خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۰۰:۰۳   ۱۳۹۴/۶/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    رولت رنگین کمان

    چهار عدد تخم مرغ را زرده و سفیده رو جدا می کنیم

    سپس نصف پیمانه پودر قند را در سفیده می ریزیم و با هم زن می زنیم تا پف کند و از ظرف نریزد 

    زرده ها را با نصف پیمانه پودر قند ووانیل نوک قاشق چای خوری میزنیم تا مخلوط بشه و در حین زدن نصف پیمانه آب جوش اضافه می کنیم و میزنیم زیاد هم زدن لازم نیست 

    آرد سه چهارم پیمانه و نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه و نوک ق چ بگین پودر و نوک ق چ نمک را الک کرده و کم کم به زده اضافه می کنیم و در حین اضافه کردن آرد به زرده سفیده را هم اضافه کرده و فولد می کنیم بعد به دلخواه مواد را تقسیم کرده و رنگ خوراکی می زنیم و در قالب که کاغذ روغنی دارد می ریزیم سپس در فر از قبل گرم شده که 200درجه می باشد به مدت 10دقیقه می گذاریم سپس از فر خارج کرده و به کمک دستمال مرطوب لول می کنیم و نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس از یخچال خارج کرده و خامه کشی می کنیم و دوباره لول می کنیم و در یخچال قرار می دیم

    نوش جون

    انواع دسر | انواع ژله

    انواع دسر | انواع ژلهانواع دسر | انواع ژله

    ویرایش شده توسط ronak n در تاریخ ۱۷/۶/۱۳۹۴   ۰۰:۱۵
  • ۱۶:۲۵   ۱۳۹۴/۶/۱۷
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    به به عالیه
  • ۰۹:۳۹   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    آفریییییییننننن عالیه چه خوشمزه هم هست عکسش
  • ۲۰:۳۱   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    niki-hs
    کاربر جديد|6 |23 پست
    عالیییه درست میکنمش
  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دسر آفتابگردان 

    لازم به تذکر هست که این قالب در دو سایز هست ،در مرحله اول باید ببینید چقدر مایع جا میگیرد،

    قالب من سایز بزرگ هست و 6 لیوان مایع جا میگیرد،

    در عکس چهار با اعداد توضیح میدهم،برای عدد1 قسمت گل آفتابگردان (قسمت زرد) 2 لیوان .یرای عدد 2 برگهای آفتابگردان (قسمت سبز) 1 لیوان و برای عدد 3 قسمت زمینه دسر (سفید) 3لیوان مایع.

    من از دو رنگ استفاده کردم قسمت سبز را هم زرد کردم در آخر با پودر پسته تزیین کردم،در واقع 3 لیوان مایع زرد و 3 بیوان نایع سفید. شما خواستید میتواند قسمت دوم را با رنگ خور اکی سبز رنگی کنید.

    برای این دسر :

    یک لیتر شیر/6 ق غ پودر ژلاتین / دو بسته ژله پرتغال / یک لیوان پودر قتد/ نصف لیوان پودر نارگیل.

    برای تزیین ،پودر پسته و ترافل اشک

    طرز تهیه :

    قالب راتوش آب ریخته و آبرا خالی کنید و تو فریزر بمدت یک ربع تا نیم ساعت بگذارید.

    دو بسته ژله پرتغالی را با دو لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کرده بلافاصله چند یخ توش میاندازم تاسریع سرد شود (حتما باید سریع یخها را درآورد یخها فقط برای سرد شدن هست نباید یخها آب شود).بعد 3 ق غ پودر ژلاتین با یک ق غ به روش بن ماری آب کنید و به ژله اضافه کنید و یک لیوان شیر سرد را هم اضافه کرد خوب هم بزنید،

    این مواد برای قسمت 1 و 2 هست .

    تو قالب میریزیم تو یخچال میگذاریم تا بگیرد،

    برای قسمت سفید مجددا 3 ق غ پودر ژلاتبن را با یک ق غ آب به روش بن ماری حل میکنیم،3 لیوان شیر سرد را با یک لیوان پودر قند و نصف لیوان پودر نارگیل خوب مخلوط کنید و روی قسمت زرد آرام آرام بریزید،بگذارید خوب بگیرد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۶:۵۵   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۷:۰۰   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۷:۰۴   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۷:۰۵   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • ۲۱:۴۴   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    nanin joon
    کاربر جديد|64 |84 پست
  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    * کیک قهوه با سس قهوه

    مواد لازم:

    تخم مرغ سه عدد 

    آرد دو پیمانه

    شکر یک پیمانه

    روغن یک پیمانه

    شیر نصف پیمانه

    بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

    وانیل یک قاشق مربا خوری

    پودر قهوه پنج تا ش قاشق غذاخوری(بنا بر میل میتوان کمتر یا بیشترش کرد)

    آب نصف پیمانه

    مواد کرم قهوه:

    نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری

    شیر یک پیمانه

    شکرنصف پیمانه

    پودر قهوه دو قاشق غذاخوری

    خامه سه قاشق غذاخوری

    شکلات تخته ای پنجاه گرم

    درصورت نداشتن خامه و شکلات تخته ای میتونید حذفشون کنید

    ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و وانیل و شکر را به آن اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه با همزن برقی خوب میزنیم بعد هم به ترتیب شیر و روغن و پنج قاشق قهوه رو در آب ولرم که حل کردیم به مخلوطمان اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد هم آرد و بکینگ پودر را که در سه بار حل کردیم در سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم و میره تو قالب چرب شده و میزاریم تو فر که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت.

    طرز تهیه کرم روی کیک

    ده دقیقه مونده به پخت نهایی کیک کرمش رو درست کنید که سفت نشه

    همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی شعله ملایم میگذارید تا به غلظت برسه و میگذارید کمی خنک سود و بعد روی کیک خنک شده میریزید.

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۷:۴۲   ۱۳۹۴/۶/۲۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دسر آلبالو

    برای تهیه قسمت آلبالویی:

    3 لیوان آب آلبالو

    4 ق.غ سرپر نشاسته ذرت

    1 ق.م کره

    برای تهیه قسمت ساده:

    1 لیتر شیر

    2 ق.غ سرپر آرد

    2 ق.غ سرپر نشاسته ذرت

    1 لیوان شکر

    وانیل به مقدار لازم

    طرزتهیه قسمت آلبالویی:

    آب آلبالو را در ظرفی بریزید. نشاسته و کره را اضافه کرده بپزید. قالب را قبلا خیس کنید و دسر را داخلش بریزید و صبر کنید تا سرد شود. در همین حال مواد قسمت ساده دسر را قاطی کرده بپزید و اجازه دهید کمی سرد شود سپس روی قسمت آلبالویی داخل قالب بریزید.داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود بعد دسر را از قالب خارج کرده در ظرف دلخواه با سلیقه خودتان تزیین کرده سرو نمایید.نوش جون

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تيروفر شكلاتي

    مواد لازم:

    ١٠٠ گرم خامه

    ١٠٠ گرم شكلات شيري

    ٢ پاكت كيك شكلاتي

    ١ ليوان فندق ريز شده

    طرز تهيه:

    شكلات هارو ريز ريز كنيد، خامه جوشيده شده رو روي شكلات هاي خرد شده بريزيد. كيك هارو خيلي ريز و قاطي مواد كنيد. خوب ورز دهيد و گلوله گلوله كنيد و روي كاغذ روغني بچينيد و تو يخچال بگذاريد. بعد از يه ساعت شكلات رو به صورت بن ماري آب كرده توپي هارو توش بغلتانيد وسپس توي فندق پسته و گردو بغلتانيد. نوش جونتون.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ژله شکلاتی سه رنگ 

    مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:

    آب جوش۱و ۲/۱ لیوان

    آب سرد ۲/۱ لیوان

    پودر ژلاتین ۱۲ گرم معادل ۱و۲/۱ قاشق سوپخوری

    پودر هات شکلات آماده۲ بسته

    شکر ۴ قاشق سوپخوری

    شکلات سیاه و تلخ ۵۰ گرم

    طرز تهیه:

    آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .

    پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

    مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:

    شیر۱و۲/۱ لیوان

    شکر۵ قاشق سوپخوری

    پودر هات شکلات۱ بسته

    آب سرد ۲/۱ لیوان

    پودر ژلاتین۱۲ گرم معادل ۱و ۲/۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه :

    شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر

    ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود . حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم

    اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.

    مواد لازم برای قسمت سفید: -

    شیر۲لیوان

    شکر ۸ قاشق سوپخوری

    وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری

    خامه۳ قاشق سوپخوری

    پودر ژلاتین ۱۸ گرم معادل ۱ و ۵/۳ قاشق سوپخوری

    آب سرد ۲/۱ لیوان

    طرز تهیه:

    پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود . شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود . سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود . ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .

    مرحله آخر: 

    قالب مخصوص ژله را مرطوب کرده در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود حالا یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شدن لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید استفاده میکنیم و همین کار را مرحله به مرحله ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند. سپس مجددا دسر را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.

    در صورت تمایل میتوانید لایه ها را با ارتفاع بیشتری در نظر بگیرید.

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دسر ماگنو لیا 

    ١ ليتر شير

    ٤ ق غ خ سرپر آرد

    ١ ليوان شكر

    ١ عدد تخم مرغ

    ١٠٠ ميلي ليتر خامه

    ١ غ چ خ وانيل

    براي تزئين: بيسكوئيت پتي بور و شفتالو

    طرز تهيه:

    بجز وانيل و خامه همه ي مواد رو با هم مخلوط كرده و توي قابلمه ميريزيم و تا زماني كه به قوام فرني برسه روي شعله متوسط هم ميزنيم. زماني كه از روي شعله ورميداريم خامه و وانيل رو زود اضافه ميكنيم. بيسكوئيت رو آسياب كرده و با شفتالو براي تز ئين استفاده ميكنيم. ميتونيد در صورت تمايل به بيسكوئيت يك ق چ خ دارچين هم اضافه كنيد. 

    نوش جونتون

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ژله عمودي ميوه اي:

    ابتدا ژله الوورا بستني رو تو قالب ريختم ويك شب تا صبح تو يخچال گذاشتم تا خوب ببنده

    بعد قسمتهايي كه ميخواستم ميوه بذارم رو باچاقو بيرون اوردم و داخل حفره ها رو با ميوه و ژله الوورا كه كاملن سرد شده پر كردم و يخچال گذاشتم تاخودش رو بگيره

    و در اخر كمي ژله الوورا بستني سرد شده روي كار ريختم تا ميوه ها بيشتر به چشم بيان كارمون تموم هست ميذاريم يخچال تا خوب خودش رو بگيره

    واسه بيرون اوردنش هم دور ژله رو باچاقو ازاد كرده و چند ثانيه داخل اب گرم بذاريد و برگردون كنيد

    اكنون از زيبايي كارتون لذت ببريد😀

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۳۸   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ژله زنبوری شيرعسلی

    مواد لازم: 

    شیرعسلی ١عدد قوطی كوچك

    شير گرم يا آب ١پيمانه (ترجيحا شير)

    آب سرد ١پيمانه جهت بن ماری كردن ژلاتين

    پودرژلاتين ٢.٥ ق س

    خامه صبحانه يا قنادی ١٠٠گرم (نصف پاكت خامه صبحانه)

    اسانس وانيل مايع ١ ق چ (اجباری نيست)

    جهت رنگی كردن: رنگهای خوراکی دلخواه

    جهت رنگ و طعم ميشه نسكافه ، قهوه يا كاكائو استفاده كرد

    طرز تهيه : 

    ابتدا روی يك ليوان اب سرد، پودر ژلاتين را بپاشيد بعد از يك دقيقه كه ژلاتين در اب جذب شد و حالت پفکی گرفت، روی بخار آب بن ماری كنيد تا ژلاتين حل شور و روان شود

    از طرفی خامه و شير عسلی را مخلوط كرده حسابی بصورت دستی انرا يكدست كنيد، 

    شير را يك دقيقه در ماكروفر گرم كنيد، و به مواد بالا اضافه كنيد و مجددا هم بزنيد.

    بعد ژلاتين حل شده و بعد از اينكه از داغی افتاد از صافی رد كرده به مايع بالا وارد كنيد. الان مايع اماده ست، از اینجا به بعد به سليقه خودتون، هر مقداری رو كه مايل باشيد در ظرف يا لیوانهای كوچكتر جدا كرده، يا رنگ خوراکی بزنيد يا با يه ق مرباخوری (1 ق چ استاندارد) پودر قهوه ، نسكافه و ... را با يك ق چ ، حل كرده از مايع تهيه شده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد 

    نحوه ريختن در قالب: 

    چنانچه ميخواهيد چند رنگ درست كنيد قالبتان را در فريزرتان مستقر كنيد، هر رنگ را مي ريزيد ، بعد از ٥ دقيقه انرا چك كنيد كه اگر کمی بسته بود رنگ بعدی را اضافه كنيد، چنانچه بموقع اينكار رو نكنيد، لايه انقدر ببندند كه سفت شوند موقع برش ، لايه ها چسبندگی ندارند. 

    از اين مايه ميتوانيد جهت تهیه ژله های خرده شيشه هم تهيه كنيد و يا نمونه های ديگه ... مثلا ژله رولی در ميان اين مايع نيز بسيار زيبا هستش.

    فقط در اینجا ابتدا بدن زنبور، سپس، بالها، و همينطور بقيه قسمتها رو با مایه رنگی که درست کردیم پر میکنیم و بين هر قسمت رنگی داخل فريزر قرار میدهیم تا خودش را بگيرد..

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان