خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دسر ایرمیک با ژله توت فرنگی

    مواد لازم:

    1 پاکت پودر ژله

    8-10عدد توت فرنگی

    6 قاشق سر پر ایرمیک (ارد سمولینا خالص موجود در قنادیها)

    5-6 قاشق بزرگ شکر

    نیم کیلو گرم شیر

    وانیل .1.پاکت (10)گرمی

    طرزتهیه :

    ابتدا ژله را حاضر کرده توت فرنگی هارابریده وته قالب می چینیم بعد ژله حاضر شده را روی آن ریخته و 15 دقيقه در یخچال نگه داری وبعد برای درست کردن کرم ایرمیک در داخل یک قابلمه ایرمیک ،وانیل،شیر و شکر رامیریزیم وروی گاز تازمانی که بجوشد میپزیم.کرم پخته شده را روی ژله آرام ریخته و میمالیم و میگذاریم بماند وبه دمای محیط برسد بعد در یخچال4-5ساعت میگذارید تا بماند و بعد در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو میکنیم.

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۴/۶/۲۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    شله زرد مجلسی تبریز

    برنج 1 پیمانه .

    شکر 2 و 1/2 پیمانه

    . آب 4 پیمانه . 

    خلال بادام 1/2 پیمانه . گلاب 1/2 پیمانه . زعفران دم کرده 1/4 پیمانه . کره 100گرم

    روغن مایع 1/2پیمانه

    برنج را از چند ساعت قبل با گلاب و 2 لیوان آب خیس دهید.

    برای تهیه شله زرد 2 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه کنید ، پس از اینکه کمی جوشید کف روی آن را با قاشق بردارید و شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.

    پس از اینکه برنج نیم پز شد زعفران ، شکر ، کره و خلال بادام را اضافه کنید ، سریع و مداوم هم بزنید تا شله زرد ته نگیرد 

    نکته ها : از برنج ایرانی و دان برای تهیه شله زرد استفاده کنید 

    دانه برنج کاملا باید شکسته شود و له شود بعد شکر اضافه شود اگر برنج نیم دانه باشه شکر اضافه شود دیگه ری بهم نمیزنه و بهمان حالت باقی میمونه 

    در اواخر پخت شله زرد خلال بادام اضافه شود 

    برای براق شدن و ژله ایی شدن شله زرد کمی روغن در اواخر پخت اضافه كنيدو مرتب هم بزنید 

    برای ججم های سنگین تر پیشنهاد میشه که در دیگ مسی پخته شود چون دیگهای آلومینیوم رنگ شله زرد رو تیره میکند

    امیدوارم خوشتون بیاد

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۷/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سالاد پنيرقالبي:

    بيسكوئيت ترد نمكى 200گرم

    كره85 گرم

    پنيرخامه اي 350گرم

    ماست خامه اي 200 گرم

    پنيرپارمزان 2ق س

    فلفل دلمه رنگي 1پيمانه

    ژامبون خرد شده 100گرم

    پيازچه خردشده 3ق س

    سيررنده شده 1حبه

    سس مايونز 1/2 پيمانه

    پودرژلاتين 2ق س

    آب سرد 1/2 پيمانه

    مثل چیز کیک درست میشه کاملا

    ترد و پودر میکنید با کره ورز میدید ته قالبتون پرس میکنید و باقی موادم مخلوط میشه واسه رویش.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۲:۰۷   ۱۳۹۴/۹/۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    چيز_كيك_بلك_فارست

    يكى از معروفترين ومحبوب ترين چيزكيكها در سراسر دنيا چيز كيك بلك فارست يا همون جنگل سياه هست كه با ميوه بلو برى ويا با آلبالو درست ميشه .

    مواد لازم : 

    بيسگوئيت ساده ويا شكلاتى آسياب شده.        ٢٥٠ گرم 

    كره آب شده.     ١٠٠گرم 

    پنير ماسكارپونه.     ٣٠٠ گرم 

    شكر          ١٦٥ گرم 

    آب ليمو.       ١ ق س 

    ژلاتين.       ٣ ق م 

    آب.        ١/٢ پيمانه 

    خامه فرم گرفته.       ٣٠٠ گرم 

    كمپوت آلبالو.       يك قوطى ويا ٣٠٠ گرم 

    وانيل.       ١/٤ ق چ 

    مواد رويه : 

    آرد ذرت.    ١ ق س 

    شكر.      ١ق س 

    آب آلبالو.    ٣/٤ پيمانه

    @ashpazima

    طرز تهيه : 

    قالب كمربندى به قطر ٢٥ سانت را در نظر گرفته بيسگوئيت وكره را با هم مخلوط كرده وكف قالب خوب پرس كنيد . قالب را در يخچال قرار دهيد وبقيه مواد را آماده كنيد.

    پنير خامه اى را با شكر وآبليمو به وسيله همزن بزنيد تا صاف ويكدست شود. ژلاتين را روى آب پاشيده وپس از آنكه حالت اسفنجى پيدا كرد روى بخار كترى قرار دهيد تا شفاف شود كمى كه خنك شد به مخلوط پنيرى اضافه كنيد وكمى هم بزنيد تا خوب مخلوط شود سپس خامه فرم گرفته را اضافه كنيد ومخلوط نماييد . 

    نيمى از اين مايه را روى كراست بيسگوئيتى بريزيد و دانه هاى آلبالوى بدون هسته را روى آن بچينيد و با بقيه مواد پنيرى روى آلبالوها را كامل بپوشانيد وروى آنرا كاملا صاف كنيد 

    براى درست كردن رويه شكر و آرد ذرت را در ظرف بريزيد وآب آلبالو را با آن مخلوط كنيد ظرف را روى حرارت قرار دهيد ومرتب هم بزنيد تا سس كمى غليظ شود سس را روى چيز كيك بريزيد و به مدت يك شب در يخچال قرار دهيد بعد از خارج كردن از قالب روى آنرا به دلخواه تزئين كنيد 

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۴/۹/۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    فرنى

    دسرهاى سنتى ايرانى از دير باز زينت بخش سفره هاى كدبانوهاى ايران زمين بوده است دسرهايى با مواد اوليه مغذى و در دسترس و طرز تهيه هايى راحت و آسان .

    مواد لازم :
    شير. نيم ليتر يا دو ليوان
    آرد برنج. ٢ ق س يا ٥٠ گرم
    شكر. ٤ ق س يا ١٠٠ گرم
    گلاب يا عرق نسترن. يك تا دو ق غ

    طرز تهيه:
    آرد برنج كه بايد از نوع مرغوب وبسيار تازه باشد را به همراه شكر در شير حل كنيد . روى حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد . بهتر است از ظرف لعابى و يا سراميكى استفاده كنيد تا رنگ فرنى شما تيره نشود وقتى فرنى غليظ شد گلاب و يا عرق نسترن را اضافه كنيد . فرنى را در ظرف سرو بكشيد و روى آنرا به دلخواه تزئين كنيد .
    نوش جان
  • leftPublish
  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۴/۹/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كرم_كارامل

    مواد لازم :

    شير.           ٣٠٠ ميلى ليتر 

    خامه.           ١٥٠ ميلى ليتر

    تخم مرغ كامل.     ٣ عدد

    زرده تخم مرغ.     ١ عدد

    شكر.             ٥٠ گرم 

    غلاف وانيل.     ١/٢ و يا كمى پودر وانيل 

    مواد براى كارامل:

    شكر.       ١٠٠ گرم

    آب.         ٤ ق غ 

    طرز تهيه : 

    قر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد روشن كنيد. 

    شير را روى حرارت ملايم قرار دهيد وانيل را داخل آن بيندازيد و صبر كنيد تا به جوش آيد از روى حرارت برداريد و ١٥ دقيقه كنار بگذاريد. غلاف را از شير خارج كنيد و خامه را به شير اضافه كنيد. 

    تخم مرغها را با زرده اضافه و شكر هم بزنيد و بعد به مايه شير و خامه اضافه كنيد . 

    براى درست كردن كارامل شكر وآب را روى حرارت قرار دهيد و هنگامى كه شكر شروع به طلايى شدن كرد ظرف را تكان دهيد تا همه شكرها به طور يكنواخت طلايى شود . به هيچ عنوان كارامل را هم نزنيد فقط با تكان دادن ظرف مواد را جابه جا كنيد بعد خيلى سريع به قالب منتقل كنيد و قالب را بچرخانيد تا كف آن به طور كامل پوشيده از كارامل شود سپس مواد كرم را روى كارامل ريخته و روى قالب را با فويل بپوشانيد قالب را در ظرف بزرگترى كه تا نيمه آب كرده ايد داخل فر قرار دهيد مراقب باشيد آب از نيمه قالب بالاتر نباشد . مدت زمان لازم براى پخت ٤٥ دقيقه تا يك ساعت است . 

