طرز تهیه کیک کدو تنبل
مواد اولیه :
1 فنجان شیر
1/2 فنجان آب
1/2 فنجان آرد سمولینا
نیم کیلوگرم پوره کدو تنبل پخته شده
1 فنجان پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای
1/4 فنجان عسل
2 عدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری پودر وانیل
1/3 فنجان تخم کدو تنبل
نمک : به مقدار خیلی کم
کمی عسل برای روی کیک
طرز تهیه پوره کدو تنبل :
1 کدو تنبل متوسط یا کوچک را نصف کنید .
دانه ها و خمیر داخل آن را جدا کنید.
کدو تنبل را با کمی روغن نباتی چرب کنید و در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد بپزید تا کمی نرم شود .
این کار بسته به میزان ضخامت کدو تنبل حدود 1 ساعت (+20 دقیقه) طول می کشد.
پس از پخته شدن ، گوشت کدو تنبل را از پوست جدا کرده و در غذاساز یا با گوشت کوب برقی آن را له کنید .
طرز تهیه کیک :
فر را با 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
شیر و آب را درون یک قابلمه کوچک بریزید و به جوش بیاورید.
حرارت گاز را کم کنید و به تدریج آرد سمولینا را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه به طور مداوم هم بزنید تا بپزد.
آرد را درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید سپس پوره کدو تنبل ، ریکوتا یا پنیر خامه ای ، زرده تخم مرغ ، عصاره وانیل و عسل را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.
2 سفیده تخم مرغ باقی مانده را با هم زن برقی هم بزنیدتا غلیظ شده و کف کند .
سفیده تخم مرغ را به آرامی به مخلوط کدو تنبل اضافه کنید.
تابه بزرگ را کمی چرب کنید و مایع را داخل تابه بریزید .
روی مخلوط را کمی تخم کدو تنبل بپاشید.
پخت این کیک تقریبا 30 دقیقه طول میکشد البته زمان پخت بسته به میزان ضخامت کیک ممکن است متفاوت باشد ) .
زمانی که کیک قهوه ای رنگ شد آن را از فر خارج کرده و بگذارید حداقل یک ساعت خنک شود .
با استفاده از یک قلموی قنادی ، مقداری عسل را روی آن بریزید و سرو کنید .
نوش جان