خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۷:۱۰   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پاى سيب كلاسيك

    پاى سيب هم از اون دسته دسرهايى است كه به اشكال مختلف پخته ميشه و تنوع زيادى داره كه سعى ميكنم چند مدل خوشمزه اونو يكى يكى آموزش بدم و در ابتدا مدل كلاسيك پاى سيب كه به جرأت ميتونم بگم خوشمزه ترين نوع پاى سيب هست را آموزش ميدم .

    مواد لازم : 

    آرد سفيد.            ٢٠٠ گرم 

    كره.                   ١٠٠ گرم 

    زرده تخم مرغ.         ١ عدد

    پودر شكر.           ٣٠ گرم 

    نمك.          يك پينچ 

    آب سرد.        ٢ ق غ 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد داخل پاى :

    سيب درختى.        نيم كيلو 

    پودر شكر          ٣ تا ٤ ق غ 

    كره.         ٥٠ گرم 

    دارچين.        ١ قاشق سوپخورى 

    مارمالاد زرد آلو يا سيب.     ٤ ق غ 

    آبليمو.        ١ ق غ 

    زرده تخم مرغ براى زرينه      ١ عدد 

    طرز تهيه : 

    براى تهيه خمير پاى آرد را در كاسه اى بريزيد و پودر شكر و نمك را با آن مخلوط كنيد كره را تكه تكه خرد كنيد و با نوك انگشتان آرد و كره را به خورد هم بدهيد زرده تخم مرغ و آب را نيز اضافه كنيد تا خمير به شكل منسجمى در آيد . خمير را داخل يك كيسه فريزر گذاشته و در يخچال به مدت نيم ساعت قرار دهيد . سيبها را پوست بكنيد و مثل پره هاى پرتقال برش بزنيد به آبليمو آغشته كنيد تا سياه نشوند . 

    خمير را بين دو لايه كيسه فريزر باز كنيد طورى كه بزرگتر از اندازه قالب باشد خمير را داخل قالب بياندازيد و اضافه خمير را كنار بگذاريد روى سطح خمير را با چنگال چند سوراخ بزنيد تا هنگام پخت پف نكند روى خمير را مارمالاد بماليد برشهاى سيب را بچينيد دارچين و پودر قند را روى سيبها بپاشيد و كره را ريز خرد كرده و يا رنده كنيد و روى سيبها بريزيد . 

    اضافه خمير را به صورت نوارهاى يك سانتى برش بزنيد و حصيرى روى سطح پاى بچينيد و روى نوارها را با كمك قلم مو زرده تخم مرغ بماليد . 

    پاى را در فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت بپزيد تا روى آن كاملا طلايى شود . 

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۱۲   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تيراميسو 

    يكى از محبوب ترين وپر طرفدارترين دسرهاى ايناليايى در سراسر دنيا تيراميسو است كه اين دسر هم مانند ديگر دسرها با اضافه كردن ميوه ها وطعمهاى مختلف انواع گوناگونى پيدا كرده است . تيراميسو در زبان ايتاليايى به معنى ( من را بردار ) است كه اين نام مديون طعم خوب وهمه پسند اين دسر است . 

    در اينجا نوع اوريجينال اين دسر كه با طعم قهوه ميباشد را به شما آموزش ميدهم . 

    مواد لازم : 

    بيسگوئيت ليدى فينگر.      ٢٥ تا ٣٥ عدد

    پنير ماسكارپونه         ٤٠٠ گرم 

    پودر قند.      ٦ ق س 

    خامه شيرين شده.      يك پيمانه 

    محلول قهوه.        ١ پيمانه 

    وانيل.        ١/٤ ق چ 

    زرده تخم مرغ.      ٤ عدد 

    شكلات رنده شده.      ٥٠ گرم 

    بادام پرك تست شده.        مقدارى

    ورق ژلاتين.       يك ورق

    طرز تهيه :

    ابتدا زرده هاى تخم مرغ را با پودر قند ووانيل مخلوط كنيد وبا همزن برقى خوب بزنيد تا كاملا كرم رنگ وكشدار شود .

    محلول قهوه را كه شامل يك پيمانه اب جوش و دو قاشق سوپخورى قهوه است را دم كنيد وكنار بگذاريد تا سرد شود. 

    خامه شيرين شده را جداگانه بزنيد تا فرم بگيرد، پنير ماسكارپونه را نيز خوب بزنيد وبا خامه مخلوط كنيد زرده ها را هم به اين مايه بيفزاييد وخوب مخلوط كنيد . ورق ژلاتين را به روش بن مارى حل كنيد وبه مايه تيراميسو اضافه كنيد. 

    بيسگوئيتهاى ليدى فينگر را يك لحظه در محلول قهوه بزنيد وسريع خارج كنيد ويكى يكى كف ظرف مورد نظر بچينيد يك رديف كه كامل شد مقدارى از مايه تيراميسو را روى بيسگوئيتها بريزيد مقدارى شكلات رنده شده وكمى از بادامها را هم اضافه كنيد . بعد رديف دوم بيسگوئيتها را مانند رديف قبلى بچينيد و روى ان مايه تيراميسو وهمينطور شكلات رنده شده وبادام را بريزيد روى دسر را صاف كنيد و با پودر قهوه وخرده هاى شكلات روى انرا تزئين كنيد . دسر را به مدت ٨ ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شده وجا بيفتد اگر زمان كافى در اختيار داريد دسر را به مدت يك شبانه روز در يخچال قراردهيد تا بهتر جا بيفتد. وبا همان ظرف سرو كنيد ويا برش زده وبه صورت تكنفره سرو كنيد . 

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۴۵   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

     پاناكوتاى توت فرنگى  -  اناكوتاى توت فرنگى

    پاناكوتا يك دسر ايتاليايى است كه به معنى خامه جوشيده شده وپخته شده ميباشد ، كه با افزودن ميوه هاى مختلف انواع جديد ومتفاوتى را ميتوان خلق كرد . در اين بخش يكى از خوشمزه ترين وپر طرفدارترين انواع پاناكوتا را به شما اموزش ميدهم واميدوارم كه در ضيافتها وميهمانى هاى شما به هر چه رنگين تر شدن سفره هاى با سليقه تان كمك كند.

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم :

    توت فرنگى خرد شده.      ٣ پيمانه 

    شير كم چرب.        ١ پيمانه 

    اسانس توت فرنگى به دلخواه.      ١/٢ ق چ 

    شكر.      ١/٢ پيمانه 

    نمك.      يك پنسه 

    پودر ژلاتين      ٣ ق چ  ويا ٣ ورق ژلاتين 

    شير.      ١/٤ پيمانه 

    خامه صبحانه       ١/٤ پيمانه 

    كمپوت توت فرنگى      ١ پيمانه 

    اب پرتقال تازه       ١/٤ پيمانه 

    شكر.           ٢ ق چ 

    طرز تهيه:

    توت فرنگى وشير اولى دستور ( يك پيمانه) واسانس و نمك وشكر اولى دستور ( ١/٢ پيمانه ) را در مخلوط كن پوره كنيد .

    شير دوم دستور ( ١/٤ پيمانه ) را در كاسه اى ريخته پودر ژلاتين را روى ان بپاشيد وكاسه را روى بخار كترى قرار دهيد تا ژلاتين حل شود ومايع شفافى به دست آيد.

    خامه را بجوشانيد واز روى حرارت برداريد ژلاتين حل شده را به خامه اضافه كنيد واين مخلوط را به پوره توت فرنگى بيفزاييد . مواد دسر را در قالب ريخته وروى آنرا با سلفون بپوشانيد وحدود ٢٤ ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود .

    بعد قالب را در مقدارى اب گرم براى مدت چند ثانيه قرار دهيد تا دسر از قالب جدا شود انرا در ظرف مورد نظر برگردانيد. 

    كمپوتهاى توت فرنگى را نصف كنيد وبا آب پرتقال وشكر دومى دستور ( ٢ ق چ ) مخلوط كنيد وبا پاناكوتا سرو كنيد . 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۵۰   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خاگينه مغز دار

    دسرهاى سنتى ايرانى از دير باز جايگاه ويژه اى در سفره هاى كدبانوهاى ايرانى دارند . انواع خاگينه نيز از اين دسته دسرها ميباشند . در ادامه خاگينه مغز دار را به شما آموزش ميدهم و اميدوارم با درست كردن آن سفره هاى زيبايتان را رنگين تر كنيد.

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم : 

    تخم مرغ        ٢ عدد

    إرد سفيد.       ٢ ق غ سر پر 

    بيكينگ پودر.     ١/٣ ق چ 

    وانيل.        ١/٤ ق چ 

    ماست شيرين.      ٢ ق غ پر 

    زعفران.       ١/٨ق چ 

    مواد لازم براى شيره شكر 

    آب.      ١ پيمانه 

    شكر.      ١ پيمانه 

    زعفران دم كرده.    نصف استكان كوچك 

    مواد ميانى : 

    گردوى خرد شده        نصف پيمانه 

    دارچين.          ١ ق چ 

    پودر زنجبيل.      ١/٤ ق چ 

    پودر هل.        ١/٢ ق چ 

    طرز تهيه : 

    تخم مرغها را بزنيد . ماست را اضافه كرده هم بزنيد سپس آرد را كه با وانيل و بيكينگ پودر مخلوط كرده ايد روى مواد الك كنيد و در انتها زعفران را اضافه كنيد نصف از اين مايه را در تابه ديواره بلندى كه چرب كرده ايد بريزيد و روى حرارت ملايم اجاق قرار داده درب تابه را ببنديد تا مايه خودش را بگيرد ، سپس گردوى خرد شده را كه با ادويه ها مخلوط كرده ايد روى سطح خاگينه به طور يكنواخت بريزيد و مجددا درب تابه را ببنديد بعد از پنج دقيقه بقيه مواد را آرام و با قاشق روى مواد قبلى ريخته و درب تابه را ببنديد تا خاگينه كاملا بسته شود بعد آنرا برگردانيد تا طرف ديگر آنهم طلايى شود .

    در اين فاصله شكر و آب و زعفران را بجوشانيد تا كمى قوام آيد و كنار بگذاريد تا خنك شود خاگينه كه آماده شد شربت را روى آن بريزيد و كمى زمان دهيد تا شربت جذب خاگينه شود 

    خاگينه را برش دهيد و در ظرف سرو بچينيد و با پودر پسته تزئين كنيد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۵۳   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دسر ژله بستنى

    اگه به دنبال يه دسر راحت و خوشمزه و زيبا هستيد با ما همراه شويد تا طرز تهيه يك دسر خوشمزه و راحت را به شما آموزش دهيم .

    مواد لازم:

    پودر ژله آماده شاه توت يا توت فرنگى و يا هرنوع ژله اى كه دوست داريد            يك بسته 

    بستنى ساده وانيلى.          ١ليوان 

    آب جوش.        ١ ليوان 

    انواع مغز و ميوه متناسب با ژله.       مقدارى 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    طرز تهيه : 

    بستنى را در دماى محيط قرار دهيد تا كاملا نرم و هم دماى محيط شود . 

    پودر ژله آماده را با يك ليوان آب جوش خوب حل كنيد تا كاملا ذرات ژله در آب حل شود سپس بستنى را كه با چنگال خوب يكنواخت كرده ايد به محلول ژله اضافه كرده و مرتب هم بزنيد تا مواد يكدست شوند . 

    نيمى از مايه ژله بستنى را در قالب مورد نظر ريخته و در يخچال قراردهيد تا نيم بند شود مقدارى از ميوه هاى خرد شده را به همراه مقدارى از مغزها روى دسر ريخته و سپس بقيه مايه دسر را در قالب روى ميوه ها بريزيد . قالب را در يخچال گذاشته تا خوب بسته شود . حدود ٤ الى ٥ ساعت براى بسته شدن دسر كافيست . ظرف بزرگى را تا نيمه از آب گرم پر كنيد و قالب دسر را براى چند لحظه در آن قرار دهيد . مراقب باشيد آل داخل ظرف دسر نرود . ظرف سرو را روى قالب گذاشته و دسر را برگردانيد و با ميوه و انواع مغز و تكه هاى شكلات ترئين كنيد . 

    براى قسمت سفيد از پودر ژله آلوئه ورا و بستنى وانيلى ، و براى قسمت آبى از پودر ژله بلوبرى و بستنى وانيلى استفاده شده است .

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۷   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ترايفل موس شكلات

    موس شكلات يا سوفله شكلات دسرى فرانسوى است با طعمى جادويى و به ياد ماندنى . در اينجا با تركيب موس شكلات و بيسگوئيت طعم اين دسر را چند برابر ميكنيم و اميدوارم كه از درست كردن و خوردن آن در كنار خوانواده لذت ببريد.

    مواد لازم :

    تخم مرغ.      ٤ تا ٥ عدد

    شير.        ١ پيمانه 

    وانيل يا رنده پوست ليموترش يا پرتقال.    به مقدار كم 

    خامه.         ٣٠٠ گرم 

    پودر قند.       ٣ ق س 

    ژلاتين.       ٣ ورق 

    بيسگوئيت كرم دار پودر شده.       ١ پيمانه 

    شكلات تخته اى سفيد و قهوه اى.    از هر كدام ٥٠ گرم 

    طرز تهيه :

    زرده و سفيده تخم مرغها را از هم جدا كنيد . شكلاتها را به طور جدا گانه روى بهار كترى و يا داخل مايكروويو ذوب كنيد . ورقه هاى ژلاتين را در كاسه كوچكى خرد كنيد و سه چهار قاشق آب به آن اضافه كرده و روى بخار كترى قرار دهيد تا كاملا شفاف شود و ژلاتين به خوبى حل شود.

    زرده هاى تخم مرغ را با شكر و اسانس دلخواه خود خوب بزنيد تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود . 

    سفيده ها را هم جداگانه با همزن تميز خوب بزنيد  تا كاملا پف دار شود پودر قند را هم به سفيده اضافه كنيد و كاملا هم بزنيد . 

    خامه را نيز جداگانه زده تا كاملا فرم بگيرد خامه و سفيده تخم مرغ را با ليسك با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد . شير را بجوشانيد و زرده هاى زده شده را داخل شير بريزيد و با قاشق هم بزنيد تا مخلوط و غليظ شود از روى حرارت برداريد و اجازه دهيد كرم كمى خنك شود سپس ژلاتين حل شده را به آن اضافه كنيد و بعد از سرد شدن مخلوط خامه وسفيده را با كرم مخلوط كرده و به صورت دورانى هم بزنيد تا مايه حالت پفكى خود را از دست ندهد . سوفله را دوقسمت كنيد و شكلاتهاى ذوب شده و ولرم را به هر قسمت به طور جداگانه اضافه كنيد تا در نهايت دو رنگ متفاوت از سوفله داشته باشيد .

    داخل جامهاى پايه دار را لايه لايه از بيسگوئيت پودر شده و سوفله سفيد و سوفله قهوه اى بريزيد و در انتها با خامه فرم گرفته در قيف و يا با انواع ميوه به سليقه خود تزئين كنيد .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۵/۴/۳۰
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    دسر ژله تخم شربتی

    واد لازم برای تهیه ژله:


    شربت تخم شربتی با طعم توت فرنگی دو شیشه

    شکر ۱۰۰ گرم

    آب سرد ۱۰۰ میلی‌لیتر

    پودر ژلاتین یک و نیم ق چ

     

    مواد لازم برای تهیه پودینگ:


    شیر ۴۰۰ میلی لیتر

    زرده تخم‌مرغ ۴ عدد

    تخم‌مرغ کامل ۲ عدد

    وانیل یک‌دوم ق چ

    آرد گندم۱۰۰ گرم

    پنیر خامه‌ای۲۵۰ گرم

    شکر۲۵۰ گرم

    روش تهیه:


    ۱. ابتدا ژلاتین را روی آب سرد می‌پاشیم سپس با شکر و شربت مخلوط کرده و داخل ظروف تو گود و تک نفره می‌ریزیم و در یخچال می‌گذاریم تا ببندد.


    ۲. برای تهیه پودینگ تخم مرغ‌های کامل، زرده‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی کمی هم می‌زنیم تا کرمی یکدست حاصل شود. سپس کمی از شیر و آرد را اضافه می‌کنیم، اما باید دقت کنیم که با همزن برقی مواد را خیلی زیاد بهم نزنیم و در حد مخلوط شدن کفایت می‌کند.


    ۳. مابقی شیر را داخل قابلمه مخصوص کرم پزی جوش می‌آوریم، مواد را آرام آرام به شیر که روی حرارت است، اضافه کرده، هم می‌زنیم تا پودینگ غلظت پیدا کند. حالا پودینگ را از روی حرارت کنار می‌گذاریم تا کمی حرارت خود را از دست بدهد.


    ۴. در این مرحله پنیرخامه‌ای را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. بهتر است در این مدت در ظرف را ببندیم. کرم حاصل را داخل یخچال می‌گذاریم تا سرد شود.


    ۵. من در اینجا به روشی جدید مقداری از پودینگ را با قاشق برداشته و داخل بشقاب‌های تک نفره آماده شده با ژله سرو کرده‌ام و با گل‌های بهاری و برگ سبز، تخم خرفه و پودر رنگ طلایی تزیین کرده‌ام.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۵/۴/۳۰
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست


    پارفه انار

     مواد لازم برای تهیه شربت انار:
    ▪️ شکر ۲ قاشق غذاخوری
    ▪️ آردذرت ۲ قاشق مرباخوری
    ▪️ دانه انار یک لیوان
    ▪️ آب انار دو سوم لیوان
    ▪️ آب لیمو یک قاشق غذاخوری
    ● مواد لازم برای تهیه پودینگ:
    ▪️ شیر کم چرب یک لیوان
    ▪️ خامه سه چهارم لیوان
    ▪️ وانیل مقدار کمی
    ▪️ تخم مرغ یک عدد بزرگ
    ▪️ زرده تخم مرغ یک عدد بزرگ
    ▪️ شکر یک سوم لیوان
    ▪️ آردذرت یک و نصف قاشق غذاخوری
    ▪️ کره یک قاشق غذاخوری
    ▪️ دانه انار برای تزئین نصف لیوان
    ▪️ چند برگ نعناع برای تزئین


    ● طرز تهیه شربت:
    ۲ قاشق غذاخوری شکر را با ۲ قاشق مرباخوری آردذرت مخلوط کنید و سپس آب انار و آب لیمو به آن بیفزایید. پس از جوش آمدن حرارت را کمی کم کنید و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. پس از خنک شدن شربت را در یخچال قرار دهید.
    برای تهیه پودینگ، شیر و خامه را در قابلمه بریزید و پس از افزودن وانیل، روی حرارت متوسط به جوش بیاورید. از روی حرارت بردارید و در قابلمه را بگذارید تا ۵ دقیقه بماند.
    تخم مرغ، زرده تخم مرغ، شکر و آردذرت را هم بزنید. دوباره مخلوط شیر و خامه را به جوش بیاورید و یک سوم آن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.


    سپس مخلوط شیر و تخم مرغ را به مخلوط شیر و خامه برگردانید و به طور مرتب هم بزنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا غلیظ شود.
    مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کنید.
    برای تهیه پارفه، شربت انار را در ۶ لیوان تقسیم کنید، پودینگ را روی آن بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. به هنگام سرو آن را با دانه انار و برگ نعناع تزئین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۳:۵۹   ۱۳۹۵/۵/۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دسر_زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی) 

    مواد لازم
    شیر ۳ پیمانه
    شکر ۱ پیمانه
    خامه ۱ بسته
    پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
    وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    گلاب ۲ قاشق غذاخوری
    زعفران به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
    ۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.
    ۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
    ۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
    ۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه میکنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره! 
    ۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در يخچال مى گذاريم.

  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۵/۵/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چيز كيك بهارى

    مواد لازم:

    بيسگوئيت پتى بور شكلاتى         ٢٥٠گرم

    كره          ١٢٥ گرم

    پنير خامه اى ( ماسكارپونه)              ٢٠٠گرم

    خامه صبحانه        ١٧٥گرم

    شكر               ٥٠ گرم

    پودر ژله آلوئه ورا        ١ بسته 

    گل بنفشه         چند عدد براى تزئين 

    گلاب           نصف استكان 

    طرز تهيه :

    بيسگوئيتها را پودر كرده و با كره آب شده مخلوط كنيد تا به صورت ماسه اى در بيايد اين مايه را كف قالب كمربندى ريخته و با پشت قاشق خوب پرس كنيد ، قالب را در يخچال قرار داده تا كراست بسته شود .

    🌺🌺🌺ashpazima

    پودر ژله را در يك ليوان آب جوش حل كنيد و بگذاريد خنك شود. 

    خامه را با همزن بزنيد شكر و پنير خامه اى را نيز به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كاملا يكنواخت شود نيمى از مايع ژله را به خامه و پنير اضافه كنيد و خوب هم بزنيد و مايه را روى كراست بريزيد و داخل يخچال قرار دهيد . گلهاى بنفشه را خوب بشوييد و در گلاب بخوابانيد .

    نيم ديگر محلول ژله را با نصف ليوان آب سرد مخلوط كنيد . گلها را روى چيز كيك قرار دهيد و محلول ژله را با قاشق آرام  آرام روى گلها بريزيد و مراقب باشيد گلها جابجا نشوند . قالب را در يخچال قرار دهيد و بعد از ٤ يا ٥ ساعت چيز كيك را از قالب خارج كرده و در ظرف سرو قرار دهيد.

    نوش جان 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۵/۵/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چيز كيك شكلاتى مارس

    چيز كيك شكلاتى مارس 

    چيز كيك ها كلا به دو دسته تقسيم ميشوند 

    ١- چيزكهاى يخچالى كه ناز به پخت ندارند 

    ٢- چيزكيكهايى كه داخل فر پخته ميشوند كه معروفترين ان چيز كيك نيويوركى است .

    امروز ميخوام چيز كيك شكلاتى مارس رو بهتون اموزش بدم كه از نوع يخچالى است وبسيار لذيذ وزيبا ميباشد .

    مواد لازم :

    بيسگوئيت شكلاتى ساده.         ٢٥٠ گرم 

    كره اب شده.           ١٥٠ گرم يا كمى بيشتر

    خامه سفت يا فرم گرفته.       ٣٠٠ ميلى ليتر 

    شكلات تخته اى.       ٥٠ گرم خرد شده 

    پودر ژلاتين.         ٣ ق چ 

    كره.        ٢٠ گرم 

    پنير خامه اى( ماسكارپونه).      ٢٥٠گرم

    شكر خيلى نرم.       ١١٠ گرم 

    شكلات مارس ريز خرد شده.      ٦٠ گرم 

    طرز تهيه:

    بيسگوئيتها را در غذا ساز ريخته وخوب پودر ميكنيم ١٥٠ گرم كره را اب كرده وبا بيسگوئيتها خوب مخلوط ميكنيم 

    اين مخلوط را كف قالب ٢٠ سانتى كمربندى پرس ميكنيم ونيم ساعت در يخچال قرار ميدهيم .

    در قابلمه اى كوچك ٢ قاشق خامه وشكر وكره (٢٠ گرم ) را روى حرارت مخلوط ميكنيم وكنار ميگذاريم .

    در ظرف ديگرى با حرارت ملايم شكلات خرد شده را با ٢ قاشق ديگر خامه مخلوط ميكنيم تا شكلاتها كاملا حل شود اين را هم كنار ميگذاريم . 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    ژلاتين را حل ميكنيم پنير خامه اى را با شكر نرم ميزنيم خامه را هم زده وبا پنير مخلوط ميكنيم ژلاتين حل شده را هم به مخلوط پنيرى اضافه ميكنيم وسپس شكلاتهاى مارس خرد شده را هم داخل مايه پنيرى ميريزيم . 

    قالب را از يخچال خارج ميكنيم ونيمى از مايه پنيرى را روى ان ريخته وصاف ميكنيم نيمى از مايه شكلاتى ونيمى از مايه كاراملى را هم به صورت موج دار روى مايه پنيرى ميريزيم وبا نوك چاقو ويا يك عدد سيخ بامبو روى انرا موج مياندازيم ومجددا با بقيه مواد يك لايه ديگر به همين صورت روى لايه قبلى ميريزيم . چيز كيك را براى مدت زمان ٨ ساعت در بخچال قرار ميدهيم وزمانى كه كاملا بسته شد از بخچال خارج كرده كمر بند دور قالب را باز ميكنيم وچيز كيك را به ظرف سرو منتقل ميكنيم .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    فالوده

    مواد لازم :

    اب 2 لیوان 

    شکر 2 لیوان 

     گلاب 1/4 لیوان 

    نودل چینی یک بسته

    طرز تهیه : 

    شکر و اب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند ، پس از خنک شدنگلاب را به اب و شکر اضافه نمائید سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود. رشته های چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل اب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند ، پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد ابکشی کنید و بگذارید اب اضافی اش خارج شود. شهد فالوده ( مخلوط اب و شکر و گلاب ) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را به ان اضافه نمائید .

    ارام مواد را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرف بریزید و بهمراه ابلیمو ، بستنی ، شربت البالو و … سرو نمائید.

    نکته ها : نودل های چینی بصورت بسته های اماده در فروشگاه ها بفروش میرسند ، شربت یا شهد فالوده حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.

    برای داشتن رشته های خوب و ترد حتما باید 20 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ، در روش سنتی تهیه فالوده  از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود اما بدلیل اینکه, این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد.

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۵/۶/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تارت ميوه اى

    تخم مرغ ١عدد

    آرد٢ پيمانه

    كره آب كرده خنك شده ٥٠ گرم

    پودرقند١ پيمانه

    بيكينگ پودر١ قاشق مربا خوري

    ماست ١ قاشق غذا خوري

    نمك و وانيل كمي

    مواد خشك رو در كاسه اي مخلوط ميكنيم

    بعد تخم مرغ و كره و ماست رو باهم مخلوط كرده به مواد خشك افزوده ورز ميديم و در كيسه فريزر يكساعت قرار ميديم بعد با ورزنه باز كرده توي قالب تارت ميندازيم و با چنگال سوراخ سوراخ ميكنيم و در فر طبقه وسط دماي ١٧٥ به مدت نيمساعت ميپزيم وقتي خنك شد با كرم و ميوه و ژله پرش ميكنيم

    براي كرم 

    ٣ عدد زرده تخم مرغ سه چهارم پيمانه شكر كمي عصاره وانيل و دوليوان شير و دوقاشق غذا خوري پر نشاسته ذرت و يك قاشق مربا خوري ژلاتين كه در كمي آب حل شده خامه يك قاشق 

    تمام مواد بجز وانيل و ژلاتينمخلوط كرده روي حرارت متوسط ميذاريم مرتب هم ميزنيم تا خوب غليظ بشه بعد ژلاتين حل شده و وانيل رو ميريزيم و وقتي خنك شد استفاده ميكنيم

    با انواع ميوه روي كرم ميچينيم و ژله آلووراي نيم بند رو روش ميديم

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ‌ # ژله_قهوه

    نتیجه تصویری برای ژله_قهوه

    موادلازم🔻

    پودر ژلاتین 1/4 پیمانه

    آب سرد 8 قاشق سوپخوری

    قهوه آماده دو و نیم پیمانه

    شکر 5 قاشق سوپخوری

    طرزتهیه🔻

    پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و کنار بگذارید تا به شکل اسفنج درآید. سپس ظرف ژلاتین را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا پودر ژلاتین رقیق شود. قهوه آماده داغ را با شکر مخلوط کنید تا شکر خوب در آن حل شود. بعد از خنک شدن مخلوط قهوه و شکر، آن را با ژلاتین رقیق شده مخلوط کنید و داخل قالب موردنظر بریزید. قالب را 5 ساعت در یخچال قرار دهید. می توانید ژله قهوه را با انواع بستنی ساده و مغزدار سرو کنید.

    نکات 

    1ـ برای راحت تر جدا شدن دسر از قالب، همیشه داخل قالب را آب سرد بغلتانید و بعد آن را در فریزر قرار دهید؛ سپس مواد را در آن بریزید.

    2ـ در صورت تمایل می توانید قهوه را با شیر رقیق کنید؛ در این صورت رنگ قهوه ای دسر ملایمتر میشود

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ‍ #رولت_خاگینه_مغزدار

    مواد لازم:🔻

    نتیجه تصویری برای رولت خاگينه مغزدار

    تخم مرغ ‏  ۲ عدد

    ماست‏  ۳ قاشق غذاخوری

    آرد‏  ۳ قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر ‏  ۱/۴ قاشق چایخوری

    مواد برای شربت 

    شکر‏  ۱ فنجان

    آب  ۱/۲ فنجان

    گلاب‏  ۱/۴ فنجان

    زعفران آبکرده ‏  ۱ قاشق غذاخوری

    مواد داخل خاگینه‎:

    گردو‏  ۵ عدد

    پودر گل محمدی ‏  ۱ قاشق مربا خوری

    پودر دارچین   ۱/۲ قاشق مربا خوری

    پودر هل سبز ‏  ۱/۴ قاشق مربا 

     طرز تهیه:🔻

    ۱- اول شیره رو درست میکنیم، شکر رو توی قابلمه بریزید‎.‎آب رو بریزید و بگذارید روی حرارت و ‏هم بزنید تا شکر توی آب حل بشه، چند جوشه بزنه کافیه، حرارت رو خاموش میکنیم،نمیخواهیم ‏شیره غلیظ 

    ۲- گلاب رو بریزید‎.‎‏ زعفران رو بریزید‎.‎اگه عجله ندارید بگذارید توی یخجال تا خنک بشه و گرنه ‏بگذارید داخل فریزر، چون میخواهیم شیره موقع ریختن روی قیقاناخ خنک باشه‎.‎

    ۳- تخم مرغها و وانیل  رو با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد‎.‎ماست رو اضافه کنید. ماست ‏بهتره تقریبا سفت باشه، چون اگه رقیق باشه بیشتر آرد میبره و در نتیجه خاگینه سفت میشه‎.‎‏ هم ‏بزنید تا یکدست بشه‎.‎

    ۴- سه تا قاشق آرد بریزید‎.‎‏ بگینک پودر رو هم بریزید‎.‎غلظت مایه مثل فرنی گرم باشد. اگه دیدید با سه ‏قاشق به این شکل در نیومد کمی هم آرد 

    ۵- تابه گرد نچسب 25 سانت رو چرب کنید. از تابه کوچکتر استفاده نکنید چون قیقاناخ ضخیم میشه و ‏رولتش جالب نمیشه‎.‎

    ۶- تابه گرم که شد دقت کنید داغ نشه فقط گرم باشه کافیه مایه رو یکنواخت توی تابه بریزید و در تابه ‏رو بگذارید تا بسته بشه، کمی طلایی بشه کافیه‎.‎

    ۷- برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه‎.‎‏ اگه وسطش بالا اومد با چنگال سوراخ کنید تا هوای زیرش ‏خارج بشه تا یکنواخت سرخ بشه‎.‎

    ۸- حرارت رو خاموش کنید و در تابه رو بگذارید و کمی(حدودا یک ربع) استراحت بدید تا رولت نرم ‏و انعطاف پذیر بشه تا موقع رول کردن نشکنه‎.‎

    ۹- مواد داخل رو آماده میکنیم‎.‎گردو را خرد کرده باید گردوها دندان گیر باشن‎. ‎پودر گل سرخ وپودر ‏دارچین‎ ‎و پودر هل سبز رو با هم مخلوط کنید، اگه از پودر هل سفید استفاده می کنید از مقدار بیشتر ‏استفاده کنید چون عطرش کمتره‎.‎

    ۱۰- مخلوط ادویه ها رو روش پخش کنید و گردو رو هم یک ردیف وسطش بریزید‎.‎‏ از یک طرف رول ‏کنید.موازی با گردوها رول کنید‎.‎‏ و با خلال دندان محکم کنید‎.‎

    ۱۱- شیره خنک رو روی قیقاناخ بریزید. در مورد قیقاناخ حتما باید شیره یا کرپ خنک و یکی گرم ‏باشه، اگه هر دو گرم باشه شفته میشه و اگه سرد باشن شیره جذب قیقاناخ 

    ۱۲- اگه عجله ندارید و میخواهید چند ساعت بعد خاگینه رو مصرف کنید نیازی به حرارت دادن نیست، ‏شیره رو روی خاگینه بریزید و تو این مدت چند بار از شیره روی قیقاناخ بریزید تا کم کم شیره ‏جذب بشه و برگردونید تا طرف دیگش هم شیره رو جذب کنه. با این روش کیفیت خاگینه عالی ‏می‎شه .

    ۱۳- اما روشی که در مواقع اضطراری!(مواقعی که عجله دارید) میتونید استفاده کنید. شیره رو روی ‏قیقاناخ بریزید و حرارت رو روشن کنید، حرارت باید کم باشه، بالا سرش وایسید و قاشق قاشق از ‏شیره روی قیقاناخ بریزید‎.‎‏ از 

    شیره با قاشق داخل خاگینه هم بریزید‎.‎

    ۱۴- بعد از چند دقیقه برگردونید تا طرف دیگش هم شیره رو بخودش بکشه‎.‎‏ توی ظرف سرو بگذارید و ‏برش بزنید و از شیره بریزید و روش رو با خلال پسته، بادوم و گردو تزیین کنید‎.‎

    نکته ها

    واسه صبحانه یا دسر خیلی عالیه‎.‎‏ هم سرد و هم گرم میشه سرو کردمیتونید به جای شیره شکر از ‏شیره انگور استفاده کنید‎.‎

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ⚜طرز تهیه معجون⚜

    مواد اولیه :
    ✅موز 2 عدد
    ✅خرما ( بدون پوست) 100 گرم
    ✅عسل 1 ق غ
    ✅دارچین 1/4 ق غ
    ✅خامه 2 ق غ
    ✅شیر (سرد) 1 لیوان
    ✅بستنی 300 گرم
    ✅گردو ( خرد شده) 1 ق غ
    ✅فندق ( آسیاب شده) 1 ق غ
    ✅کنجد (بوداده) 1 ق غ
    ✅پودر نارگیل 1 ق غ


    طرز تهیه :
    تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر ) بریزید و ان را روشن کنید ، انقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.
    معجون اماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید ، میتوانید درون هر لیوان یک موز نصفه نیز قرار دهید تا معجون مخصوص تر و خوشمزه تری داشته باشید.
    نکته ها :
    میتوانید از جایگزین های دیگری مانند بادام و پسته بجای کنجد و فندق استفاده کنید ، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی میتوانید تغییر دهید ، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید.
  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ⚜طرز تهیه نوقا⚜
    مواد اولیه :

    ✅روعن کانولا یا آفتابگردان ۲ ق غ 
    ✅خاک قند ۱/۴ فنجان 
    ✅نشاسته ذرت ۱/۴ فنجان 
    ✅مغز پسته ۲ فنجان 
    ✅کشمش ( یا آلبالو خشکه بدون هسته یا مغزهایی مثل بادام و گردو) ۲ فنجان 
    ✅سفیده تخم مرغ به دمای اتاق رسیده ۲ عدد 
    ✅نمک کمی 
    ✅شکر ۱ و ۲/۳ فنجان+ ۱ ق غ 
    ✅عسل ۱/۲ فنجان 
    ✅آب ۲ ق غ 
    ✅گلاب( اختیاری) چند قطره 


    فر رو با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۰۰ درجه سلسیوس روشن می کنیم.
    کف یک قالب کمی گود ۲۰-۲۵ سانتی کاغذ روغنی طوری پهن می کنیم که از لبه های ظرف بیرون بزنه تا بتونیم راحت تر نوقا رو از کاغذ جداکنیم.
    با برس تمام سطح کاغذ رو چرب می کنیم.
    خاکه قند و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم و نصف مخلوط رو کف ظرف الک می کنیم.

    دانه های پسته ( و مغزهای دیگه ) رو کف یک سینی پهن می کنیم و در فر میذاریم تا گرم بشن.

    دانه های آلبالو یا گیلاس خشک رو از هم جدا می کنیم.
    سفیده های تخم مرغ رو با کمی نمک با میکسر می زنیم تا کم کف کنه. ۱ قاشق شکر اضافه می کنیم و چند ثانیه می زنیم.
    بقیه شکر رو با آب و عسل در یک شیرجوش ضخیم روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد.
    با استفاده از حرارت سنج مخصوص تا زمانی که دمای مخلوط در حال جوش به ۲۵۳ فارنهایت ( ۱۲۳ سانتیگراد) برسه که چند دقیقه طول میکشه روی حرارت میگذاریم.
    وقتی به این دما رسید دماسنج رو در میاریم و سفیده تخم مرغ رو کمی می زنیم.
    ظرف شهد رو از روی حرارت برمیداریم و کم کم درحالی که سفیده رو با سرعت می زنیم به اون اضافه می کنیم.
    ۱۲ دقیقه به زدن تخم مرغ و شهد ادامه می دیم تا سفت و کمی نک بشه .البته هنوز داغ خواهد بود.
    چند قطره گلاب رو هم در این مرحله اضافه می کنیم. برای ریختن گلاب از قاشق استفاده می کنیم که یکدفعه مقدار زیادی اضافه نشه.
    یک لیسک رو با روغن چرب می کنیم و با استفاده از لیسک چرب پسته های گرم و بقیه مغزها یا کشمش یا آلبالو یا گیلاس خشک رو به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم.
    مخلوط رو با کمک لیسک روی قالبی که از قبل آماده کردیم و خاکه قند و نشاسته پاشیدیم پهن می کنیم.
    بعد دستمون رو چرب می کنیم و نوقا رو در ظرف پهن می کنیم.
    بقیه مخلوط خاکه قند رو روی سطح نوقا الک می کنیم.
    حداقل ۲ ساعت باید نوقارو خنک کنیم .
    وقتی خودشو خوب گرفت با استفاده از لبه های کاغذ روغنی از توی ظرف در میاریم .
    بعد با یک کارد تیز که خوب چرب شده به اندازه دلخواه برش می زنیم.
    امیدوارم خوب و خوشمزه بشه.

  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ⚜ترفندهای تهیه ژله⚜
    انتخاب قالب:
    قالب فلزی راحتر برمیگرده محتویاتش! زودتر میبنده چون فلزیه! قالب سیلیکونی برای مقادیر کوچیک خیلی خوبه و راحت برمیگرده. قالب پلاستیکی هم برای حرفه ای ها(چون هم ژله توش دیر میبنده و هم برگردوندنش کمی مهارت میخواد)

    خارج کردن انواع ژله از قالب :

    -برای خارج کردن از قالب ! چند تا روش هست.

    قبل از ریختن موادمون توی قالب قالب رو خیس کرده (فقط نمدار) و نیم ساعت توی فریزر بزاریم. که حتما این کار رو بکنید. وقتی مواد رو ریختین خواهشا کمه کم ۱۰ تا ۱۲ ساعت بزارید توی یخچال بمونه و زود نخوایید برش گردونید! اینو برای افرادی مثل خودم میگم که طاقت ندارن و میخوان سریع ببینن نتیجه ی کارشون چی شده!
    -برای برگردوندن اول دور قالب رو با چاقو یا دست آزاد کنید. و بعد قالب رو به مدت چند ثانیه توی آب داغ (آب داغ!!!! نه جوش!!!! ) قرار بدید این چند ثانیه بستگی به جنس قالب و محتویات داره و داغی آب داره. بازم میگم آب جوش نه! به هیچ وجه از آب جوش استفاده نکنید یک دفعه کل ژله شوکه میشه ها. من خودم همیشه از آب گرم شیر استفاده میکنم. اگه قالبتون فلزی باشه و آب نرمال گرم حدود ۵ تا ۱۰ ثانیه مواد آماده برگردوندنه. اما قالب پلاستیکی خوب بالای ۲۰ ثانیه زمان میخواد. قالب سیلیکونی هم زود جواب میده. همه ی اینا تقریبیه! باید هر چند ثانیه ژله رو کنترل کنید تا ببینید موقع برگردوندنه یا نه!

    یک راه دیگه هم برای برگردوندن اینه که ژله رو توی ظرف سرو با قالب برگردونید و پشتش سشوار بگیرید .تا از قالب جدا بشه .

    ✅به نکات زیر توجه کنید تا ژله خوبی درست کنید✅

    – قبل از اینکه ژله رو توی ظرف سرو برگردونید ظرف رو کمی مرطوب کنید(خیس نه ها!!!) اینطوری اگه ژله مرکز ظرف نیفتاد میتونید با حرکت ظرف سرش بدید سر جاش

    – برای شفافیت رنگ ژله حتما بعد از مخلوط کردن با آب جوش روی بخار کتری بزارید و یا ۱ دقیقه داخل ماکرویو با درجه حرارت بالا.

    – اگه میخوایین از میوه استفاده کنید داخل ژله اولا میوه های پر دردسر مثل کیوی یا نارنگی رو کنار بزارید. (این مواد آنزیم اسیدی یا قلیایی دارن و باعث میشن ژله نبنده یا دیر ببنده . میتونید از کمپوتشون استفاده کنید که راحترین کاره .)

    – اگه از شیر یا خامه توی ژله استفاده میکنید حتما این مواد با ژله هم دما باشن. تا نبرن. خامه یا ماست رو هم در ظرف جداگونه حتما بزنید و بعد اضافه کنید.و اگه از بستنی استفاده میکنید حتما چند دقیقه قبل از اضافه کردن بستنی رو از فریزر خارج کنید و قبل از اضافه کردن توی ظرف جدا اونو بزنید تا یک دست باشه و خیلی تفاوت دمایی با ژله نداشته باشه(چون ممکنه دو رنگ بشه!)
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۶/۱۲/۱۲
    avatar
    abootalebkheshmati
    کاربر جديد|2 |11 پست
    عالی بود عاااالی
  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۸/۷/۲۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    پانا کوتای آلبالو(برای 4نفر)
    خامه 200گرم
    شیر200گرم
    شکر 4/1 پیمانه
    پودر ژلاتین 1 ق غ
    وانیل 1 ق چ
    پودر ژله آلبالو(آماده) 1 بسته
    شربت آلبالو
    آلبالو یا مربای آلبالو(دلخواه برای تزیین)
    اول ژلاتین رو با 2 ق غ آب مخلوط میکنیم و میذاریم تا باز بشه و بعد شیر و شکر و خامه رو روی حرارت میذاریم تا خوب با هم مخلوط بشن (نباید بجوشه )و از روی حرارت بر میداریم و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و حالا ژلاتین رو به موادمون اضافه میکنیم.
    ژله آلبالو رو طبق دستور درست میکنیم.
    حالا یکی در میان از ژله ویا پانه کوتا در ظرف سرو میریزیم و میذاریم یخچال تا خوب ببنده و باز لایه بعدیو میریزیم
    نکته: زمانی که میخوایم ژله رو روی پانه کوتا بریزیم ژله نباید داغ باشه.چون پانه کوتا زود آب میشه
    و در آخر روی اونو با شربت آلبالو و آلبالو تزیین میکنیم

    انواع دسر | انواع ژله
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان