اسلایس نارگیل
مواد لازم برای۱۰ نفر
آرد ۱۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
آب ۱۵ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
بهبود دهنده ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایع ۹ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ترجیحا ریز ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (سفیده) برای رویه ۴ عدد
پودر نارگیل ۱ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
شربت زعفرانی به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- خوب برای درست کردن لایه زیری اسلایسهامون باید تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنیم.
۲- البته ارد و بیکینگ پودرتون رو الک کنید و توی کاسه بزرگی بریزید و بعد بهش بهبود دهنده و شکر و پودر نارگیل رو اضافه کنید
۳- حالا باقی مواد رو بریزید( تخم مرغ+آب+ روغن+ وانیل) و نیازی به همزن برقی ندارید. با یک همزن دستی مواد رو بزنید تا یکدست بشه و گلوله نداشته باشه
۴- البته برای سرعت بخشیدن به کار و راحتی میتونید از همزن برقی کمک بگیرید.
۵- حالا قالب 20 در 30 رو کاغذ روغنی بندازید و موادتون رو توش بریزید و توی فر از قبل گرم شده با درجه 180 سانتی گراد در طبقه وسط فر بگذارید.
۶- ه مدت 20 تا 30 دقیقه. تا وقتی خلال دندون از مرکزش تمیز بیرون بیاد.
۷- دقت داشته باشید که باید این کیک رو زودتر از فر خارج کنید یعنی در حدی که پختش رو انجام داده باشه اما رویه اون برشته و طلایی نشده باشه و زیرشم زیاد قهوه ای نشده باشه. کلا باید یک 10 دقیقه ای زودتر از فر در بیارید . چون پخت دوم داره.
۸- حالا مواد رویه رو آماده می کنیم:
۹- تخم مرغ و وانیل رو بزنید با همزن حسابی تا ابری بشه حالا قاشق قاشق پودر قند رو اضافه کنید در حالی که همزن کار می کنه.
۱۰- در نهایت هم روغن و پودر نارگیل رو بریزید و با پالت هم بزنید تا خیلی پفش خراب نشه.
۱۱- و کیک رو از فر بیرون بیارید و این رویه رو روش به صورت یک لایه یکدست و صاف بکشید.