مافین نوتلا
🙋 مواد لازم👇
تخم مرغ (نیازی به همزن نیست) 2 عدد زده شده
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
آرد سلف ریزینگ 2 و 1/2 پیمانه
کره نرم شده (در دمای محیط) 125 گرم
باتر میلک 1 پیمانه
شکلات نوتلا به میزان لازم
🙋 نکات👇
در مورد آرد سلف ریزینگ این توضیح رو بدم که این آرد درون خودش پکینگ پودر و کمی نمک داره، اگر شما در دسترس ندارین به ازای هر پیمانه آرد معمولی 1/5 (یک و نیم) قاشق چایخوری پکینگ پودر و کمی نمک استفاده کنید.
در مورد باتر میلک هم باید کمی توضیح بدم، باتر میلک به باقیمانده اون شیری که ازش کره میگیرن میگن در واقع بهش دوغ میگن، اما نه اون دوغی که ما کنار غذا استفاده میکنیم، خیلی رقیق هست که می تونید توی خونه هم درست کنید.
به این صورت که یک پیمانه شیر را درون کاسه ریخته و یک قاشق سرکه بهش اضافه کنید و در یک محل گرم قرار میدیم (تقریبا 15 دقیقه) که عکس العمل نشون بده.
🙋 طرز تهیه👇
خوب بریم سر درست کردن این مافین که اصلا نیازی هم به همزن نداره و خیلی راحت و خوشمزست :)))
از این مقدار مواد 12 عدد مافین می تونید داشته باشین.
مواد خشک را درون یک کاسه می ریزیم و کره و تخم مرغ ها را (که کمی با چنگال زدیم که یکدست شود) را همراه باترمیلک اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم به طوری که یکدست شود.
قالبهای مافین را کاغذ روغنی انداخته کمی کف آن را چرب میکنیم و از موادمون ته قالب ریخته و روش رو به اندازه 1 قاشق چایخوری شکلات نوتلا قرار میدهیم.
و بعد روی نوتلاها را با بقیه مایع می پوشونیم. درون فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم.
بعد از حاضر شدن، مافینها را روی یک سیمی توری قرار میدهیم تا خنک شوند.