خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۶:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ژله بستنی 

    ابتدا

    ژله الوورا همراه بستنی را کف ظرف دلخواه ریخته و صبر میکنیم تا سفت شود

    سپس با ژله رول شده را که قبلا تهییه کردیم را وسط کار قرار میدهیم حدود 15 تا 20 دقیقه داخل یخچال و سپس بقیه مواد را میریزم تا کامل خودش را بگیرد.ظرف را برگردانده و برای تزیین من از خمیر فونتانل  استفاده کردم.ولی چون مدت زمان زیادی ژله در دمای اتاق مانده و سپس عکس گرفته شده،ژله حالت خود را از دست داده و خمیر ها سر خورده اند

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ژله دورنگ

    ابتدا ژله پایه(من از انار استفاده کردم)را با زاویه دلخواه در یخچال به صورت کج قرار میدهیم تا ببنده

    سپس وقتی خوب سفت شد 

    ژله بستی(که شامل ژله الوورا و بستی با خامه است را قبلا تهییه کرده و میگزاریم خوب سرد شود(دردمای محیط))روی ژله پایه میریزیم.تمامی لایه هارا به همین ترتیب انجام میدهیم!و برای تزیین کار من از ژله معمولی با قالب قلب استفاده کردم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر سیب رژیمی

    ⭐️مواد لازم:

    سیب زرد 3 عدد

    روغن زیتون 2 قاشق

    گردو 3 عدد

    کشمش سیاه  2 قاشق

    دارچین 2 قاشق چای

    میخک 10-15 عدد

    آب 100 میلی لیتر

    ⭐️ طرز تهیه :

    برای تهیه این دسر رژیمی ابتدا سیب را پوست کنده و برش میدهیم. در تابه روغن زیتون می ریزیم  و سیبها را ریخته  و درب تابه را گذاشته. گردوی خرد شده ,دوشاب انگور, دارچین و  و میخک را میریزیم  تا وقتی سیب ها نرم شد می پزیم (7 دقیقه بپزد کافی است) در شیشه دهان گشاد می ریزیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسرپرتقالی

    مواد لازم

    1کیلو گرم شیر

    1 لیوان+2ق.غ.شکر

    1 لیوان ارد سبوس 

    2قاشق مربا خوری کره 

    وانیل یک بسته 10 گرمی (حاضر در بازار)

    آب گرفته شده یک عدد پرتقال 

    1 قاشق مربا خوری پوست پرتغال رنده شده

    طرز تهیه

    همه ی مواد لازم را بجز وانیل در ظرفی ریخته روی اجاق میگذاریم تا وقتی که مواد غلیظ شود (غلظتش به اندازه فرنی)سپس وانیل را اضافه کرده واز روی اجاق برمیداریم سپس در ظرفهای تک نفره ریخته وتوی فریزر میگذاریم تا استراحت کند سپس سرو میکنیم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    اسلایس نارگیل

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    آرد   ۱۲ قاشق غذا خوری

    شکر   ۱۲ قاشق غذا خوری

    تخم مرغ   ۳ عدد

    آب   ۱۵ قاشق غذا خوری

    بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

    بهبود دهنده   ۱/۲ قاشق چای خوری

    روغن مایع  ۹ قاشق غذا خوری

    پودر نارگیل ترجیحا ریز  ۲ قاشق غذا خوری

    تخم مرغ (سفیده) برای رویه  ۴ عدد

    پودر نارگیل   ۱ لیوان

    وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری

    پودر قند   ۲ قاشق غذا خوری

    شربت  زعفرانی    به مقدار لازم

    طرز تهیه 

    ۱- خوب برای درست کردن لایه زیری اسلایسهامون باید تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنیم.

    ۲- البته ارد و بیکینگ پودرتون رو الک کنید و توی کاسه بزرگی بریزید و بعد بهش بهبود دهنده و شکر و پودر نارگیل  رو اضافه کنید

    ۳- حالا باقی مواد رو بریزید( تخم مرغ+آب+ روغن+ وانیل) و نیازی به همزن برقی ندارید. با یک همزن دستی مواد رو بزنید تا یکدست بشه و گلوله نداشته باشه

    ۴- البته برای سرعت بخشیدن به کار و راحتی میتونید از همزن برقی کمک بگیرید.

    ۵- حالا قالب 20 در 30 رو کاغذ روغنی بندازید  و موادتون رو توش بریزید و توی فر از قبل گرم شده با درجه 180 سانتی گراد در طبقه وسط فر بگذارید.

    ۶- ه مدت 20 تا 30 دقیقه. تا وقتی خلال دندون از مرکزش تمیز بیرون بیاد.

    ۷- دقت داشته باشید که باید این کیک رو زودتر از فر خارج کنید یعنی در حدی که پختش رو انجام داده باشه اما رویه اون برشته و طلایی نشده باشه و زیرشم زیاد قهوه ای نشده باشه. کلا باید یک 10 دقیقه ای زودتر از فر در بیارید . چون پخت دوم داره.

    ۸- حالا مواد رویه رو آماده می کنیم:

    ۹- تخم مرغ و وانیل رو بزنید با همزن حسابی تا ابری بشه حالا قاشق قاشق پودر قند رو اضافه کنید در حالی که همزن کار می کنه.

    ۱۰- در نهایت هم روغن و پودر نارگیل رو بریزید و با پالت هم بزنید تا خیلی پفش خراب نشه.

    ۱۱- و کیک رو از فر بیرون بیارید و این رویه رو روش به صورت یک لایه یکدست و صاف بکشید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۷:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    قبل از خارج کردن ژله چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید


    اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، نکات زیر را بخوانید .

    روش تهیه ژله:
    به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب یرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به قالب مورد نظر منتقل کنید .


    آماده سازی قالب:
    برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .

    اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.


    نحوه خارج کردن ژله از قالب:
    ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

    قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

    قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.
    این کار را چند بار تکرار می کنیم.

    نکته ۱: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

    نکته ۲: همانطور که گفتیم ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید.

    نکته ۳: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.


    جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:
    صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید .


    تذکرات مهم:
    ♣️ برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید.
    ♣️ بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست.
    ♣️ قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر.



    نکات مهم برای برش ژله :
    ♣️ همیشه یک لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتبا خیس کنید.
    ♣️ کف ظرف سرو ژله را قبل از منتقل کردن ژله به آن کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا شوند.

  • ۲۲:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    vilton
    کاربر جديد|1 |3 پست
  • ۲۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    vilton
    کاربر جديد|1 |3 پست

    yon.ir/1FCL

    مواد لازم:

    بستنی وانیلی: به مقدار لازم (برای همچین ژله ای و این اندازه، من ۳-۴ لیوان استفاده کردم)

    ژله آلوئه ورا: یک عدد

    ژله هلو و آلبالو: هر کدام یک عدد (برای اینکه تلفیق این دو رنگ باعث ایجاد شدن چنین رنگی میشه! وگرنه با آلبالوی تنها قرمز در میاد)

    ژلۀ پرتقال: یک عددلۀ تمشک آبی: یک عدد

    مقداری انگور بدون هستۀ حبه شده…

    مقداری سیب خرد شدهطرز تهیه: اول ژلۀ هلو و آلبالو رو مخلوط کنید و با دو لیوان آب جوش بذارید روی کتری (برای شفاف تر شدن) و همش بزنین تا خوب حل بشه… بذارین کنار تا خوب خنک بشه… می تونید توی همین حین، ژلۀ آلوئه ورا رو هم با نصف لیوان آب جوش حل کنید و وقتی خوب حل شد نصف لیوان هم آب سرد بریزید و بذارید کنار که آماده باشه تقریبا و خنک بشه… وقتی ژلۀ اول که دو رنگ بود خنک شد، یه لیوان بستنی وانیلی رو بهش اضافه کنید… با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط بشه… اگه ژلتون خنک نباشه و بستنی رو اضافه کنید باعث جدا شدن بستنی از ژله میشه…یعنی خط جداییشون مشخص میشه… داخل قالب می ریزیم تا اونجایی که در واقع گل قالبمونه… من قالبی انتخاب کردم که هشت پر داشت… تصمیمم بر این بود که ۴ پرش رو ژله بستنی بریزم و ۴ پر دیگش رو میوه…

    میذاریم توی یخچال تا خودش رو بگیره… چون بستنیه زود این اتفاق می افته… بعد از توی یخچال در میاریم و ۴ پرش رو یه در میون با چاقو و با احتیاط که گل خراب نشه در میاریم… به این شکل:

    بعد ژله آلوئه ورامون که خنک شده و میوه ها رو که انگور و سیب بودن رو داخل این گلهای خالی شده می ریزیم… انگورها روبه روی هم و سیب ها هم روبه روی هم…

    بعد می ذاریم توی یخچال تا باز خودش رو بگیره…

    ز

    حالا ژلۀ تمشک آبی رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کرده می ذاریم خوب خنک بشه…

    وقتی خنک شد، و از اون ور هم، ژله قبلی خودش رو بست، تمشک آبی رو با بستنی مخلوط می کنیم (یه لیوان) و روی کل ژله می ریزیم… و می ذاریم توی یخچال…

    بعد ژله پرتقال رو هم به همین نحو آماده می کنیم… و باز روی این مرحله می ریزیم… میذاریم توی یخچال… و در این بین ژلۀ آناناس رو آماده می کنیم… خنک که شد، مقداری انار دون شده که داریم رو روی ژله می ریزیم و بعد ژلۀ آناناس رو اضافه می کنیم… می تونید به جای ژلۀ آناناس از آلوئه ورا هم استفاده کنید یا حتی از ژلۀ انار… ولی من می خواستم دونه های انار خوب معلوم بشن! بعد می ذاریم توی یخچال… خوب خودش رو که گرفت… لبه های ژله رو با چاقو جدا می کنیم… داخل ظرف اب گرم می ذاریم کمی… بعد قالب رو بر می گردونیم و جداش می کنیم… می تونید از رنگهای دیگه هم استفاده 

    کنید…

    😋نوش جان😋

    @Special_Cooking🍲

    @khoshmazeha_jely🍧

  • ۱۷:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر ماست 

    مواد لازم:

    350 گرم ماست شیرین سفت

    50 گرم پودر شکر

    2 قاشق‌سوپخوری پودر ژلاتین

    یک‌سوم پیمانه آب سرد

    50 گرم خامه صبحانه

    یک بسته پودر ژله آماده به دلخواه

    طرز تهیه:

    1ـ در یک کاسه پودر ژلاتین بریزید و با آب سرد مخلوط کنید. حالا داخل یک قابلمه کوچک آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

    2ـ بعد از جوش آمدن آب، کاسه حاوی پودر ژلاتین را در آب جوش قرار دهید و دائم محلول ژلاتین را هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب به خوبی حل شود. بعد از حل شدن، حرارت را خاموش کرده و کاسه را کنار بگذارید تا خنک شود.

    3ـ در یک کاسه ماست، پودر شکر و خامه را ریخته و آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. حالا نوبت افزودن ژلاتین خنک‌شده به مخلوط ماست و خامه‌‌شیرین شده است. این مخلوط ژله ماستی آماده را در ته قالب مورد نظر بریزید.

    4ـ قالب را در یخچال بگذارید تا این لایه ژله ماستی سفت شود. 3ـ2 ساعت زمان کافی است. 

    5ـ بعد از اینکه مطمئن شدید لایه اول سفت شده پودر ژله آماده را به روش همیشگی آماده کنید. یعنی پودر ژله را با یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

    6ـ ژله آماده و حل شده را روی لایه ژله ماستی سفت‌شده بریزید و قالب را دوباره در یخچال بگذارید.3ـ2 ساعت دیگر صبر کنید، دسر که آماده شد آن را از قالب بیرون آورده و با میوه یا خامه به دلخواه تزیین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۹:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ژله روز مخصوص روز عشق ( ولنتاین )

    مواد لازم برای۱۵ نفر

    ژله قرمز رنگ (توت فرنگی یا آلبالو...)   ۱ بسته

    ژله آلوئه ورا   ۲ بسته

    آب جوش  ۲ لیوان

    شیر یا بستنی آب شده  ۱ لیوان

    طرز تهیه 

    ۱- ژله قرمز رنگ رو با یک لیوان آب جوش حل کنید بعد نصف لیوان آب سردتوی آن بریزید ومخلوط کنید و توی یه دیس چرب شده بریزید ‏تا به ارتفاع نصف بند انگشت بشه و بذارید نیم ساعت داخل یخچال بماند تا نیم بند شود

    ۲- بعد با قالب قلب تمامش رو قالب بزنین

    ۳- ژله بیرنگ (آلوئه ورا) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر یا بستنی آب شده مخوط کنید و بذارید از گرما بیفته

    ۴- کف یه سینی دیگه رو چرب کنید و قلب هارو با فاصله مساوی و ردیفی به صورت خوابیده کف سینی بچینید

    ۵- با احتیاط کمی از مواد سفید رو توی سینی بریزید طوریکه فقط ارتفاع‏ کمی از قلب هارو بگیرد و قلبها توش شناور و جابجا نشوند

    ۶- وقتی نیم بند شد بقیه مواد رو بریزید تا حدی که قلب ها توش محو نشوند و روش مشخص باشند

    ۷- سینی ژله داخل یخچال به مدت 2 ساعت قرار داده تا کاملا ببندد بعد از اینکه کاملا بست مثل شکل برش زده توی ظرف بچینید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر انبه و خامه

     

     انبه رسیده بزرگ 3 عدد  .  خامه یا ماست شیرین 3 لیوان  .  گردو به مقدار لازم

     

    طرز تهیه : ابتدا 2 عدد از انبه ها را به صورت پوره در اورید ، برای اماده سازی درون ظرف مورد نظر مقداری انبه بریزید سپس مقداری ماست یا خامه کم چرب را روی آن ریخته و مقداری دیگر پوره انبه را روی انها بریزید.

     

    چند ساعت این ظرف ها را درون یخچال قرار دهید تا دسرها به خوبی سرد شوند.

     

    برای سرو کردن 1 عدد انبه باقی مانده را به شکل مکعب خرد کنید و روی دسر خنک ریخته و با کمی گردوی خرد شده و …تزیین کنید.

  • ۰۳:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر پاناکوتا قلب ، ویژه ولنتاین

    مواد لازم:

    وانیل : 2/1 ق چایخوری

     

    شیر: 400 میلی لیتر

     

    خامه: 600 گرم

     

    ورقه ژلاتین: 7عدد

     

    پودر ژله توت فرنگی نصف بسته

     

    شکر: 150 گرم


    طرز تهیه:

     

    خامه و شکر (بهتر است شکر را پودر کنید) و وانیل را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

    برگه های ژلاتین را 10 دقیقه در آب سرد بگذارید سپس آب آن را گرفته و تک تک در مخلوط شیر و خامه حل کنید.

     

    مایه آماده شده را در ظرفهای مناسب ریخته و چند ساعتی در یخچال میگذاریم تا کاملاً ببندد.

    برای درست کردن ژله نصف بسته ژله توت فرنگی را بایک لیوان آب جوش مخلوط کرده و فضای خالی قلبها رو با ژله پر میکنیم

    حالا باید یکی یکی پاناکوتا رو از قالب خارج کنید. با یک کارد پنیر خوری که تیز نباشه دور دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرتون برگردونید.
    نکته: یکی یکی اینکارو بکنید چون اگه همه رو با هم داخل یه ظرف برگردونید انتقال دادنشون به ظرف سروتون یه مقدار مشکله.

    * الان باید قسمت خالی قلبی شکل رو با باقی مونده ژله پر کنید و بزارید داخل یخچال.

      

    دسر رو تزیین کنید و ساعات خوبی رو درکنار عزیزانتون بگذرونید.

  • ۲۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر گل افتابگردون

    اینم یک دسر شیک وخوشکل با خمیر یوفکا به این صورت که 7لایه ورق یوفکا رو کره آب شده(اگه شیرین دوست دارید کمی پودر قند داخل کره بریزید)  مالیده وروی هم قرار دهید ومثل تصویر آماده کنید وبا کره وزعفران رومال کرده وداخل فرقراردهید وموقع سرو یک عدد هلو وسطش قرار بدید (من از کمپوت هلو استفاده کردم)..

    انواع دسر | انواع ژله انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر باواریا پرتقال_باتزيين_ژله 

    مواد لازم :

     شير دو ونيم پيمانه

     شكر يك پيمانه

     پودر ژلاتين دو قاشق سوپخوري

     خامه ٣پاكت

     پودر ژله پرتقال يك بسته

     زرده تخم‌ مرغ چهار عدد

     آب‌سرد 1/3 پيمانه

     پرتقال ريز شده چهار قاشق سوپخوري

     پرتقال حلقه شده براي تزئين

     آب جوش به ميزان لازم

     طرز تهيه:

     پودر ژله را در يك ليوان آب‌جوش حل كرده و آنقدر هم مي‌زنيم تا ذرات پودري آن ديده نشود.

     سپس پرتقال ريز شده و نصف خامه را به مايع اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم و مخلوط را داخل قالب ريخته و به مدت يك ساعت در يخچال گذاشته تا كاملا خودش را بگيرد ولي خيلي سفت نشه كه لايه بعدي موقع برگرداندن جدا نشه!سپس زرده‌هاي تخم‌مرغ را همراه شكر با همزن‌برقي مي‌زنيم تا شكر داخل تخم‌مرغ حل شود.

     آن‌گاه شير راكم‌كم به مواد تخم‌مرغي، در حال همزدن اضافه مي‌كنيم.

     پودر ژلاتين را روي مقداري آب سرد ريخته و به طريق بن‌ماري حل مي‌كنيم سپس به مواد اضافه مي‌كنيم و با همزن، هم مي‌زنيم تا ژلاتين جذب مايه شود.

     حالا خامه را به مواد اضافه كرده دوباره هم زده تا يك مايه يك‌دست و صافي به وجود آيد. قالب را از يخچال بيرون آورده و مايع سفيد رنگ را كم‌كم روي ژله بسته شده مي‌ريزيم سپس دوباره قالب را داخل يخچال به مدت دو تا سه ساعت گذاشته تا كاملا دسر بسته شود.

     ظرف دسر را يك لحظه داخل آب‌گرم قرار داده و باواريا را داخل ظرف مناسبي بر مي‌گردانيم و با حلقه‌هاي پرتقال تزئين مي‌كنيم.

    نكته: مقداري از ژله پرتقال رو ميتوانين ابتدا داخل قالب بريزيم تا يه لايه نازك از ژله روي دسر موجود باشه، بعد كه بست لايه حاوي ژله پرتقال و ذرات ميوه و بريزين و در اخر مواد حاوي زرده تخم مرغ.

    اين دير با ساير ميوه ها هم درست ميشه و ميتوانيم بجاي تكه هاي ميوه از مارمالاد ميوه مورد نظر استفاده كنيم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۰:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر بار لیمویی

    مواد لازم خمیر بار لیمویی

    آرد 2 لیوان

    کره یا روغن جامد ذوب شده 3/4 لیوان 

    اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

    شکر 1/2 لیوان 

     نمک 1/2 قاشق چایخوری 

    رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

    🔴مواد لازم کرم لیمویی🔴 🍋

    آرد 3 قاشق غذاخوری 

    شکر 1 و 1/2 لیوان 

    تخم مرغ 4 عدد  

    نمک 1/2 قاشق چایخوری

    آب لیمو ترش 3/4 لیوان 

    رنده پوست لیمو ترش 2 قاشق چایخوری 

    پودر قند مقداری

    🔴طرز تهیه🔴 🍰

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

    برای تهیه خمیر بار لیمویی ابتدا شکر ، نمک ، اسانس وانیل و رنده پوست لیمو ترش را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید سپس کره یا روغن جامد ذوب شده سرد و آرد را اضافه کنید.

    مواد را مخلوط کنید تا شبیه به خرده نان شود ، ته قالب مستطیل شکلی را کاغذ روغنی یا آلمینیوم بیندازید و خمیر را ته قالب پهن کنید ( برای این مقدار مواد قالب 20 سانتیمتر در 30 سانتیمتر مناسب است ).

    با دست خوب خمیر را ته قالب فشرده کنید و با چنگال روی خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید ( این کار برای جلوگیری از پف کردن خمیر لازم است ) سپس قالب را 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خمیر خوب سرد شود.

    قالب خمیر را از یخچال خارج کنید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا زمانی که برشته و طلایی شود ( در این فاصله کرم لیمویی را آماده کنید ).

    برای تهیه کرم لیمویی ابتدا شکر ، آرد ، نمک و رنده پوست لیمو ترش را باهم مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ، پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند آب لیمو ترش تازه را اضافه کنید.

    پس از پخت خمیر لیمویی قالب را از فر خارج کنید و کرم لیمویی را روی آن بریزید ، مجدد قالب را داخل فر قرار دهید و حرارت را به 160 درجه سانتیگراد برسانید و 20 – 30 دقیقه دیگر بپزید.

    پس از پخت ، بار لیمویی را از فر خارج کنید و 1 ساعت کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس روی آن پودر قند بپاشید ، برش بزنید و سرو کنید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    سوفله پرتقال، یک دسر متفاوت فرانسوی

     

    سوفله واژه‌ای فرانسوی به معنای پف کردن و بالا آمدن است. در تهیه سوفله همیشه زرده و سفیده تخم‌مرغ از هم جدا می‌شوند. یکی از دلایل اصلی پف کردن سوفله، جدا هم زدن سفیده تخم‌مرغ است که اگر با کمی نمک همراه باشد پف خوبی به آن می‌دهد.

    سوفله‌ها را می‌توان به دو صورت هم برای غذا و هم به صورت شیرین به عنوان دسر درست کرد. ما یک دسر متفاوت برای‌تان در نظر گرفته‌ایم. فقط یادتان باشد سوفله را بعد از آماده کردن، سریع سرو کنید چون پف خود را در ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر از دست خواهد داد. معمولا سوفله را در هر ظرفی که درمقابل گرمای فر مقاوم باشد درست می‌کنند و در این نوع سوفله‌ای که دستورش را برای‌تان گذاشته‌ایم، سوفله را در خود پرتقال درست کرده‌ایم، ولی آن را به صورت سنتی در ظرف‌هایی به اسم «رمکین» هم درست می‌کنند.

    مواد لازم:

    پرتقال متوسط: چهار عدد

    آب پرتقال: یک‌دوم پیمانه

    آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری

    عسل: یک قاشق غذاخوری

    شکر: یک‌چهارم پیمانه

    زرده تخم‌مرغ: دو عدد

    سفیده تخم‌مرغ: سه عدد

    رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه:

    ۱- فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سر پرتقال‌ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید.

    ۲- شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

    ۳- زرده تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم‌مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

    ۴- سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم‌کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.

    ۵- پرتقال‌ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به‌طوری‌که سه‌چهارم پرتقال‌ها را پر کند.

    ۶- سینی را در فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    سوفله توت فرنگی یک دسر خوشمزه

     

    تعداد: ۶ عدد

    زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

    زمان پخت: ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت

    مواد لازم

    ۵ عدد سفیده تخم مرغ

    کره یا مارگارین

    شکر

    دو پیمانه توت فرنگی خرد شده

    ¼ پیمانه شکر

    ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

    نصف پیمانه شکر

    شیره توت فرنگی یا شکلات مایع

    طرز تهیه

    ۱. سفیده های تخم مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای خانه قرار دهید تا بماند. با کمک کره یا مارگارین قالب های سوفله یا فنجان ها را چرب کنید. شکر بپاشید و قالب را تکان دهید تا دانه های شکر به همه دیواره آن بچسبند. قالب ها را روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید.

    ۲. در همین فاصله، در یک کاسه متوسط توت فرنگی ها و ¼ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه آن را کنار بگذارید تا توت فرنگی ها آب بیندازند. در غذاساز یا مخلوط کن، توت فرنگی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. تا زمانی هم بزنید که نرم و یکدست شود.

    ۳. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پفکی و سفید شوند. به آرامی نصف پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

    ۴. با کمک کاردک، سفیده های پف کرده تخم مرغ را داخل کاسه بریزید. مخلوط توت فرنگی را به آن اضافه کنید. خیلی آرام آنها رابا هم مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابد. مایع به دست آمده را داخل قالب های سوفله بریزید.

    ۵. به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه آنها را داخل فر بپزید. برای اطمینان از اینکه کامل پخته است چنگالی در مرکز سوفله بزنید اگر نچسبید، یعنی پخته است.

    ۶. با شیره توت فرنگی یا شکلات مایع آن را سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه دنت خوشمزه

    مواد اولیه :

    پودر کاکائو 40 گرم (حدود یک سوم پیمانه) 

    شیر  1 پیمانه 

    نشاسته ذرت 3-4 قاشق غذاخوری (بسته به غلظت دلخواه) 

    وانیل 1 قاشق چایخوری 

    خامه 120 گرم 

    شکر 60 گرم

    این دستور به دفعات امتحان شده و طعم و مزه و قوامش خیلی خیلی شبیه دنت کارخونه ای هست :)

    ابتدا تو یه کاسه، شکر، کاکائو و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط میکنیم و شیر و خامه سرد رو به تدریج اضافه و مخلوط میکنیم تا جایی که گلوله ای تو مخلوطمون باقی نمونه. 

    مخلوط رو به یک ظرف روی حرارت منتقل میکنیم (برای من که تو این مرحله ظرف پهن راحت تره چون اگه گلوله بشه راحت تر میشه کنترلش کرد) و مرتب هم میزنیم. (هرچقدر هم مرتب هم بزنیم ممکنه گلوله تشکیل بشه که میتونیم آخر سر از صافی یا الک ردش کنیم). 

    بعد از اینکه به غلظت ایده آل رسید از رو حرارت برش میداریم و میذاریم خنک شه. سپس چند ساعت تو یخچال میذاریم تا آماده خوردن بشه. 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر ولنتاين 

     

     ژله توت فرنگي با شکلات سفيد، دسر خوشمزه اي است که به سادگي آماده مي شود. کافيست کمي حوصله به خرج دهيد و صبر داشته باشيد تا دسر شما لايه لايه آماده شود.    

    مواد لازم :

     2 قاشق سوپ خوري پودر ژلاتين

     يک و نيم پيمانه شير 

    نصف پيمانه شکر 

    يک پيمانه چيپس شکلات سفيد 

    يک پيمانه آب جوش 

    85 گرم پودر ژله توت فرنگي  

    نصف پيمانه شير سرد 

    نصف پيمانه آب سرد 

    طرزتهيه :

    يک قابلمه کوچک برداريد و داخل آن پودر ژلاتين را به همراه يک و نيم پيمانه شير بريزيد و اجازه دهيد ژلاتين جذب شير شود. دو دقيقه زمان کافي است.

    شير را روي حرارت قرار دهيد و به سرعت هم بزنيد. تا ژلاتين داخل آن حل شود. البته مراقب باشيد که شير به جوش نيايد.  

    شکر را اضافه کنيد و شعله گاز را روي درجه متوسط قرار دهيد.  

    چيپس هاي شکلاتي را اضافه کرده و صبر کنيد تا همه آنها آب شوند و دسر شما بافت نرمي پيدا کند. همه مواد را به کاسه ديگري منتقل و صبر کنيد تا به دماي اتاق برسد و به اندازه کافي سرد شود.  

    ضمن اينکه مواد در حال سرد شدن هستند يک پيمانه آب جوش آماده کنيد و پودر ژله توت فرنگي را داخل آن بريزيد.بعد از حل شدن دانه هاي ژله نصف پيمانه آب سرد به آن اضافه کنيد. صبر کنيد تا ژله در دماي اتاق سرد شود و سپس نصف پيمانه شير داخل آن بريزيد.  

    قالب هاي ژله را آماده کنيد. يک لايه شکلات سفيد کف قالب ها بريزيد و قالب ها را داخل يخچال بگذاريد تا کمي خودشان را بگيرند. سپس يک لايه ژله توت فرنگي را روي شکلات ها ريخته و دوباره قالب ها را داخل يخچال بگذاريد. اين کار را چند بار تکرار کنيد تا ژله شما لايه لايه شود.  

    بگذاريد ژله چند ساعت داخل يخچال بماند تا کاملا سفت شود. قالب ها را چند ثانيه داخل آب گرم قرار دهيد و سپس در ظرف مناسب برگردانيد. اگر از قالب هاي سيليکوني استفاده کنيد ژله ها راحت تر جدا مي شوند.

  • ۲۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دنت_زعفرانی 

    این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.

    مواد لازم  :

     کره یک قاشق غذاخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    گلاب  یک قاشق غذاخوری

    نشاسته  3 قاشق غذاخوری

    شکر 3 قاشق غذاخوری

    شیر 2 لیوان

    زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

     طرز تهیه  :

    برای تهیه این دسر لذیذ ابتدا  شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

    قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

    وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.

    باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه دسر غلیظ شود.

    حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

    می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.

    برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان