طرز تهیه کوکی شکلاتی
مواد اولیه :
4 قاشق غذاخوری کره
225 گرم شکلات تیره
2/1 فنجان شکر
1.5 فنجان آرد
2 تخم بزرگ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
4/1 قاشق چایخوری نمک
2/1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
2/1 فنجان پودر شکر
طرز تهیه :
کره و شکلات را خرد کرده و در مایکروویو یا زیر حرارت کم اجاق گاز ذوب کنید تا یکدست شود.
اجازه دهید تا شکلاتها کمی خنک شده و به دمای اتاق برسند .
تخم مرغ ها را با هم زن برقی بزنید و کم کم شکر را نیز به ان اضافه کرده و هم بزنید تا زمانیکه مایع غلیظی بدست بیاید .
مخلوط کره و شکلات را به تخم مرغ و شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید . سپس وانیل را نیز به آنها اضافه کنید .
آرد را الک کنید. نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
مخلوط آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
روی کاسه را با مشما بپوشانید و آن را حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.
زمانیکه خمیر در یخچال سفت شد آن را خارج کرده و به صورت گلوله های دایره ای درآوردید .
حتما سریع با خمیر سرد کار کنید ، در غیر این صورت ، چسبناک می شود و باید دوباره آن را درون یخچال قرار دهید.
کوکی ها را درون پودر قند فرو کرده و در سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید .
کوکی ها را به مدت 12 الی 20 دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید .
پس از پخت روی پوسته ی خارجی کوکی ها کمی سفت شده اما داخل آنها کاملا نرم خواهند بود .