    بعد از پخت دسر را از فر خارج كرده و روى ظرف يخ قرار دهيد تا سريع خنك شود سپس به يخچال منتقل كنيد . 

    بهتر است كرم كارامل به مدت يك شب در يخچال بماند . هنگام سرو دور كرم را با چاقو از قالب جدا كنيد و كرم را در ظرف سرو برگردانيد .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۰/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ژله نوشابه

    يه ابتكار جالب و خيلى راحت براى درست كردن ژله در ليوانهاى پايه دار تك نفره 

    مواد لازم :

    پودر ژله كولا        ١ بسته 

    پودر ژله آناناس.     ١ بسته 

    پودر ژله آلوورا.      ١بسته 

    آب جوش.        ٣ ليوان

    آب سرد.        ٣ ليوان 

    طرز تهيه : 

    پودر ژله كولا را با يك ليوان آب جوش و يك ليوان آب سرد حل كنيد و به تساوى در ليوانها بريزيد طورى كه ١/٣ از حجم ليوان را پر كند بعد از اينكه ژله بسته شد با بك چنگال ژله را خوب بزنيد تا حباب دار شود و دوباره در يخچال قرار دهيد . 

    ژله إناناس را هم طبق دستور روى بسته آماده كنيد و با همزن خوب بزنيد تا كاملا كف كند و كف را روى ژله هاى كولا بريزيد و مجددا در يخچال قرار دهيد براى درست كردن تكه هاى يخ ژله آلوورا را درست كنيد و در ظرف مستطيل شكلى بريزيد تا بسته شود سپس به اندازه قالبهاى بخ برش بزنيد و روى ليوانها قرار دهيد .

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دسر انار

    مواد لازم:

    دانه انار.          يك پيمانه 

    ژله آلوئه ورا.         ١ بسته 

    بستنى وانيلى.        ١/٥ ليوان 

     ژله انار.        ١بسته 

    آب جوش.         ٢ ليوان 

    آب سرد.        ١/٢ليوان 

    طرز تهيه :

    ژله آلوئه ورا را با يك ليوان آب جوش خوب حل كنيد تا دانه هاى ژله كاملا حل شود و كنار بگذاريد تا خنك شود. 

    يك ليوان از بستنى را در محيط آشپزخانه قرار دهيد تا كاملا روان شود . سپس ژله و بستنى را مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد دانه هاى انار را كف قالب بريزيد و مخلوط ژله بستنى را روى آنها ريخته تا ٣/٤ از قالبها پرشود . قالب را در بخچال بگذاريد تا بسته شود . ژله انار را با نيم ليوان آب جوش مخلوط كنيد و خنك كنيد نيمى از محلول ژله را كنار گذاشته و به نيم ديگر آن بستنى اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد مخلوط ژله و بستنى انار را روى قالبها بريزيد و پر كنيد و قالب را در بخچال قرار داده تا كاملا بسته شود سپس دسر را از قالب خارج كرده و ژله انارى كه كنار گذاشته بوديد را با نيم ليوان آب سرد مخلوط كنيد و در قسمتهاى گود دسر ژله قرمز را بريزيد و در يخچال بگذاريد تا كاملا بسته شود ميتوانيد مقدارى از ژله را كف ظرف بريزيد تا دسرها خودشان را بهتر نشان دهند 

    نوش جان

    @ashpazima

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۲۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تيراميسو

    يكى از محبوب ترين وپر طرفدارترين دسرهاى ايناليايى در سراسر دنيا تيراميسو است كه اين دسر هم مانند ديگر دسرها با اضافه كردن ميوه ها وطعمهاى مختلف انواع گوناگونى پيدا كرده است . تيراميسو در زبان ايتاليايى به معنى ( من را بردار ) است كه اين نام مديون طعم خوب وهمه پسند اين دسر است . 

    در اينجا نوع اوريجينال اين دسر كه با طعم قهوه ميباشد را به شما آموزش ميدهم . 

    مواد لازم : 

    بيسگوئيت ليدى فينگر.      ٢٥ تا ٣٥ عدد

    پنير ماسكارپونه         ٤٠٠ گرم 

    پودر قند.      ٦ ق س 

    خامه شيرين شده.      يك پيمانه 

    محلول قهوه.        ١ پيمانه 

    وانيل.        ١/٤ ق چ 

    زرده تخم مرغ.      ٤ عدد 

    شكلات رنده شده.      ٥٠ گرم 

    بادام پرك تست شده.        مقدارى

    ورق ژلاتين.       يك ورق

    طرز تهيه :

    ابتدا زرده هاى تخم مرغ را با پودر قند ووانيل مخلوط كنيد وبا همزن برقى خوب بزنيد تا كاملا كرم رنگ وكشدار شود .

    محلول قهوه را كه شامل يك پيمانه اب جوش و دو قاشق سوپخورى قهوه است را دم كنيد وكنار بگذاريد تا سرد شود. 

    خامه شيرين شده را جداگانه بزنيد تا فرم بگيرد، پنير ماسكارپونه را نيز خوب بزنيد وبا خامه مخلوط كنيد زرده ها را هم به اين مايه بيفزاييد وخوب مخلوط كنيد . ورق ژلاتين را به روش بن مارى حل كنيد وبه مايه تيراميسو اضافه كنيد. 

    بيسگوئيتهاى ليدى فينگر را يك لحظه در محلول قهوه بزنيد وسريع خارج كنيد ويكى يكى كف ظرف مورد نظر بچينيد يك رديف كه كامل شد مقدارى از مايه تيراميسو را روى بيسگوئيتها بريزيد مقدارى شكلات رنده شده وكمى از بادامها را هم اضافه كنيد . بعد رديف دوم بيسگوئيتها را مانند رديف قبلى بچينيد و روى ان مايه تيراميسو وهمينطور شكلات رنده شده وبادام را بريزيد روى دسر را صاف كنيد و با پودر قهوه وخرده هاى شكلات روى انرا تزئين كنيد . دسر را به مدت ٨ ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شده وجا بيفتد اگر زمان كافى در اختيار داريد دسر را به مدت يك شبانه روز در يخچال قراردهيد تا بهتر جا بيفتد. وبا همان ظرف سرو كنيد ويا برش زده وبه صورت تكنفره سرو كنيد . 

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تيراميسو_بدون_تخم_مرغ

    افرادى كه به تخم مرغ حساسيت دارند و يا افرادى كه دستگاه گوارششون فاقد آنزيمهاى لازم براى هضم كردن تخم مرغ هستند از خوردن بيشتر دسرها و كيكها و شيرينى ها محروم هستند . اين دستور را تقديم ميكنم به اين عزيزان تا بتوانند با خيالى آسوده از خوردن اين دسر محبوب لذت ببرند.

    مواد لازم :

    بيسگوئيت ليدى فينگر        ٢٤ عدد ( بستگى به ابعاد ظرفتون داره ) 

    پنير ماسكارپونه.        ٢٠٠ گرم 

    خامه صبحانه.          ٢٠٠ گرم 

    عسل.         ١/٣ پيمانه ( مقدار عسل بستگى به ذائقه شما دارد)

    پودر قهوه ترك.       ٢ ق م 

    محلول نسكافه دم كرده.     ١ پيمانه 

    ترايفل شكلاتى و يا شكلات خرد شده.       كمى براى تزئين 

    @ashpazima

    طرز تهيه : 

    پنير خامه اى را با چنگال از هم باز كنيد و هم بزنيد تا يكنواخت شود . 

    خامه را جداگانه با يك قاشق از پودر قهوه مخلوط كنيد و با همزن بزنيد عسل را اضافه كرده و با پنير مخلوط كنيد خوب هم بزنيد تا كاملا يكنواخت شود. 

    ميتوانيد به جاى خامه صبحانه از خامه قنادى فرم گرفته استفاده كنيد در اينصورت مقدار عسل را كاهش دهيد . 

    بيسگوئيتها را در محلول نسكافه بزنيد و سريع خارج كنيد و يك رديف كف ظرف را بپوشانيد نيمى از مايه پنيرى را روى بيسگوئيتها بريزيد و روى آن مقدارى خرده شكلات بپاشيد. مجددا يك يك رديف ديگر از بيسگوئيتهاى آغشته به نسكافه بچينيد و سپس بقيه مواد پنيرى را روى آنها بريزيد باقيمانده پودر قهوه را روى دسر الك كنيد و بقيه شكلاتها را روى قهوه بريزيد . دسر را براى مدت ٨ ساعت در يخچال قرار دهيد وبعد سرو كنيد . 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ژله ی ابداعی

    بسته پودر ژله ی هندوانه رو با 1 لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه.1 بسته پودر ژله ی شاتوت رو هم به همین روش آماده کردم و گذاشتم سرد بشه و همینطور نصف بسته پودر ژله ی لیمو رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم سرد بشه.وقتی که هر 3 سرد شدن به هر کاسه نصف لیوان بستنی وانیلی که کمی باز شده بود اضافه کردم و خوب هم زدم و چون ژله ها سرد بودن زود به غلظت  رسیدن .بعد به صورت دلخواه تو قالب ریختم و وقتی گرفت رنده ی درشت زدم و ریختم تو یه قالب چرب شده و بعد روی اونها 1 بسته پودر ژله ی انگور رو که با 1/5 لیوان آب جوش حل و بن ماری شده و کاملا سرد بود رو ریختم.

  • ۱۳:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه بستنی زمستونی

    🌺مواد لازم:

    سفيده تخم مرغ: ٤ عدد 

    شكر: ١ پيمانه

    جوهر ليمو: ١/٨ ق.چ.

    وانيل: ١/٨ ق.چ.

    پودر ژلاتين: ١ ق.س.

    آب: ٢ ق.س.

    نان ميكادو: به ميزان لازم 

    شكلات ذوب شده: به ميزان لازم 

    طرز تهيه: 

    سفيده ها و وانيل را با همزن بزنيد تا فرم بگيرد. ظرف سفيده ها را روي يك كتري بگذاريد( روي حرارت)  و كم كم شكر و جوهر ليمو را اضافه كنيد و انقدر هم بزنيد تا شكر در سفيده حل شود.ژلاتين رو با آب به روش بن ماري حل كنيد. ظرف سفيده را از روي حرارت برداريد و ژلاتين را به سفيده ها اضافه كنيد و هم بزنيد. وقتي مواد خنك شد ، با قاشق يا ماسوره به صورت مخروطي روي نان ميكادو مواد بگذاريد و در آخر هم روي آن شكلات ذوب شده بريزيد.

    نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    زیباکده
    مامان رهام جون : 

    ژله ی ابداعی

    بسته پودر ژله ی هندوانه رو با 1 لیوان آب جوش حل و بن ماری کردم و گذاشتم سرد بشه.1 بسته پودر ژله ی شاتوت رو هم به همین روش آماده کردم و گذاشتم سرد بشه و همینطور نصف بسته پودر ژله ی لیمو رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم سرد بشه.وقتی که هر 3 سرد شدن به هر کاسه نصف لیوان بستنی وانیلی که کمی باز شده بود اضافه کردم و خوب هم زدم و چون ژله ها سرد بودن زود به غلظت  رسیدن .بعد به صورت دلخواه تو قالب ریختم و وقتی گرفت رنده ی درشت زدم و ریختم تو یه قالب چرب شده و بعد روی اونها 1 بسته پودر ژله ی انگور رو که با 1/5 لیوان آب جوش حل و بن ماری شده و کاملا سرد بود رو ریختم.

    زیباکده

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ژله دورنگ با اسمارتيز....

    فقط با کمی خلاقیت

    ابتدا يك ژله به رنگ دلخواه درست كرده و ميگذاريم سفت شود

    بعد چند عدد اسمارتيز رنگارنگ  m&m ميريزيم روش

    بعد ژله دوم كه بايد بي رنگ باشد را ميريزيم روش

    و ميگذاريم داخل يخچال تا ببندد

    خود به خود به حالت رنگين كماني تبديل ميشود

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    نوشیدنی شکلاتی 

    اين نوشيدني شکلاتي خوشمزه را مي‌توانيد در بستني‌خوري‌هاي پايه‌دار سرو کنيد و با روکش شکلاتي بستني لبه‌هاي آن را تزئين کنيد.

    چي لازم دارم؟

    ¾ پيمانه شير غليظ يا خامه کم‌چرب

    225 گرم شکلات تلخ مايع

    ¼ پيمانه آب پرتقال

    يخ

    چه طوري درست کنم؟

    در يک پارچ بزرگ، خامه يا شير را با شکلات مايع و آب پرتقال مخلوط کنيد. تکه‌ها يخ را در بستني‌خوري بريزيد و مواد را روي آنها بريزيد. آنها را خوب هم بزنيد. لبه‌هاي ليوان را تميز کنيد و با روکش شکلاتي مايع سطح داخلي ليوان را تزئين کنيد. 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر پودرنارگیلی

     مواد لازم:

    4 عدد تخم مرغ

    1 لیوان پودرشکر

    نصف لیوان شیر

    1 .ق.غ.خ بکینگ پودر

    به مقدار لازم وانیل

    3 ق.س کاکائو

    1 لیوان و نیم آرد

     مواد لازم برای کرم دسر:

    3 لیوان شیر

    1/5 ق.س سر پر آرد

    1 ق.س سر پر نشاسته

    نصف لیوان پودرشکر

    1 عدد زرده تخم مرغ

    به مقدار لازم وانیل

    برای روی دسر 100 گرم شکلات تخته ای و 100 گرم خامه

    برای تزیین دور دسر گردوی خرد شده یا پودر نارگیل استفاده کنید

    🍮 طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر را کاملا هم بزنید تا کف کنند بعد بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید. سینی مخصوص فر را روغنی کرده کاغذ نسوز داخلش قرار دهید و مواد آماده شده را داخل سینی بریزید و در داخل فر از قبل داه شده با دمای 160-180 درجه قرار دهید تا پخته شود.

    برای تهیه کرم تمامی مواد را مخلوط کرده بپذید.

    بعد از اینکه کیک پخته و کمی خنک شد با یک استکان یا قالب گرد مطابق عکس برشش دهید. یکی از برشهای گرد کیک را بردارید و کمی کرم از قبل آماده کرده را روش بمالید و یک تکه کیک دیگر بردارید و روی تکه ای که کرم زدید قرار دهید. دور کیک ها را دوباره از کرمی قبلا آماده کرده اید بمالید و روی کرمها گردوهای خرد شده یا پودر نارگیل بپاچید. شکلات تخته ای را آب کنید و خامه را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید و روی سطح بالایی کیکها با قاشقی بمالید. 2-3 ساعت در یخچال نگهداری کرده سپس در ظرف مورد نظر سرو نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    مانتی با سس ماست

    🍥 مانتی با سس ماست غذایی است با خمیر در کشور ترکیه زیاد مورد مصرف قرار می گیرد که حتی رستورانهایی فقط مختص سرو این غذاست. مدلهای پخت متفاوتی دارد که یکی از دستور پخت های شایع در زیر ارائه می گردد. البته به صورت بسته های آماده هم وجود دارد که به جای گوشت از سویا استفاده شده. 

    🍥 مواد لازم برای خمیر 

    آرد: 2 یا 3 لیوان (بسته به میزان نرم بودن خمیر دارد) 

    آب: 1 لیوان (کم کم اضافه کنید و اگر لازم شد باز هم اضافه کنید) 

    تخم مرغ: 1 عدد 

    بکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری 

    سرکه: 1 قاشق مربا خوری 

    نشاسته 

    ذرت: برای باز کردن خمیر 

    نمک به اندازه کافی 

    البته طبق دستور سایتهای آشپزی در ترکیه سرکه و بکینگ پودر استفاده نمیشود. 

    دقت کنید خمیر باید مثل نرمه گوش نرم باشد، پس در اضافه کردن آرد به مواد دقت کنید و کم کم اضافه کنید.

    🍥 طرز تهیه

    ابتدا ظرف گودی را انتخاب کرده نصف آرد را در آن ریخته. وسط آرد را گود کرده تخم مرغ، نمک، بکینگ پودر و سرکه را اضافه کرده و با کمی آب ورز دهید و کم کم آرد باقیمانده و آب را اضافه کنید و تا زمانیکه به دست نچسبد و مثل نرمه گوش نرم باشد. 

    بعد خمیر را در جایی صاف به ضخامت 1 میل باز می کنیم. و بعد طبق تصویر به مربعهای کوچک 1.5 در 1.5 تقسیم کرده و مواد را که از قبل درست کرده ایم لای آنها گذاشته و خمیر را می بندیم. بعد از تمام شدن در یک قابلمه آب را بجوشانید و مانند ماکارونی در قابلمه بریزید. کمی هم روغن اضافه کرده و خمیر ها که پخت ابکش کرده و گرم سرو کنید به همراه سس ماست و پیاز داغ فراوان با رب گوجه و فلفل تفت داده شده در کره. 

    و در صورت تمایل پودر نعناع. مواد لازم برای داخل مانتی گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز تفت داده شده 1 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سرخالی نمک، فلفل سیاه و قرمزو زرد چوبه مقداری آویشن 1 قاشق چای خوری پودر سیر 2 قاشق مربا خوری پیاز را تفت داده و زردچوبه زده و گوشت را اضافه کنید رنگ آن که برگشت ادویه جات و رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید و برای داخل خمیر استفاده کنید.

    🍥 مواد لازم برای سس ماست

    ماست ترجیحا پرچرب و یا ماست موسیر سیر یا پودر سیر نمک فلفل اویشن

    🍥 در آخر برای سرو مانتی ها را در ظرف سرو ریخته و روی آن سس ماست ریخته و کمی فلفل قرمز دانه درشت را هم در کره کمی تفت داده و به همراه پیاز داغ روی آن ریخته و نوش جان کنید..

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دونات خانگی

    البته با کمی تفاوت...

    این دونات به سبک چینی و بسیار راحت تهیه می شود. 😋

    آرد 2 پیمانه

    پودر شکر 2 ق چ

    نمک یک دوم ق چ

    بیکینگ پودر دو و یک دوم ق چ

    کره خورد شده 90 گرم

    شیر سه چهارم پیمانه

    روغن مایع برای سرخ کردن 

    پودر شکر برای تزیین

    در یک کاسه آرد و شکر و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و کره را اضافه می کنیم و با دست چنگ زده تا زمانی که مخلوط شده و به صورت خرده نان در آید سپس شیر را اضافه می کنیم تا جایی که با مواد مخلوط شود هم میزنیم.

    خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن می کنیم و با قالب دایره ای قالب میزنیم و در روغن داغ سرخ کرده و روی الک یا دستمال گذاشته تا روغن آن خارج شده زمانی که هنوز داغ بود در پودر شکر می غلطانیم و سرو می کنیم...

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    رولت پنیری

    موادلازم:

    نان ترتیلا : 4 عدد بزرگ

    پنیر خامه ای : 250 گرم

    پنیر فتا (سفید) : 250 گرم

    پیازچه خردشده : ¼ پیمانه

    زغال اخته خشک : 170 گرم

    طرزتهيه:

    ایده خوب برای یک صبحانه خوب

    رولت زغال اخته با پنیر فتا ایده خوبی برای یک صبحانه یا اسنک خوشمزه و مغذی است.

    از زغال اخته بدون هسته استفاده کنید، همچنین می‎توانید از آلبالو خشک به جای زغال اخته استفاده کنید. زمان کلی آماده سازی و تهیه این رولت 20 دقیقه است.

    پنیرها را ریز خرد کنید.

    زغال اخته، پنیر خامه‎ای، پنیر فتا و پیازچه‎های خرد شده را با هم مخلوط نمایید.

    از مخلوط آماده شده به‎صورت یکنواخت روی تمامی سطح نان‎ها بمالید.

    نان‎ها را رول کنید و آن‎ها را در محافظ پلاستیکی (سلفون) بپیچید. حداقل به مدت 1 ساعت رول‎ها را در یخچال قرار دهید.

    هر یک از رول های نان‎ را به 12 قسمت ببرید و سرو کنید.

    می‎توانید قبل از رول کردن نان‎ها تکه‎های ژامبون نیز روی مخلوط پنیر قرار دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کرم دارچین عسلی

    از این کرم برای تزئین انواع کاپ کیک به خصوص کاپ کیک موزی می تونید استفاده کنید...

      . ✨مواد اولیه :

      شکر قنادی ۱ فنجان

    کره ۱/۲ فنجان

     عسل ۱ قاشق غذاخوری

    پودر دارچین ۱/۷ قاشق چای خوری

     دستورالعمل :

    1- در یک کاسه شکر ، کره ، عسل و پودر دارچین را با همزن برقی به مدت 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی صاف و یک دست حاصل شود . کرم شما آماده ست...

    نکته: چند دقیقه قبل از شروع کار کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود.

     

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان