خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۴:۰۲   ۱۳۹۵/۱/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    اسموتی موز و توت فرنگی عسلی

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    موز 2 عدد (متوسط)

    شیر به میزان لازم

    ماست خامه ای 1لیوان

    عسل به میزان لازم

    کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری

    توت فرنگی (خرد شده) 1و نیم لیوان

    🍜طرز تهیه:

    در ابتدای کار موزها و توت فرنگی ها را حلقه ای خرد کرده و روی آنها عسل بمالید و داخل ظرف در بسته داخل فریزر قرار داده و صبر کنید تا کاملا یخ بزنند.

    بعد از یخ زدن همه مواد به جز شیر را داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید.وقتی مواد میکس شد در حد دلخواه شیر اضافه کرده و اسموتی را رقیق کنید.

    🚦نکات:

    1)در صورت تمایل مقداری شکلات خرد شده هم به اسموتی اضافه کنید.

    2)میتوانید ماست را با بستنی وانیلی جایگزین کنید.

    3)در صورت تمایل به جای ماست خامه ای از ترکیب شیر و خامه استفاده کنید.

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۵/۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دسری خوش طعم با شکلات تلخ تهیه کنید

     پخت اسنک شکلات تلخ,طرز تهیه اسنک شکلات تلخ

    شکلات تلخ یکی از خوش طعم ترین انواع شکلات است که طرفداران بسیاری دارد. با دستور زیر به راحتی می توانید یک دسر عالی و خوش طعم با شکلات تلخ درست کنید.

    مواد لازم برای 30 عدد اسنک شکلات تلخ :

    شکلات تلخ : 340 گرم

    مغز : بادام، بادام زمینی، پسته و بادام هندی ....

    میوه خشک : زغال اخته، گیلاس، زرد آلو ....

    تخم آفتاب گردان، کدو ....

    پودر نارگیل

    میوه های خشک و شیرین شده

    طرز تهیه اسنک شکلات تلخ :

    قالب یخ کمی گود را کاملا خشک و سپس کمی چرب کنید.

    هر نوع مغز را که می خواهید استفاده کنید کمی تفت دهید.

    مغز های تفت داده شده و میوه های خشک را کمی خرد کنید و کنار بگذارید.

    شکلات را به صورت بن ماری آب کنید و سپس در قالب بریزید و میوه و مغز را روی آن بریزید و بگذارید در یخچال خود را بگیرد.

    پس از این که خود را گرفت از قالب خارج کنید و در ظرف مناسب بچینید.

  • ۱۴:۰۱   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     ژله لقمه ای یه ایده

    ژله های قالبی کوچیک یا به اصطلاح ژله های لقمه ای یه پیشنهاد خوب برای مهمونی ها و تولدهاست .. این ژله ها چون تک نفره هستند و به راحتی سرو میشن طرفدارای زیادی دارن ..

    برای درست کردن این مدل ژله ها نیاز به قالب های کوچیک شیرینی یا ژله داریم .. در قدیم از قالب های دالبری آلومینیومی برای پخت کیک زیاد استفاده میشد .. شما میتونید با استفاده از این قالب ها ژله های تک نفره تون رو به راحتی درست کنید .

    ژله هایی که در تصویر زیر میبینید نمونه ای از ژله های تک نفره توی این قالب های آلومینیومیه که شما میتونید به دو روش اونها رو درست کنید . روش اول استفاده از پودر آگار آگار هست و روش دوم که ساده تره استفاده از ژله آلوئورا ..

    ژله آلوئورا رو مطابق دستور روی جعبه درست کنید ( یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد ) .. من همیشه برای درست کردن ژله ها از کمتر از یک لیوان آب سرد برای ژله استفاده میکنم تا ژله کمی سفت تر در بیاد و راحت تر از قالب جدا بشه ..

    داخل قالب های آلومینیومی رو کمی خیس کنید و قالب ها رو برای مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید . بعد از خارج کردن اونها داخل قالب رو با کمی روغن مایع چرب کنید .. میوه دلخواهتون رو وسط قالب قرار بدید و ژله آلوئورای آماده شده رو داخل قالب ها بریزید و قالب ها رو برای مدت سه الی چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید تا بسته بشه ..

    بعد از بسته شدن لبه های ژله رو با انگشت کمی از قالب جدا کرده و یه لحظه قالب رو داخل آب گرم بذارید و خارج کنید و ژله رو به راحتی از قال

  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    رز سیب

    طرز تهیه:این رزها رو با خمیر جادویی درست کردم خمیرروبه شکل نوار دربیارید به ضخامت 2سانت وسیبها رواز طول به دوقسمت تقسیم کرده وواز عرض خیلی نازک برش نازک بزنید وداخل آب وشکر کمی بجوشانید وروی خمیرتون بچینید پودر دارچین بپاشید ورول کنید وداخل فر بذارید بعد از پخت روش پودر قند بپاشید ونوش جان کنید.

  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    همبرگر ژله اے

     دو بسته ژله الورا رو با سه لیوان ابجوش بن ماری میڪنید بعد از خنک شدن با نصف لیوان شیر مخلوط و در کاسه کاملا گرد بریزید و یک شب در یخچال بذارید تا خوب سفت شود و بعد از قالب جدا کنید با چاقو برش افقی بزنید مثل نان همبرگر دوقسمت کردم ، و بقیه ژله هایی که به شکل همبرگر(ژله کولا)،گوجه فرنگی(ژله انار)،کاهو(ژله لیمو)،وپنیر( الورا با کمی رنگ زرد)درست کنید،بین دوقسمت نان قراربدهید، و برشتگی نون رو با قلمو و رنگهای خوراکی زرد و قرمز و قهوه ای رنگ بزنید🍮

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۴:۱۸   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست

    🔴 دسر بی نظیر ماست و انبه:

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ژله حبابدار به شکل آکواریوم

    🔶طرز تهیه :

    🔹در یک حباب سنگ شکلاتی ریخته و ژله الوئه ورا نیم بند را روش بریزید (نیم بند تا سنگ آب نشه و الوئه ورا چون شفافه و سنگ پیداست)

    بعد چند شاخه ترخون به عنوان جلبک جاسازی کنین.

    🔹روش ژله بلوبری نیم بند بریزید.

    روی بلوبری ژله الوئه ورا نیم بند هم زده بریزید و پاستیل ماهی یا ماهی مصنوعی رو هر جا دوست دارین قرار بدین (همزده تا حبابدار بشه و الوئه ورا تا شفاف باشه و ماهی هام جلوه قشنگ پیدا کنن)

    نهایتا روش بلوبری نیم بند بریزین.

    🔹لایه اخر هم که ابی پررنگه . می تونین با اب و شکر و ژلاتین و رنگ و اسانس درست کنین تا به رنگ ابی پررنگ در بیاد.

    اگه می خواهین لایه ها صاف نباشن و مرز جدا کننده مشخص نداشته باشن ژله ها رو بیشتر از حد نیم بند بودن نگه د ارین و لایه های نیم بد را پشت سر هم بریزید .

    بعد هم بذارین یخچال تا کامل ببندن.

  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     دسر ماست میوه ای

    ✍مواد اولیه :

    هلو دو عدد

    ماست (کم‌چرب) یک پیمانه

    عسل سه قاشق سوپخوری

    زردآلو دو عدد

    توت فرنگی (یا شاتوت) یک پیمانه

    🍜طرز تهیه:

    ابتدا شاتوت یا توت‌فرنگی را با هلو و زردآلوی که هسته آن را جدا کرده‌اید درون مخلوط‌کن ریخته سپس این مخلوط که مثل پوره شده با ماست و عسل مخلوط کنید و مدت سه تا چهار ساعت در فریزر قرار دهید. 

    پس از این‌که مواد بسته شد، از فریزر در آورده و با مخلوط‌کن یا همزن بزنید تا یک‌دست شود می‌توانید این دسر را همین‌طوری میل کرده یا 24 ساعت در فریزر قرار داده تا به صورت یخ در بیاید و با تکه‌های میوه‌ تزئین کرده و میل کنید.

    راه دوم :

    مقداری میوه دلخواه(موز،سیب،هلو و ...)را اسلایس کرده و داخل فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند.ماست خامه را به همراه میوه های یخ زده و مقدار کمی آبمیوه(طعم دلخواه)و کمی عسل داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود.ماست آماده شده را درون یخچال قرار داده و 2تا3ساعت بعد مصرف کنید.

    🚦 نکات:

    1)در صورت تمایل از مقداری کاکائو تخته ای به جای عسل استفاده کنید.

    2)بهتر است میوه های انتخابی رنگی باشند تا ماست زیباتری داشته باشید.

    3)ماست خامه ای طعم دلپذیرتری به ماست میوه ای میدهد.

    4)در صورت تمایل مقداری خامه ترش هم به ماست اضافه کنید.

  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دسر ترایفل براونی و میوه


    آماده سازی: 45 دقیقه
    مواد اولیه : برای 8 نفر برای براونی :
    شکلات 210 گرم (شیرین نشده، درشت خرد شده)
    کره 3/4 فنجان (بدون نمک)
    آب 1/4 فنجان
    شکر 1 فنجان
    شکر قهوه ای 3/4 فنجان
    تخم مرغ 2 عدد بزرگ
    عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
    آرد 1 و 1/3 فنجان
    نمک 1/8 قاشق چایخور
    تمشک 2 پیمانه
    خرده شکلات برای تزئین برای خامه زده شده :
    خامه 1 و نیم فنجان (پر چرب، سرد)
    خامه ترش 1/3 فنجان
    شکر 3 قاشق سوپخوری
    عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
    دسر ترایفل براونی و میوه

    طرز تهیه:
    براونی ها را درست کنید:
    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک ظرف مخصوص فر 22 سانتی متری را با اسپری آشپزی چرب کنید و کنار بگذارید.
    یک روغن دان متوسط را روی شعله ی متوسط قرار دهید و شکلات، کره و آب را در آن مخلوط کنید. بپزید و گاهی هم بزنید تا کره و شکلات آب شوند. مخلوط را در یک مخلوط کن بریزید. شکر و شکر قهوه ای را اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. سپس تخم مرغ ها وعصاره وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه بزنید.

    آرد و نمک را اضافه کنید و بزنید تا ترکیب شوند. خمیر را داخل ظرف فری که آماده کرده اید بریزید و 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که خلال دندانی که در آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید. ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی یک توری خنک کننده قرار دهید. زمانی که براونی کاملاً خنک شد ظرف را روی یک تخته برگردانید و براونی را به شکل تکه های 1 سانتی متری برش دهید.

    خامه زده شده را درست کنید:
    خامه پر چرب، خامه ترش، شکر و عصاره وانیل را در یک مخلوط کن بریزید و با سرعت بالا بزنید تا موج دار شود.

    ترایفل ها را سر هم کنید:
    هر ظرف را یکی در میان با لایه های تکه های براونی، خامه زده شده و تمشک پر کنید. روی هر ظرف را با خرده شکلات تزئین کنید و فوراً سرو کنید.

  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دسر اروپایی

    ✍مواد اولیه : برای 2 نفر

    ژله یا بریلو آلبالو 1 پیمانه

    پنیر ماسکارپونه 100 گرم

    خامه فرم گرفته 2 قاشق سوپخوری

    موز 1 عدد

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    بیسکوییت ویفر به میزان لازم

    سس گاناش به میزان لازم

    اکلیل های خوراکی یا شکرهای رنگی برای تزئین

    🍜روش تهیه:

    1. ترایفل‌ ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند که به صورت ترکیبی با خامه و میوه یا انواع کرم‌ها و میوه‌ها به صورت لایه لایه تهیه می‌شوند.

    2. پنیر ماسکارپونه، خامه فرم گرفته و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس کف لیوان‌های تک‌نفره مورد نظر یا جام موردنظر بریلو آلبالو یا ژله آلبالو که غلیظ شده است بریزید و موز‌ها را هم حلقه‌حلقه در دیواره جام قرار دهید، سپس مواد کرم را درون قیف ریخته و 3/2 ظرف را پرکنید و روی آن یک قاشق گاناش بگذارید؛ بعد اکلیل‌های خوراکی یا شکر‌های رنگی بپاشید و یک تکه ویفر به دلخواه کنار آن قرار دهید و به مدت ٢ ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

    🚦نکته: 

    سس گاناش از ترکیب شکلات تخته‌ای و خامه صبحانه به صورت حرارت غیرمستقیم تهیه می‌شود. (آماده شده این سس هم موجود است) طرز تهیه خامه فرم گرفته را هم میتوانید  با کلیک روی #خامه_فرم_گرفته بیابید.

  • leftPublish
  • ۱۸:۵۰   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یخ مکعبی رنگین کمان

    ✍مواد اولیه :

    شکر در صورت تمایل

    انگور هندوانه خیارو آب انبه از هر کدام به میزان نیاز

    🍜 طرزتهیه :

    تکه های یخ مکعبی ایده جالبیه که مطمیئنم شما هم اونو دوست خواهید داشت. 

    میتونین از این مکعبها در انواع نوشیدنی ها لیموناد در سطل یخ و برای تزیین استفاده کنین 

    ساخت این مکعب یخ رنگین کمان زمان و صبر نیاز داره ولی محصول نهایی بسیار چشم نواز و جذاب است 

    1:از آب انبه شروع میکنیم میتونید از آب انبه های حاضری استفاده کنید 

    با آب انبه به اندازه 1 قاشق به مکعب ها میریزین. 

    2:بعد بنابه سلیقه ی خودتون آب میوه های تازه رو میگیرین و روی انبه ی یخ زده میریزید.در اینجا از هندوانه خیار و انگور و نعنا استفاده شده. 

    اول خیار رو به همراه برگ پونه در غذاساز ریخته بعد پوره رو داخل دستمال تمیز میریزیم و آبشو میگیریم .بعد روی انبه که یخ زده میریزیم . میذاریم یخ ببنده.

    3:نوبت هندوانه هست برای لایه هندوانه اونو اگه لای دستمال بگذارید و آبشو بگیرید کافیه و نیاز به دستگاه نیست.بعد روی خیار یخ میریزیم و میزاریم بخ ببنده. 

    4:وبعد توبت انگوره مثل مراحل بالا تکرار میکنیم. 

    در آخر روشو با برگ پونه تزیین کنید 

    🚦نکته ها:

    بستگی به سلیقه ی خودتون داره که چندلایه و از کدام میوه ها استفاده کنین 

    مدت زمانی که هر مرحله باید یخ بزنه بستگی به دمای فریزرتون داره 

    وباز سلیقه ای میتونید از شکر برای شیرین کردن لایه ها استفاده کنین 

    بچه ها عاشق این یخا هستند 

    درست کنید و لذت ببرید. 

  • ۱۸:۵۲   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     بستنی بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز

    ✍مواد اولیه :

    عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    یخ یک کیسه قالبی یا خرد شده

    نمک 4 تا 6 قاشق غذاخوری

    شیر 1/2 پیمانه

    شکر 1 قاشق غذاخوری

    پودر کاکائو (یا هرطعم دهنده ای که دوست دارید) 1 قاشق غذاخوری

    اگر عاشق بستنی هستید و دوست دارید برای خودتان و بچه ها در خانه بستنی درست کنید اما دستگاه بستنی ساز ندارید، مشکلی نیست. تنها به مقداری شیر، یخ، نمک، شکر و تعدادی کیسه پلاستیک نیاز دارید. در ادامه روش های گوناگونی برای تهیه بستنی به صورت گام به گام آموزش داده می شود. یک دسر و یک میان وعده خوشمزه که حالا می تواند به یک سرگرمی مفرح برای شما و بچه ها بدل شود 

    این مواد لازم برای 1 نفر است که به ازای هر 1 نفر مواد لازم را افزایش دهید 

    🍜روش کیسه یخ:

    1/ شیر، شکر و عصاره وانیل را درون یک کیسه پلاستیک ضخیم زیپ دار برای مثال مارک (Zip Kip) بریزید و در کیسه را محکم ببندید. 

    2/ یک کسیه ضخیم زیپ دار "بزرگتر" را تا نیمه از یخ خورد شده و نمک پر کنید. 

    3/ کیسه شیر را درون کیسه یخ قرار دهید. مراقب باشید که مواد درون کیسه شیر با مواد کیسه یخ مخلوط نشود. اگر از محکم بودن در کیسه شیر مطمئن نیستید می توانید در هر دو کیسه را با کمک دست محکم بگیرید تا کیسه واژگون نشود و مواد به داخلش نفوذ نکند. 

    4/ برای حدود 15 تا 20 دقیقه با ملایمت هر دو کیسه را تکان دهید و با دست یخ خورد شده را با کیسه شیر برخورد یا ماساژ دهید.برای این که سرمای یخ خورد شده دستان شما را اذیت نکند، از یک دستکش، حوله یا یک تکه پارچه ضخیم استفاده کنید. 

    5/ در این مدت زمان، مواد داخل کیسه شیر به مرور میبندد و به حالت بستنی نزدیک می شود. 

    بهتر است در این میان هر از گاهی مواد داخل کیسه شیر را با حرکت انگشتان به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. مراقب باشید که این کار را با ملایمت انجام دهید که کیسه پاره نشود. برای اطمینان بیشتر از پاره نشدن کیسه می توانید در ابتدا کیسه شیر را درون یک کیسه دیگر قرار دهید تا دو لایه شود. 

    6/ بستنی آماده است؛ سرو کنید و لذت ببرید. 

  • ۱۹:۳۶   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شير برنج 

    شير برنج را ميتوان به عنوان دسر و يا شام سبك و يا غذاى كودك ( البته با مشورت پزشك كودك) تهيه نمود.

    مواد لازم:

    برنج.                  ١ پيمانه 

    شير                  ٢ ليتر 

    گلاب              نصف پيمانه 

    خامه.      ١٥٠گرم( در صورت تمايل)

    طرز تهيه :

    برنج را تميز كرده و بشوييد و در صورت امكان با مقدارى آب ولرم به مدت ٢ ساعت خيس كنيد.

    سپس آب برنج را خالى كرده و برنج را با ٢ ليوان آب ميپزيم تا كمى نرم شود ، بعد شير را اضافه كرده و اجازه ميدهيم برنج كاملا پخته و غليظ شود سپس گلاب را اضافه كرده و بعد از چند جوش از روى حرارت برميداريم و در صورت استفاده از خامه آنرا در شيريرنج ريخته و خوب هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شود.

    شير برنج را ميتوانيد در ظرفهاى يكتفره بكشيد و به همراه شكر يا شيره يا انواع مربا سرو كنيد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خوشمزه‌ها را امتحان کنید: طرز تهیه «دسر مشکوفی»

     مواد لازم- شیر: ۲/۵ پیمانه، شکر: ۴ قاشق غذاخوری، نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری، گلاب: یک قاشق غذاخوری، وانیل: نوک قاشق چایخوری، کره: ۱ قاشق غذاخوری، زعفران آب کرده: ۲ قاشق مرباخوری.

    طرز تهیه:

    ابتدا نشاسته و شکر را در شیر سرد بریزید و مخلوط کنید تا خوب حل شود.

    سپس ظرف محتوی این مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید.

    وقتی شیر داغ شد کره، وانیل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و آن‌قدر به هم بزنید تا مواد غلیظ شود و تقریبا رد قاشق روی آن بماند.

    مواد را از روی حرارت بردارید و در ظرف‌های مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید.

    بعد از خنک شدن روی آن را با تکه‌های موز تزیین و میل کنید.

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     طرز تهیه حلوای تخم‌مرغ

     ‌ مواد لازم- آرد برنج: ۲ فنجان، شکر: ۲ فنجان، روغن: یک فنجان، زرده تخم‌مرغ: ۶ عدد، زعفران آب کرده: یک قاشق غذا‌خوری، گلاب: یک فنجان، پودر هل: کمی.

    طرز تهیه:

    ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا سفید شده و کف کند. هل، گلاب و زعفران را هم با آن مخلوط کنید. در یک قابلمه مناسب روغن را بریزید و روی حرارت گذاشته، آرد برنج را اضافه کنید و سرخ کرده تا کمی رنگ بگیرد. سپس از روی حرارت بردارید و مایه تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید و مرتب ‌ هم بزنید تا به روغن بیفتد. آن را بردارید و در ظرف مناسب گذاشته و روی آن را با کمی پودر پسته تزئین کنید.

  • ۱۱:۵۵   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    اسموتی موز و توت فرنگی عسلی

    ✍مواد اولیه : برای 4 نفر

    موز 2 عدد (متوسط)

    شیر به میزان لازم

    ماست خامه ای 1لیوان

    عسل به میزان لازم

    کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری

    توت فرنگی (خرد شده) 1و نیم لیوان

    🍜طرز تهیه:

    در ابتدای کار موزها و توت فرنگی ها را حلقه ای خرد کرده و روی آنها عسل بمالید و داخل ظرف در بسته داخل فریزر قرار داده و صبر کنید تا کاملا یخ بزنند.

    بعد از یخ زدن همه مواد به جز شیر را داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید.وقتی مواد میکس شد در حد دلخواه شیر اضافه کرده و اسموتی را رقیق کنید.

    🚦نکات:

    1)در صورت تمایل مقداری شکلات خرد شده هم به اسموتی اضافه کنید.

    2)میتوانید ماست را با بستنی وانیلی جایگزین کنید.

    3)در صورت تمایل به جای ماست خامه ای از ترکیب شیر و خامه استفاده کنید.

    زیباکده

    باید عالی باشه 

  • ۱۸:۳۵   ۱۳۹۵/۳/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دنت زعفرونی

    مواد لازم 

    شیر      2 لیوان  

    شکر     3 قاشق غذا خوری 

    نشاسته    3 قاشق غذا خوری 

    گلاب     1 قاشق غذا خوری 

    وانیل      نوک قاشق  چای خوری 

    کره       1 قاشق غذا خوری 

    زعفران دم کرده    2 قاشق غذا خوری 

    طرز تهیه 

    1-شیر سرد را در قابلمه بریزید . نشاسته و شکر را اضافه کنید . آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود .

    2-قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید . 

    3-وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید . 

    4-باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود . 

    5-حالا دنت شما آماده است . آن را از روی حرارت بردارید ، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید . 

    می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته ، دارچین ، و یا ترافل رنگی تزیین کنید . برای طعم کاکائو به جای زعفران از پودر کاکائو استفاده کنید

  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ_ﺑﺴﺘﻨﯽ_ﻃﻌﻢ_ﺗﻮﺕ_ﻓﺮﻧﮕﯽ

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ : 

    ﺧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

    ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ 20 ﻋﺪﺩ ‏(ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ‏)

    ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻭﺍﻧﯿﻠﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ

    ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ‏( ﺳﺎﻗﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﯾﺎ ﮐﺮﻣﺪﺍﺭ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :

    ﯾﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﯿﮏ ‏( ﮔﺮﺩ‏) 20 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺎ ﮐﺎﻏﺬ

    ﺭﻭﻏﻨﯽ ﯾﺎ ﻓﻮﯾﻞ ﻣﯿﭙﻮﺷﻮﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﻤﺪﺕ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻮ

    ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺑﺸﻪ.

    ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭ ﺗﻮ ﯾﻪ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺣﺪﻭﺩﺍ 2 ﺩﻗﯿﻘﻪ

    ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺣﺎﻟﺖ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ

    ﺣﻔﻆ ﮐﻨﻪ.

    ﻧﺼﻒ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻫﺎﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺑﺴﺘﻨﯽ

    ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺣﺪﻭﺩﺍ 1 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﺴﺘﻨﯽ

    ﺻﻮﺭﺗﯽ ﺭﻧﮓ ﺑﺸﻪ. ﺳﭙﺲ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ

    ﻫﺎﯼ ﻟﻪ ﻧﺸﺪﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﯿﮏ ﺳﺮﺩ

    ﺷﺪﻩ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﮐﺮﺩﻩ، ﺳﻄﺤﺶ ﺭﻭ ﺻﺎﻑ

    ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ.ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺭﻭ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻧﺼﻒ ﺧﺎﻣﻪ

    ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺣﺪﺍﻗﻞ 2

    ﺳﺎﻋﺖ ﺗﻮ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﺣﺎﻟﺖ ﺑﮕﯿﺮﻩ . ‏(ﺍﮔﺮ

    ﺑﯿﺶ ﺍﺯ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺗﻮ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﯼ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ

    ﺑﺎ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺑﭙﻮﺷﻮﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﯾﺦ ﻧﺰﻧﻪ ‏).

    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﻘﯿﻪ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﻭ

    ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﻩ. ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﯿﺮﻭﻥ

    ﻣﯿﺎﺭﯾﻢ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﯿﮏ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ

    ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ.

    ﻧﮑﺎﺕ:

    1‏)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺷﯿﺮ ﮐﻤﯽ ﺭﻗﯿﻖ

    ﮐﻨﯿﺪ .

    2‏)ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻻ ﺑﻪ ﻻ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻭ

    ﺧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.

    3‏)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻣﻮﺯ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ

    ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

    ﻧﻮش جان

  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #ژله_طرح_شیرینی_زبان 
    دستور تهیه: 
    یه بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم. نصف لیوان بستنی بهش اضافه کردم و کمی مخلوط کردم تا بستنی آب بشه. کف یه سینی پلاستیک پهن کردم و ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال. تا اینجا دقیقا شبیه ژله رولیه. بعد از نیم ساعت ژله رو از یخچال خارج کردم و قالب زدم. برای هر شیرینی چهارلایه قالب زدم و روی هم گذاشتم. وقتی لایه ها رو روی هم میچیدم سعی کردم خیلی منظم نباشن که حس طبیعی تری بده. از فن ترکیب رنگ استفاده کردم رنگ روی شیرینی رو تهیه کردم و با قلم مو روش زدم و کنجد پاشیدم. از ترکیب قرمز و مشکی رنگ قهوه ای به دست میاد که با اضافه کردن زرد میتونید روشن ترش کنید.

  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #ژله_طرح_شیرینی_زبان 
    دستور تهیه: 
    یه بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم. نصف لیوان بستنی بهش اضافه کردم و کمی مخلوط کردم تا بستنی آب بشه. کف یه سینی پلاستیک پهن کردم و ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم یخچال. تا اینجا دقیقا شبیه ژله رولیه. بعد از نیم ساعت ژله رو از یخچال خارج کردم و قالب زدم. برای هر شیرینی چهارلایه قالب زدم و روی هم گذاشتم. وقتی لایه ها رو روی هم میچیدم سعی کردم خیلی منظم نباشن که حس طبیعی تری بده. از فن ترکیب رنگ استفاده کردم رنگ روی شیرینی رو تهیه کردم و با قلم مو روش زدم و کنجد پاشیدم. از ترکیب قرمز و مشکی رنگ قهوه ای به دست میاد که با اضافه کردن زرد میتونید روشن ترش کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان