خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    شیرینی حلوا برشی مجلسی
    1. ابتدا حلوا رو آماده کنید.
    2.نان رولت رو آماده کنید .
    3. یک لایه ازحلوای سرد شده رو روی نان رولت خنک شده به ارامی و با پالت پخش کنید خیلی آروم اینکار رو انجام بدید تا بافت نان آسیب نبینه .(سعی کنید که لایه حلوا خیلی ضخیم نشه )
    4.حالا نان رو به قسمت های مساوی تقسیم کنید من از طول چهار قسمت کردم .
    5.لایه ها رو روی هم قرار بدید و کمی با دست و به آرامی فشار بدید تا لایه ها بهم‌بچسبه (تعداد لایه ها بسته به سلیقه و دلخواه خودتون میتونه دو یا سه و حتی چهار لایه باشه )
    6.برای اینکه برش زدن راحت تر باشه نان حلوا رو یکی دو ساعت داخل یخچال و یا نیم ساعت در فریزر بگذارید .
    7. نان حلوا را از فریزر و یا یخچال خارج کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید . و روی اونرو به دلخواه تزیین کنید من ترجیح دادم ساده باشه

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر سوهانی | دسر ایرانی

    سه تا زرده تخم مرغ و پنجاه گرم پودر قند رو با همزن بزنید هفتاد گرم کره یا روغن حیوانی(من مخلوط جفتشو ریختم)بهش اضافه کنید و هر چقدرم دوس دارید زعفرون بریزید حالا هشتاد گرم آرد و پنجاه گرم آرد جوانه ی گندم و بیست گرم نشاسته ذرت رو با دو لیوان شیر خوب حل کنید و بزارید روی حرارت هم بزنید تا یه کمی قوام بیاد بعدش مخلوط زرده تخم مرغتونو اضافه کنید بهش و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه یه مقدار پودر هل و یه کمی گلابم بزنید بعدم که بریزید توو ظرف سروتون هم میتونید گرم سرو کنید هم اینکه بزارید سرد بشه

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۸/۸/۱۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر ویا | دسر با ماندگاری یک ماه در فریزر

    مواد لازم:

    خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم

    شیر یک لیوان و نیم
    دسر ویا

    شکلات نوتلا یا کرم شکلاتی صبحانه ۲۰۰ گرم

    کرمفیل وانیلی ۱۵۰ گرم

    پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری

    پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری


    نکته : وقتی گفته میشود خامه فرم گرفته باید فرم گرفته باشد تا دسر حالت پوکی خودش را حفظ کند.
     
    طرز تهیه دسر ویا

    شیر، پودر کاکائو، کرم صبحانه یا شکلات نوتلا را روی حرارت هم بزنید، اما نجوشد تا کاملا کرم شکلاتی حل شود.

    خامه فرم گرفته و ۱۰۰ گرم از کرم فیل وانیلی را اضافه کنید و با حوصله هم بزنید.

    پودر ژلاتین را به روش بن ماری با یک فنجان آب مخلوط کرده تا کاملا ذوب شود. به مخلوط بالا اضافه کرده و زیر شعله را خاموش کنید.

    نیمی از مایع را ریخته داخل فریزر گذاشته تا کاملا ببندد.

    در این دسر پودر کاکائو استفاده شد تا در گلبرگهای این دسر جمع و تیره تر نشان داده شود.

    کمی از کرم فیل باقی مانده و کرم شکلاتی وسط دسر بریزید.

    بقیه مواد را روی لایه اول ریخته و قالب را پر کنید و حدود چهار ساعت داخل فریزر تا کاملا یخ ببند.

    دسر ویا آماده است و با یک فشار از داخل قالب در می آید بدونه هیچ چسبندگی.

     
     نکات

    من برای اینکه دسرم تیره تر بشه همه کرم شکلاتی یا نوتلا رو داخل شیر زدم برای مغزش جدا از اون مقدار که تو رسپی هست برای مغزی از نوتلا استفاده کردم.

    صد گرم کرمفیل را برای مخلوط کردن با شیر و پنجاه گرمش برای مغزی دسر استفاده کردم.

    لایه اول دسر ویا را که ریختین یخجال بگذارید تا نیم بند بشه و کمی خودشو بگیره ولی روی ژله حتما باید حالت چسبندگی داشته باشه.

    بعد وسط قالبتون کمی کرمفیل و نوتلا بریزید بعد بقیه دسرتون را روش بریزید و بگذارید فریزر. هر موقع هم خواستین کافیه نیم ساعت قبلش از فریزر دربیارید و سرو کنید.

    فقط اگه کرمفیل رو خودتون درست کردید حتما سفت تر از فرنی بردارید.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۸/۹/۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر زمستانی | دسر پاییزی | لیمو شکری | دسر لیمویی


    لیمو : ۲ کیلو
    شکر : ۲ کیلو


    سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب (جلو پنجره)گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال.

    نکته:
    حتما باید لیموها زرد رنگ و گوشتی باشن.
    لیموها رو وقتی میشورید حتما باید خشک کنید
    حتما حتما باید دونه هاشونو در بیارید وگرنه تلخ میشه.
    میتونید دو سه ورق لیمو رو موقع خوردن چای داخل چایتون بریزید خوشمزه میشه😋
    قاشق رو جوری باید بزنید که به ته شیشه بخوره تا شکری که ته نشین شده حل بشه.

    دوستان خیلی خوشمزست حتما درست کنید

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۹:۰۵   ۱۳۹۹/۱/۲۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کیک ژله ای توت فرنگی

     

    مواد اولیه :

    6 عدد تخم مرغ

         1 فنجان شکر

         1 فنجان آرد

            یک بسته ژله توت فرنگی

         2 فنجان خامه زده شده سرد

     

     طرز تهیه :

    تخم مرغ ها را با شکر ترکیب کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    آرد را به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک هم بزنید .

    یک قالب 9 × 13 را چرب کنید و خمیر کیک را درون قالب بریزید .

     کیک اسفنجی را داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.

    انواع دسر | انواع ژله

    پس از آماده شدن کیک ، بگذارید کیک اسفنجی در دمای اتاق خنک شود سپس سوراخ هایی را در آن ایجاد کنید .

    ژله را مطابق دستورالعمل نوشته شده روی بسته آماده کنید .

     ژله را روی کیک اسفنجی ( داخل سوراخهای ایجاد شده ) بریزید.

    انواع دسر | انواع ژله

    روی کیک را با خامه زده شده ی سرد بپوشانید .

    کیک را چند ساعت داخل یخچال قرار داده و سپس سرو کنید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۱/۱/۱۳۹۹   ۰۹:۲۰
  • leftPublish
  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۹/۱/۲۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کیک کدو تنبل

    مواد اولیه :

    1  فنجان شیر

    1/2  فنجان آب

    1/2  فنجان آرد سمولینا

    نیم کیلوگرم  پوره کدو تنبل پخته شده

    1  فنجان پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای

    1/4  فنجان عسل

    2  عدد تخم مرغ

    نصف قاشق چایخوری پودر وانیل

    1/3  فنجان تخم کدو تنبل

    نمک : به مقدار خیلی کم

    کمی عسل برای روی کیک

     

    طرز تهیه پوره کدو تنبل :

    1 کدو تنبل متوسط یا کوچک را نصف کنید .

     دانه ها و خمیر داخل آن را جدا کنید.

    کدو تنبل را با کمی روغن نباتی چرب کنید و در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد بپزید تا کمی نرم شود .

    این کار بسته به میزان ضخامت کدو تنبل حدود 1 ساعت (+20 دقیقه) طول می کشد.

    پس از پخته شدن ، گوشت کدو تنبل را از پوست جدا کرده و در غذاساز یا با گوشت کوب برقی آن را له کنید .

    طرز تهیه کیک :

    فر را با 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

    شیر و آب را درون یک قابلمه کوچک بریزید و به جوش بیاورید.

    حرارت گاز را کم کنید و به تدریج آرد سمولینا را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه به طور مداوم هم بزنید تا بپزد.

    آرد را درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید سپس پوره کدو تنبل ، ریکوتا یا پنیر خامه ای ، زرده تخم مرغ ، عصاره وانیل و عسل را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.

    2 سفیده تخم مرغ باقی مانده را با هم زن برقی هم بزنیدتا غلیظ شده و کف کند . 

    سفیده تخم مرغ را به آرامی به مخلوط کدو تنبل اضافه کنید.

    تابه بزرگ را کمی چرب کنید و مایع را داخل تابه بریزید .

    روی مخلوط را کمی تخم کدو تنبل بپاشید.

    پخت این کیک تقریبا 30 دقیقه طول میکشد البته زمان پخت بسته به میزان ضخامت کیک ممکن است متفاوت باشد ) .

    زمانی که کیک قهوه ای رنگ شد آن را از فر خارج کرده و بگذارید حداقل یک ساعت خنک شود .

     با استفاده از یک قلموی قنادی ، مقداری عسل را روی آن بریزید و سرو کنید .

    نوش جان

     

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۹/۲/۱
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پنکک موز

    مواد اولیه :

    2  عدد موز متوسط

    1/2  فنجان شیر بادام یا شیر ساده

    2  عدد تخم مرغ

    1  فنجان آرد سفید

    1  قاشق چایخوری بیکینگ پودر

    1/2  قاشق چایخوری جوش شیرین

    به دلیل استفاده از موز در این پنکک نیازی به شکر نیست علاوه بر آن این پنکک همراه با عسل یا شربت افرا سرو میشود اما در صورت دلخواه میتوانید به مواد اولیه 1 قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنید .

    طرز تهیه :

    موزها را با گوشت کوب برقی یا چنگال کاملا له کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    شیر و تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را به آرامی کمی مخلوط کرده و سعی کنید بیش از حد مخلوط نشود.

    اگر مخلوط خیلی رقیق به نظر رسید ، کمی آرد اضافه کنید.

    یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید.

    به اندازه ی یک سومِ لیوان از خمیر را روی تابه بریزید .

    انواع دسر | انواع ژله

    بعد از یک دقیقه حباب ها روی پنکک ظاهر میشوند .

    پنکک را پشت و رو کرده و یک دقیقه ی دیگر آن را سرخ کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    پنکک را با موزهای تازه و عسل یا شربت افرا سرو کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱/۲/۱۳۹۹   ۱۳:۲۳
  • ۱۶:۰۸   ۱۳۹۹/۲/۸
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه ژله خامه ای توت فرنگی

     

    مواد اولیه :

     250 گرم ژله توت فرنگی

    220 گرم خامه زده شده

    چند عدد توت فرنگی

     

    طرز تهیه :

    170 گرم از پودر ژله توت فررنگی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید .

    ژله را داخل یخچال قرار دهید تا به آرامی ببندد .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    زمانی که ژله کمی سفت شد خامه هم زده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند .

    انواع دسر | انواع ژله

    یک قالب کمربندی با اندازه متوسط را آماده کنید .

    مخلوط ژله و خامه را داخل آن بریزید .

    توت فرنگی ها را نصف کرده و دور ظرف بچینید .

    قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید .

    انواع دسر | انواع ژله

    باقی مانده پودر ژله را با یک فنجان آب جوش ترکیب کرده و بگذارید مایع در دمای اتاق کمی سرد شود .

      ژله را روی مخلوط ژله و خامه بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ژله کاملا سفت شود .


    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    کمربند قالب را باز کرده و تا زمانی که ژله آماده سرو شود آنرا در یخچال نگه دارید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۸/۲/۱۳۹۹   ۱۶:۱۰
  • ۱۹:۳۷   ۱۳۹۹/۲/۱۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه موز سرخ شده

    مواد اولیه :

    2  عدد موز متوسط
     2  قاشق غذاخوری شکر ( میتوانید از عسل یا شربت افرا به جای شکر استفاده کنید )
    2
     قاشق غذاخوری کره
    نصف فنجان آب

    در صورت دلخواه میتوانید کمی دارچین به مواد اولیه اضافه کنید .

     

    طرز تهیه :

    موزها را حلقه حلقه کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    تابه را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و منتظر بمانید تابه گرم شود .

    شکر را داخل تابه ریخته و هم بزنید تا زمانی که شکر ذوب شده و کمی طلایی شود

    کره را به شکر اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شود .

    انواع دسر | انواع ژله

    انواع دسر | انواع ژله

    آب را به شکر اضافه کرده و هم بزنید تا مایع کمی غلیظ شود .

    موزها را داخل تابه بچینید .

    حرارت را متوسط کنید و اجازه دهید موزها به مدت چند دقیقه داخل شیره بپزند تا زمانی که طلایی شوند .

    موزها را از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب سرو کنید

    نوش جان .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۵/۲/۱۳۹۹   ۱۹:۳۸
  • ۱۶:۰۶   ۱۳۹۹/۲/۱۶
    avatar
    نیارکی
    کاربر فعال|81 |314 پست
    سلام عزیزان ممنون از همه دستورهایی که میگذارید.🙏🙏فقط یه سوال این دستورها امتحان شده هستن؟؟🤔🤔🤔
  • leftPublish
  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۹/۲/۱۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست
    نیارکی :سلام عزیزان ممنون از همه دستورهایی که میگذارید.🙏🙏فقط یه سوال این دستورها امتحان شده هستن؟؟🤔🤔🤔

    دوست عزیز با توجه به اینکه همراه با دستور پخت ها عکس مراحل پخت هم قرار گرفته شما میتونید با اطمینان از آموزشها استفاده کنید . البته با توجه به متفاوت بودن ضائقه ی افراد هیچوقت نمیشه به طور صد در صد طعم غذا را تایید یا رد کرد .

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۹/۲/۱۷
    avatar
    نیارکی
    کاربر فعال|81 |314 پست
    خانم فرهمند :
    نیارکی :سلام عزیزان ممنون از همه دستورهایی که میگذارید.🙏🙏فقط یه سوال این دستورها امتحان شده هستن؟؟🤔🤔🤔

    دوست عزیز با توجه به اینکه همراه با دستور پخت ها عکس مراحل پخت هم قرار گرفته شما میتونید با اطمینان از آموزشها استفاده کنید . البته با توجه به متفاوت بودن ضائقه ی افراد هیچوقت نمیشه به طور صد در صد طعم غذا را تایید یا رد کرد .

    ممنونم لطف کردید قربونت

  • ۱۵:۵۰   ۱۳۹۹/۲/۲۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه براونی آووکادو

     

    مواد لازم :

    2  عدد آووکادو
    1/2
     فنجان شربت افرا

    2/3  فنجان آرد جو دوسر
    2/3
     فنجان پودر کاکائو

    2  قاشق غذاخوری روغن نارگیل
    2
     قاشق غذاخوری قهوه فوری
    1 قاشق چایخوری پودر وانیل
    1/8
     قاشق غذاخوری نمک

     

    طرز تهیه :

    ابتدا آووکادو را با گوشت کوب برقی یا غذاساز کاملا له کنید .

    آرد جو دوسر ، پودر کاکائو ، شربت افرا ، روغن نارگیل ، قهوه فوری ، وانیل و نمک را به مایه آووکادو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    خمیر قهوه‌ای آووکادو را به یک قالب 8*8 یا 9* 9  که با کاغذ روغنی پوشانده شده است ، منتقل کرده و مایع را به طور مساوی در قالب پخش کنید.

    کیک ها را به مدت 20 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد بپزید.

    بگذارید کیک حداقل 1 ساعت در ظرف بماند تا خنک شود.
    پس از خنک شدن ، کاغذ روغنی را از قالب جدا کنید و کیک را در ظرف مناسب بگذارید .

     سپس کیک را برش داده و سرو کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • ۲۰:۵۴   ۱۳۹۹/۳/۵
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه بستنی آووکادو

     

    مواد اولیه :

    2  عدد آووکادو متوسط

    3  عدد موز متوسط

    1  عدد لیموترش آبدار (حدود 2 قاشق غذاخوری )

     

    طرز تهیه :

    آووکادو و موز را پوست کنده و به قطعات متوسط برش دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

    میوه ها را درون یک کیسه فریزر زیپ دار  ریخته و به مدت 4 ساعت یا یک شب درون فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.

    انواع دسر | انواع ژله

    آووکادوها و موزهای یخ زده را درون یک غذاساز یا یک مخلوط کن بسیار قدرتمند قرار دهید تا کاملا میکس شوند .


    انواع دسر | انواع ژله

    زمانی که میوه های یخ زده هنوز کامل له نشده اند آب لیموترش را اضافه کنید.

    دوباره مواد را میکس کنید تا کاملا له شوند ( در صورت لزوم میتوانید توسط قاشق تکه ها را خُرد کنید تا میکس راحت تر انجام شود ) .

    زمانی که بستنی فرم خامه ای گرفت دسر را بلافاصله سرو کنید .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۵/۳/۱۳۹۹   ۲۰:۵۷
  • ۱۸:۴۸   ۱۳۹۹/۳/۱۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی

    مواد اولیه :

    2  فنجان برش های موز یخ زده

    2  فنجان برش های توت فرنگی منجمد

      1/2 فنجان ماست

     

    طرز تهیه :

    همه مواد را درون یک غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید تا کاملا میکس شوند .

    در صورت نیاز کمی آن را هم بزنید تا مخلوط به یک قوام نرم برسد.

    اسموتی را داخل ظرف سرو قرار دهید و با تکه های تازه موز ، توت فرنگی  و ... تزئین کنید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۹/۳/۱۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه ژله میوه ای

     

    مواد اولیه :

    250 گرم تمشک ( یا آلبالو )

    نیم کیلوگرم توت فرنگی

    1 عدد انبه

    1 عدد پرتغال

    نیم کیلوگرم انگور سبز

    نیم کیلوگرم انگور بنفش

    400 گرم پودر ژله آناناس و انبه

     

    طرز تهیه :

    توت فرنگی . انبه . پرتغال و انگورها را به قطعات مساوی خُرد کنید .

    میوه ها را به ترتیب زیر به صورت لایه ای داخل قالب قرار دهید .

    تمشک . توت فرنگی . انبه . پرتغال . انگور سبز . انگور بنفش

    سپس پودر ژله آناناس و انبه را با هم مخلوط کرده و ژله را طبق دستوالعمل روی جعبه درست کنید .

    ژله را به آرامی با ملاقه روی میوه ها بریزید در این هنگام بهتر است ظرف را کمی تکان دهید تا زله از لابه لای میوه ها عبور کرده و فضای داخل ظرف را پُر کند .

    ژله را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود .

    موقع سرو ابتدا قالب ژله را داخل آب گرم قرار دهید تا کمی منبسط شود سپس قالب را داخل یک ظرف برگردانده و ژله را سرو کنید .

     

     


    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۹/۳/۱۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه اسموتی شکلاتی ویژه

     

    مواد اولیه :

     

     1  عدد موز یخ زده متوسط

     1  فنجان توت فرنگی خرد شده

    1/2  آووکادو متوسط

    4  عدد خرما

    1 فنجان شیر بادام (یا شیر دلخواه شما )

    1  قاشق غذاخوری عسل 

    2  قاشق غذاخوری پودر کاکائو 

    پودر کاکائو اضافی برای تزئین

     

    طرز تهیه :

    تمام مواد را در مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کرده تا یکدست شود.

    اگر اسموتی خیلی به ذائقه شما غلیظ است ، از آب یا شیر بیشتری برای رقیق کردن آن استفاده کنید.

     

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۸:۰۷   ۱۳۹۹/۳/۲۶
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه اسموتی سبز ماچا

    مواد اولیه :

    2  عدد موز خرد شده و یخ زده

    2  عدد کیوی خرد شده و یخ زده

    1  قاشق غذاخوری پودر ماچا

    1/2 فنجان شیر

     

    طرز تهیه :

    موز ، کیوی ، شیر و پودر ماچا را در مخلوط کن یا غذاساز قرار دهید تا کاملا میکس شوند.

    اسموتی را داخل کاسه ریخته و روی آن را با موز ، کیوی ، انواع توت ها ، بادام ، آجیل کاج ، دانه آفتابگردان ، دانه های نارگیل ، دانه های چیا ، چیپس شکلات و ... تزئین کنید

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۶/۳/۱۳۹۹   ۱۸:۱۲
  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۹/۴/۲
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه پودینگ موز

     

    مواد اولیه

        3/4 فنجان شکر

        1/4 فنجان یا 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

        1/4 قاشق چایخوری نمک

        6 زرده تخم مرغ

     3.5  لیوان شیر پرچرب

        2 قاشق غذاخوری کره

        1 قاشق چایخوری وانیل

      1/2 فنجان خامه سنگین ، سرد

      3-4 عدد موز بزرگ خُرد شده

     یک بسته کوکی یا بیسکویت پتی بور یا هر مدل بیسکویت دلخواه

    گردوی خُرد شده ( در صورت دلخواه )

     

     

    طرز تهیه :

    کوکی ها را خُرد کرده و در ظرفی نگهداری کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    سپس زرده ها ، شکر ، نشاسته ذرت و نمک را در یک قابلمه مخلوط کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

    شیر را به آن اضافه کرده و مخلوط را روی حرارت متوسط خوب هم بزنید تا زمانی که شیر به جوش آید (5-8 دقیقه طول خواهد کشید) اگر دست از هم زدن بردارید مخلوط ته گرفته و صاف و یکدست نمیشود .

    انواع دسر | انواع ژله

    هنگامی که مخلوط شروع به حباب زدن کرد ، حرارت را کم کنید و به مدت 1 الی 2 دقیقه دیگر صبر کنید تا کاملا سفت و غلیظ شود .

     


    انواع دسر | انواع ژله

    قابلمه را از روی حرارت برداشته و بلافاصله کره و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید.



    انواع دسر | انواع ژله

    پودینگ را به یک کاسه منتقل کنید و روی آن را سلفون بکشید تا خشک نشود .

    پودینگ را چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

    انواع دسر | انواع ژله

    هنگامی که پودینگ سرد شد ، خامه سنگین را داخل کاسه ای متوسط قرار داده و و با استفاده از همزن برقی با سرعت متوسط ​​آن را بزنید سپس شکر قنادی را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید  .

    انواع دسر | انواع ژله

    با استفاده از یک کفگیر لاستیکی خامه زده شده را درون پودینگ سرد بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    داخل ظرف مناسب ابتدا کمی پودینگ ریخته سپس روی آن را یک لایه کوکی خُرد شده . یک لایه موز خُرد شده . یک لایه گردو خُرد شده و دوباره یک لایه پودینگ و ... به همین ترتیب لایه ها را روی هم بریزید تا ظرف پُر شود .

    مقداری از کوکی ها را خُرد کرده و برای تزئین روی آن بریزید همچنین میتوانید برای تزئین از کنجد . پودر گردو یا پودر پسته نیز استفاده کنید .

    ظرفهای پودینگ را داخل خچال قرار داده تا آماده سرو شود .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲/۴/۱۳۹۹   ۱۸:۱۹
  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۹/۴/۹
    avatar
    خانم فرهمند
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه کیک سیب فرانسوی

     

    مواد لازم :

     

        1 فنجان آرد همه منظوره

        1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

        1/4 قاشق چایخوری نمک

    2/1    فنجان کره در دمای اتاق

        2/3لیوان شکر گرانول ،به علاوه یک قاشق غذاخوری برای پاشیدن روی کیک

        2 عدد تخم بزرگ

        1 قاشق چایخوری وانیل

    3.5 الی 4 فنجان سیب خُرد شده ( سیب ها را پوست کنده و به صورت مکعب های کوچک خُرد کنید )

     

     

    انواع دسر | انواع ژله

    طرز تهیه :

    فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید .

    در یک کاسه کوچک ، آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.



    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    با استفاده از هم زن برقی کره و شکر را به مدت 3 دقیقه با هم مخلوط کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    تخم مرغ ها را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس وانیل را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید .

    انواع دسر | انواع ژله

    اگر خمیر در این مرحله کمی دانه دار به نظر برسد اشکالی ندارد نگران نباشید .

    انواع دسر | انواع ژله

    مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و با سرعت کم هم بزنید تا ترکیب شوند.

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    با استفاده از لیسک یا کفگیر پلاستیکی ، سیب ها را به مواد اضافه کرده و هم بزنید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    قالب کیک 23 سانتی متری را چرب کرده و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید .

    انواع دسر | انواع ژله

    خمیر را درون قالب ریخته و 1 قاشق غذاخوری شکر روی آن بپاشید .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    قالب را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید .

    پخت این کیک به مدت 40 دقیقه و تا زمانی که چنگال یا خلال دندان تمیز از آن خارج شده و روی کیک طلایی شود طول میکشد .

    بعد از پخت کیک را از داخل فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود سپس با کمک یک چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کرده و کیک را از قالب خارج کنید .

    روی کیک را با پودر قند تزئین کرده و سرو کنید .

    نوش جان .

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۹/۴/۱۳۹۹   ۱۵:۳۱
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان