روی کمی شیر یا آب سرد بپاشید و پنج دقیقه به حال خودش 

    رهاش کنید بعد بذاریدش روی بخار کتری تا حل بشه 

    زرده و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا پف کنه و رنگش روشن بشه 

    نشاسته و شیر رو بهش اضافه و بزنید تا یکدست بشه و داخل یک قابلمه ریخته 

    و روی شعله ی ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ و مثل فرنی بشه و از روی حرارت بردارید 

    تا داغه پودر کاکائو و نسکافه رو بهش اضافه و مخلوط کنید. 

    کیک رو پودر کنید و خامه رو هم فرم بدید (من از خامه قنادی پاستوریزه ی کاله استفاده کردم)شما از هر نوع خامه ای میتونید استفاده کنید 

    میتونید خامه صبحانه رو فرم بدید یا پودر خامه فرم بدید یا خامه فرم گرفته از قنادی بخرید. اگر هم مایلید خامه را در منزل تهیه کنید برای مشاهده دستور روی #خامه_فرم_گرفته کلیک کنید. 

    پودر کیک رو به کرم اضافه و مخلوط کنید. 

    سپس خامه و بعد ژلاتین رو به آرامی اضافه و آرام با بقیه مواد مخلوط کنید. 

    مواد رو در قالبی که چرب کردین و 20 دقیقه در فریزر گذاشتین بریزین و برای 6 تا 8 ساعت داخل یخچال 

    یا 2 الی 4 ساعت داخل فریزر بذارید 

    این دسر خیلی راحت از قالب خارج میشه و طعم و بافت بسیار خوبی داره.

  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    بستنی وانیلی-پرتقالی😋

    ✍مواد اولیه : برای 8 نفر

    بستنی وانیلی به مقدار لازم

    آب 1/3 فنجان (آب سرد)

    آب پرتقال 340 گرم

    🍜طرز تهیه:

    ظرفی مربعی شکل (20*20 سانتیمتر) رو کمی چرب میکنیم (بصورت اسپری روغن) و با دو برش کاغذ روغنی به شکل متقاطع میپوشونیم بطوریکه کاغذ روغنی اضافه از لبه های ظرف بیرون بمونه. سپس بمدت 10 دقیقه تو فریزر میذاریم تا سرد بشه.

    بستنی رو با همزن برقی حدودا 2 دقیقه میزنیم تا کمی نرم بشه اما همچنان حالتش رو حفظ کنه. بعد بستنی رو به ظرفی که از قبل آماده کردیم منتقل کرده، سطحش رو صاف میکنیم و بمدت 30 دقیقه تو فریزر قرار میدیم.

    آب پرتقال رو با آب مخلوط کرده، روی بستنی میریزیم و 2 ساعت تو فریزر میذاریم تا فرم بگیره. (اگر بیشتر تو فریزر میذارید باید روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا یخ نزنه)

    بستنی رو بوسیله کاغذ روغنی از ظرف بیرون میاریم و به 8 قسمت برش میزنیم.

  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۵/۱/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پودینگ زعفرانی

    ✍مواد اولیه :

    پودر ژلاتین چهار قاشق مرباخوری

    شیر چهار لیوان

    تخم‌مرغ یک عدد

    خامه (زده‌نشده) یک‌دوم لیوان

    شکر یک‌دوم لیوان

    پودر وانیل شکری به میزان لازم

    گلاب چهار قاشق مرباخوری

    زعفران به مقدار لازم

    این پودینگ را می توانید به آسانی با کمی زعفران و پودر ژلاتین و شیر و گلاب تهیه کنید.

    🍜 طرزتهیه :

    1.تخم‌مرغ و شکر را داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا مخلوط یکسانی به دست آید. در یک ظرف دیگر شیر، خامه،‌وانیل و پودر ژلاتین را بریزید و تخم‌مرغ و شکر را هم به آنها اضافه کنید.

    2. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید و با همزن دستی خوب مخلوط را هم بزنید تا هم ژلاتین حل شود و هم مخلوط یکدست شود.

    3. وقتی مایه ولرم شد، شعله را خاموش کنید و زعفران و گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از آنکه مایه خنک شد، آن را در ظرفی که در نظر گرفته‌اید، بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ژله قهوه

    ✍مواد اولیه :

    پودر ژلاتین 1/4 پیمانه

    آب سرد 8 قاشق سوپخوری

    قهوه آماده دو و نیم پیمانه

    شکر 5 قاشق سوپخوری

    🍜 طرزتهیه :

    پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به شکل اسفنج درآید. سپس ظرف ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین رقیق شود. قهوه آماده داغ را با شکر مخلوط کنید تا شکر خوب در آن حل شود. بعد از خنک شدن مخلوط قهوه و شکر، آن را با ژلاتین رقیق شده مخلوط کنید و داخل قالب موردنظر بریزید. قالب را 5 ساعت در یخچال قرار دهید. می توانید ژله قهوه را با انواع بستنی ساده و مغزدار سرو کنید.

    🚦نکته:

    1ـ برای راحت تر جدا شدن دسر از قالب، همیشه داخل قالب را آب سرد بغلتانید و بعد آن را در فریزر قرار دهید؛ سپس مواد را در آن بریزید.

    2ـ در صورت تمایل می توانید قهوه را با شیر رقیق کنید؛ در این صورت رنگ قهوه ای دسر ملایمتر می شود.

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سس مارگاریتا (بسیار مناسب برای تهیه دسر های میوه ای)

    ✍مواد اولیه :

    شربت آبلیمو 1/3 لیوان

    پنیر خامه ای (نرم شده) 225 گرم

    آب پرتقال 2 قاشق غذاخوری

    خامه (خامه پر چرب) 1/4 لیوان

    پوست لیمو ترش (رنده شده) 1 قاشق چای خوری

    🍜طرز تهیه:

    پنیر خامه ای ،شربت ابلیمو، آب پرتقال و رنده پوست لیمو را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند. 

    خامه را درون یک کاسه کوچک ابتدا 15دقیقه با دور تند همزن هم بزنید و بعد با مخلوط پنیر خامه ای ترکیب کنید و روی آن را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. 

    🚦نکات:

    1)بهتر است به جای پنیر خامه ای از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.

    2)این سس را میتوانید بین دسر های میوه ای ریخته و حتی به تنهایی با میوه مخلوط کرده و به عنوان یک دسر خوشمزه مصرف کنید. 

    3)منظور از شربت آبلیمو شربت متعارفی با مخلوط آبلیمو،شکر و آب است

  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     اورنج گلاسه

    ✍مواد اولیه :

    خامه برای تزیین

    پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق مرباخوری

    ژله آماده به میزان لازم

    آب پرتقال یک ونیم پیمانه

    بستنی وانیلی 4 اسکوپ بزرگ

    پرتقال حلقه شده برای تزیین

    ترافل برای تزیین

    🍜 طرزتهیه :

    آب پرتقال و پوست پرتقال را داخل لیوان ریخته، بستنی را اضافه می کنیم. از ژله روی بستنی ریخته و خامه و ترافل را اضافه کرده و پرتقال را به صورت حلقه بریده و کمی برش می زنیم و بر لبه لیوان قرار می دهیم. در ضمن ژله را می توان قالب زده یا خرد کرده اضافه کرد.

    نکته موقع رنده کردن پوست پرتقال پوسته داخلی سفید آن را رنده نکنید.

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کرم وانیل یک دسر خوشمزه و راحت

    ✍مواد لازم:

    زرده تخم‌مرغ: ۷ عدد

    شیر: ۴۰۰ میلی‌لیتر

    خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم

    شکر: ۲۵۰ گرم

    پودر ژلاتین: ۴ قاشق سوپ‌خوری

    آب سرد: یک دوم لیوان

    وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

    🍜روش تهیه:

    ۱. ابتدا شکر، زرده‌های تخم‌مرغ و وانیل را داخل قابلمه‌ای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط می‌کنیم، سپس شیر را آرام آرام ریخته و بهم می‌زنیم و مواد را روی حرارت می‌گذاریم. ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام بهم می‌زنیم تا کرم به جوش آید.

    ۲. وقتی به نقطه جوش رسید، فورا از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. خامه را داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی به هم می‌زنیم تا مواد صاف و یکدست شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم.

    ۳. همیشه به این نکته دقت می‌کنیم که کرم و ژلاتین هیچ‌کدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه کردن موقعی است که ژلاتین و کرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پودینگ شکلاتی

    شیر یک و نیم پ

    نشاسته ذرت 2 ق غ

    شکر یک سوم پیمانه

    وانیل کمی

    پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ

    کره 3 ق غ

    برای تهیه لایه اول این دسر لذیذ , ابتدا تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود. کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید

     طرزتهیه یک دسر راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی

    مواد لازم برای کرم کاسترد

    شیر یک پ

    شکر یک سوم پ

    پودر کاسترد 2 ق غ

    کره یک ق غ

    برای تهیه لایه دوم دسر مان , تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید

     طرزتهیه یک دسر راحت و فوری با طعمی به یاد ماندنی

    مواد لازم برای لایه سفید

    بستنی وانیلی نصف پ

    آب جوش نصف پ

    پودر ژله آلوورا 2 ق غ

     و در انتها برای تهیه لایه سوم دسر ,  پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کن

  • ۱۴:۰۰   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دسر ترافل شکلاتی

    ✍مواد اولیه :

    کیک به میزان دلخواه

    خامه شکلاتی به میزان دلخواه

    بیسکویت کیت کت به میزان دلخواه

    پسته به میزان دلخواه

    خامه فرم گرفته به میزان دلخواه

    🍜طرز تهیه :

    خامه شکلاتی را ته لیوان های سرو بریزید ( میتوانید از موس یا پودینگ شکلاتی هم استفاده کنید ).

    کیک را به تکه های کوچک خرد کنید و روی خامه شکلاتی بریزید سپس روی کیک مقداری پسته بپاشید.

    مقداری خامه فرم گرفته را روی کیک بریزید و روی آن را با بیسکوییت کیت کت خرد شده تزیین کنید و دسر را سرو کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان