خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۰۱:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

     ژله ولنتاین

    پودر ژله قرمز..........................1 بسته

    پودر ژله آلوورا.........................2 بسته

    پودر ژلاتین ساده....................1 قاشق مرباخوری(نبود هم مهم نیست)

    خامه....................................2/1 لیوان

    شیر سرد..............................1 لیوان

     

    اول از همه یک بسته پودر ژله قرمز خوشرنگ (هر طعمی بود مهم نیست) رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کنین و اگر پودر ژلاتین ساده دارین یک قاشق مرباخوری هم پودر ژلاتین بهش اضافه کنین و حدود 30 ثانیه بذارینش تو مایکروفر تا خوب ژلاتین حل بشه، خوب باید همش بزنین تا ژله تون کاملا یکدست بشه، بعد نصف لیوان یخ بریزین توی ژله و خوب همش بزنین تا سردیش همه جا کاملا پخش بشه

    حالا بریزینش توی یه ظرف مستطیلی که حدودا قطر ژله نیم سانت بشه کمتر بشه کار باهاش سخت میشه، واسه 3 ساعت بذارینش توی یخچال تا خوب سفت بشه

    نکته:اگر پودر ژلاتین نداشتین خیلی مهم نیست ولی دیگه اون نصف لیوان یخ رو هم نباید بریزین و فقط با همون یک لیوان آبجوش بریزین توی ظرفتون تا ببنده

    خوب بعد ازاینکه ژله قرمز خودشو کاملا بست اونو با قالب قلبهای کوچیک یا هر قالب دیگه ای که دارین (البته برای ولنتاین باید قلب باشه) قالب بزنین

     

    بعد با کارد یا یه کفگیر باریک از ظرف جداشون کنین باید خیلی با دقت انجام بدین تا قلبها سالم بمونن

     

    حالا قالب اصلیتون رو با فرچه توش رو خیلی خیلی کم چرب کنید یعنی در کل باندازه یک قاشق چایخوری روغن استفاده کنید

    این قالب در اصل یه ظرف پلاستیکه من در یک حرکت انتحاری روز قبل ولنتاین خریدمش، چون قالب قلب نداشتم میخواستم تو ظرف مربعی درستش کنم ولی یهو اینو دیدم و گفتم جون میده واسه ژله درست کردن، خواستم بدونید که تو هر ظرفی که فرمش رو دوست دارین میتونین ژله درست کنین، حتما نباید قالبش از جنس خاصی باشه 

    وقتی خوب قالبتون چرب ونرم شد ژله های قالب زده شده رو توش میچینیم و خوب با دستمون جاش رو ثابت میکنیم

    بذارینش یخچال تا ژله اصلی رو آماده کنیم

    برای ژله اصلی باید به رنگ سفید شیری برسیم که برای اینکار باید دو بسته پودر ژله آلوورا که بیرنگ هستش رو با یک لیوان آبجوش حل کنین و بعد نصف لیوان یخ توش بریزین و خوب یکنواختش کنین که من ژله آلوورا نداشتم آناناس ریختم که زرد شد ولی اگر سفید باشه خیلی خوشگتره

    بعد که کاملا از حرارت و داغیش کم شد (باید خوب سرد بشه تا نبره)نصف لیوان خامه و یک لیوان شیر سرد را بهش اضافه کنید و خوب همشون بزنین و بذارین خوب سرد بشه البته تو یخچال نذارین، وقتی دیدین حسابی خنک شده خیلی آروم و آهسته میریزینش توی قالب اصلی روی قلبهاتون

     

    اینکار رو باید خیلی آروم انجام بدین تا قلبها از جاشون تکون نخورن تاکاملا پر بشه

    به مدت 3 تا 4 ساعت میذارینش توی یخچال تا خوب سفت بشه و خودشو ببنده

    برای خارج کردنش از قالب ابتدا سینک ظرفشوییتون رو باید با آب نیمگرم پر کنید بعد با نوک کارد لبه ژله رو از ظرف جدا کنید و حالا به مدت ده ثانیه توی آب نگهش دارین ظرف سروتون هم کاملا خیس کنید که اگر ژله وسط ظرف نیافتاد بتونین تکونش بدین بعد ظرف سرو رو بذارین روی قالب و برش گردونین، بخاطر اون روغنی که بهش زدین براحتی جدا میشه ولی اگر نشد دوباره چند ثانیه بذارینش توی آب گرم تا برگرده

    ژله من اصلا احتیاج به گذاشتن توی آبگرم نداشت بخاطر چرب بودن قالب خیلی راحت از ظرف جدا شد

     

    این دسر رو میتونین به رنگها و قالبهای مختلف برای مهمونیهاتون درست کنین هم خیلی راحته هم بنظرم خیلی شیکه، امیدوارم درستش کنین و ازش لذت ببرید

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوفله توت فرنگی

    مواد لازم

    ۵ عدد سفیده تخم مرغ

    کره یا مارگارین

    شکر

    دو پیمانه توت فرنگی خرد شده

    ¼ پیمانه شکر

    ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

    نصف پیمانه شکر

    شیره توت فرنگی یا شکلات مایع

    طرز تهیه

    ۱. سفیده های تخم مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای خانه قرار دهید تا بماند. با کمک کره یا مارگارین قالب های سوفله یا فنجان ها را چرب کنید. شکر بپاشید و قالب را تکان دهید تا دانه های شکر به همه دیواره آن بچسبند. قالب ها را روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید.

    ۲. در همین فاصله، در یک کاسه متوسط توت فرنگی ها و ¼ پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه آن را کنار بگذارید تا توت فرنگی ها آب بیندازند. در غذاساز یا مخلوط کن، توت فرنگی و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. تا زمانی هم بزنید که نرم و یکدست شود.

    ۳. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا پفکی و سفید شوند. به آرامی نصف پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

    ۴. با کمک کاردک، سفیده های پف کرده تخم مرغ را داخل کاسه بریزید. مخلوط توت فرنگی را به آن اضافه کنید. خیلی آرام آنها رابا هم مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابد. مایع به دست آمده را داخل قالب های سوفله بریزید.

    ۵. به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه آنها را داخل فر بپزید. برای اطمینان از اینکه کامل پخته است چنگالی در مرکز سوفله بزنید اگر نچسبید، یعنی پخته است.

    ۶. با شیره توت فرنگی یا شکلات مایع آن را سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پاناكوتاى توت فرنگى 

    البته اين دستور قالب قلب هست

    خامه : 1 پیمانه

    شیر : یک سوم پیمانه

    شکر : دو سوم پیمانه

    پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری

    وانیل : 1 قاشق مرباخوری

    ژله توت فرنگی : نصف بسته

     روش تهیه :

    اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.

    بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه .

    خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید.

    بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه.

    بعد از اینکه ژلاتین در شیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید.

    قالب رو چرب کنید و نصف مایع رو داخل قالب بریزید. تقریبا یک سوم قلبها رو پر کنید .

    حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 – 25 دقیقه داخل فریز بزارید تا خودشو بگیره.

    نکته: قبل از ریختن مایع داخل قالب یک سینی زیر قالب بزارید چون قالب های سیلیکونی انعطاف زیادی دارن.

    نصف بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین کمی خنک بشه . زمانی که پاناکوتا بست روشون یه لایه ژله بریزید .

    یه مقدار از ژله رو نگهدارید برای انتهای کار … ( داخل قالب ، شکل قلب گود داریم که بعدا می خوایم با این ژله اونو پر کنیم ).

    دوباره به یخچال انتقال بدید و بذارید ژله ببنده. من چون از ژله دکتر اوتکر  استفاده کردم 5 دقیقه گذاشتم ببنده اما ژله های ایرانی زمان بیشتری نیاز دارن.

    حالا مقدار باقی مونده پاناکوتا رو روی ژله بریزید و دوباره بزارید تا ببنده. اینبار مدت بیشتری لازمه حدودا” 4-3 ساعت داخل یخچال بذارید تا حسابی ببنده .

    نکته: زمان بستن مواد داخل یخچال به دمای یخچالتون بستگی داره!

    حالا باید یکی یکی پاناکوتا رو از قالب خارج کنید. با یک کارد پنیر خوری که تیز نباشه دور دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرتون برگردونید.

    نکته: یکی یکی اینکارو بکنید چون اگه همه رو با هم داخل یه ظرف برگردونید انتقال دادنشون به ظرف سروتون یه مقدار مشکله.

    الان باید قسمت خالی قلبی شکل رو با باقی مونده ژله پر کنید و بزارید داخل یخچال.

    نکته : اگه توی این مدت ژله تون بسته شده باشه می تونید مجددا روی کتری قرار بدین تا شل بشه . البته حتما حواستون باشه که ژله سرد بشه بعد روی پاناکوتا بریزید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    حلواى هويج اروميه

    دستپخت سحر 

    هويج پخته له شده  يك پيمانه 

    شكر دو ونيم پيمانه 

    گردو يك پيمانه 

    خلال بادوم يك پيمانه 

    پودر هل يك ق چ

    پودر دارچين يك ق چ

    گلاب يك ق س 

    روغن يك پيمانه 

    طرز تهيه 🍥🍥🍥🍥🍥

    اول هويج رو با روغن خوب سرخ كنيد بعد شكر رو اضافه كنيد وقتى خوب قووم اومد شكر حالت كاراملى گرفت گردو و با دوم رو اضافه كنيد و تفت بديد در اخر هل و دارچين و گلاب رو اضافه كنيد و زعفرون بزنيد اين حلوا حالت كشدار داره و شفاف ميشه خيلى خوشمزه هست اصلا مزه ى هويج رو نميده 🍀🍀

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر_بستنی_آناناس

    🍍 مواد لازم:

    تخم مرغ              5 عدد

    شکر                  5 قاشق سوپ خوری

    خامه                  500 گرم

    وانیل                 1/4 قاشق چای خوری

    پود قند               60 گرم

    آناناس خورد شده  1 قوطی

    🍍 طرزتهیه:

    زرده و سفیده را جدا کرده. زرده ها را همراه شکر و وانیل با هم زن خوب میزنیم. تا کاملا سفت و سفید بشه. سفیده را با نیمی از پودر قند مخلوط کرده میزنیم تا سفید و سفت شود. در ظرفی جداگانه خامه و بقیه‌ی پودر قند میزنیم تا فرم گرفته. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط میکنیم. با قاشق چوبی آناناس را اضافه کرده مخلوط میکنیم. بعد داخل ظرف مورد نظر میریزیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر_هلو

    مواد لازم:

    هلو                   3 عدد

    خامه                  50 گرم

    ژله هلو يا آناناس   1 بسته

     شیر                  1 ليوان

     پودر ژلاتین         1 قاشق مرباخوري

     وانیل                 مقداری

     شکر                 2-3 قاشق غذاخوری

     طرز تهیه:

     ابتدا ژله هلو رو تو یه لیوان و نصفی آب گرم حل میکنیم و میذاریم خنک بشه...

    هسته هلو‌ها رو در آورده و پوست ميكنيم و يكی را برش ميزنيم و کف ظرف دسر میریزیم.

    نصف ژله هلو که خنک شده بر روی هلوهای خرد شده میریزیم تا روی آنها رو بگیره و در یخچال میگذاریم.

    باقی هلوهاي خرد شده رو در مخلوط کن میریزیم و حسابی پوره میکنیم و 50 گرم خامه به همراه نصف لیوان شیر سرد اضافه و حسابی مخلوط کردیم.

    باقی ژله رو به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم... نصف لیوان شیر و با دو قاشق غذاخوری شکر گرم میکنیم تا شکر حل شود و سپس مقداری وانیل اضافه میکنیم... 1قاشق مرباخوری ژلاتین رو که به صورت بن ماری در آب حل کردیم و خنک شده به شیر و شکر اضافه و در نهایت به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم.

    زمانی که ژله ای که در یخچال گذاشتیم خودش رو گرفت و رویه اش حالت چسبناک پیدا کرد مخلوط هلو و شیر رو میریزیم روش و میذاریم تا خودش رو کامل بگیره...

    من از ژله آناناس و از شليل برای كف ظرف استفاده كردم.

    از كمپوت هلو هم ميتونيد استفاده كنيد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ژله ی شاخه نباتی

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر آلاسکا نوشابه ای

    مواد لازم:

    نوشابه مشکی 2 لیوان  . 

    نوشابه نارنجی 2 لیوان  .

    ژلاتین 15 ورق

    خامه 100 گرم  . 

    شکر 1/3 لیوان  . 

    شیر 2 لیوان

    وانیل 1/3 قاشق چایخوری  . 

    خامه فرمی 4 لیوان

     

    طرز تهیه:

     در سه استکان جداگانه، آب جوش بریزید و در هر کدام  5 ورق ژلاتین حل کنید. یکی از استکانهای حاوی ژلاتین حل شده را همراه با شکر و وانیل در شیر بریزید. شکر را خوب حل کنید. خامه را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

     

    محتوای ژلاتین دو استکان دیگر را یکی در نوشابه نارنجی و یکی در نوشابه مشکی بریزید.

     

    قالب دسر را حاضر کنید و اول نوشابه نارنجی را در آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. قالب را بیرون بیاورید و سپس مخلوط شیری را بریزید. وقتی این لایه هم درون یخچال سفت شد، مایه نوشابه مشکی را در آخر بریزید. ممکن است بخواهید مواد آلاسکا را در فریزیر قرار دهید تا زودتر ببندد.

     

    در نهایت دسر را در ظرفی برگردانید و با خامه فرمی روی آن را بپوشانید و تزئین کنید. با کمی شعله آشپزخانه روی خامه فرمی می توانید کمی به آن شکل دهید تا زیباتر شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    حتما لازم نیست دنبال دستورا مشکل بریم که از آشپزی و شیرینی پزی خسته و بیزار بشیم . با دستورای ساده میتونین انگیزه بگیریم و به اینکار علاقمند بشیم . این دستور ساده و زیبا و خوشمزه یکی از این موارده

    پوست پرتقال شکلاتی 

    نیز مشابه این شیرینی و خیلی آسون هستند . 

    دستور از زبان دوستمون : بعد از گرفتن تلخی پوست پرتقال ؛ با شکر پختم و بعد از پخت ریختم توی ابکش تا خشک شود . بعد توی شکلات زدم . ★ برای #گرفتن_تلخی_پرتقال؛ بعد از برش زدن مقداری اب روی ان میریزیم ومی جوشانیم بعد درصافی می ریزیم .این کار رو سه بار انجام می دهیم تا پخته شود بعد در اب میاندازیم یک روز بماند . من تقریبا برای نیم کیلو پرتقال  700گرم شکر و بعد مثل مرباپخته  بعد توی صافی ریخته  ویک روز بماند و بقیه  کار.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پای آناناس

     

    1 - آرد سفید  300 گرم

    2 - پودر قند  50 گرم

    3 - روغن صاف  100 گرم

    4 - روغن مایع  80 گرم

    5 - شهد  45 گرم

    6 - شیر  100 میلی لیتر

    7 - بیکینگ پودر  1/2 قاشق چای خوری

    8 - آناناس (حلقه شده - یک قوطی کوچک)  1 عدد متوسط

    9 - پودر قند (برای تزئین)  به میزان لازم

    10 - تخم مرغ  4 عدد

    11_ شکر  150 گرم

     

    شرح و مراحل پخت:

    1 - روغن را با پودر قند (50 گرم ) و شکر میزنیم تا صاف و یک دست و کرمی رنگ شود تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه میکنیم تا حدی که کاملا با مواد مخطوط شود میزنیم ( 1 دقیقه ) 

    2 - سپس شیر را اضافه کرده و بعداز ان شهد را اضافه میکنیم

    3 - آرد را با بیکینک پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب کپسول گذاشته 

    4 - سپس مواد را در داخل کپسول ریخته و روی ان یک برش اناناس کامل یا نیمه قرار میدهیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار میدهیم.

    نکات کلیدی:

    میتوانیم سیب را با شکر پخته و بعد استفاده کنیم یا سیب  را رنده کرده با شکر بپزیم. و بعد میتوان از پودر دارچین هم استفاده کرد یا سیب خام را در پودر دارچین و شکر غلطانده و بعد استغاده کرد.

    پیشنهاد سرآشپز:

    میتوانیم این مواد را در یک قالب گرد 24 سانتی متری درست کنیم که به صورت کیک در میاید

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر سوپرایز

    دسر نارگیلی با سورپرایز توت فرنگی

    دستپخت مهسا

    شیر 1لیوان

    پودر نارگیل 2ق غ پر

    شکر 2ق غ

    وانیل نصف ق چ

    آرد نشاسته 1ق غ سرپر کوهی

    خامه 2ق غ

    پودر ژلاتین 1ق م

     شکلات تخته ای به میزان لازم

    توت فرنگی به تعداد دلخواه

    *همه مواد را به جز شکلات مخلوط کرده روی شعله گذاشته تا غلیظ شود .

    *کف غالب مورد نظر راچرب کرده از مایه کمی ریخته سپس یک عدد توت فرنگی وسط گذاشته دوباره از مایه رویش راپر میکنیم.

    داخل یخچال گذاشته تا بگیرد بعد از چند ساعت از یخچال خارج کرده چند ثانیه داخل آب جوش گذاشته دسر را برمیگردانیم سپس شکلات را با 2ق روغن به روش بن ماری آب کرده دسر را داخل شکلات گذاشته کل سطح دسر آغشته به شکلات شده داخل یخچال میگذاریم تا ببندد . 

    نکته:دسر را حتما تک نفره یا لقمه ای درست کنید .

    دسر را میتوانید داخل کاسه های کوچک و یا فنجان درست کنید بعد به راحتی برگردانید.

    من داخل فنجان درست کردم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر آناناس

     

    چى نياز دارم؟!

    1 - آب آناناس  1 پیمانه

    2 - شیر  320 میلی لیتر

    3 - شکر  150 گرم

    4 - پودر ژلاتین  15 گرم

    5 - آب  1/3 پیمانه

    6 - اسانس (آناناس)  2 قطره

    7 - آب لیمو ترش  1 قاشق سوپ خوری

    8 - خامه (قنادی)  200 گرم

    چطور درست كنم؟!

    1-آب آناناس را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

    2-مواد رااز روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملا خنک شود .

    3-سپس شیر را که یکربع قبل بیرون از یخچال قرار داده ایم را به مواد بالا اضافه کنید.

    4-ژلاتین را داخل کاسه کوچکی میریزیم و آب سرد روی آن  ریخته روی حرارت بن ماری قرار داده تا ذرات ژلاتین در آب حل شود.

    5- اجازه دهید ژلاتین کمی خنک شود و به مواد بالا اضافه میکنید.

    6-اسانس و آبلیموترش را هم به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد دسر خنک شود.

    7-خامه را بزنید تا فرم بگیرد.

    8-مواد دسر را که خنک شده به خامه فرم گرفته اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

    9-مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.

    10دسر را در ظرفی که مرطوب کرده ایدبرگردانید

    11این کرم به مدت 12ساعت در یخچال قلبل نگهداری است.

    نکات کلیدی:

    اگر آب آناناس با شیر هم دما نباشد این دسر سریع میبرد پس خیلی دقت کنید.

    پیشنهاد سرآشپز:

    در این دسر به جای آناناس از آب کمپوت میوهایی مانند هلو شلیل پرتغال و انبه هم میتوانید استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید از تکه های خرد شده آناناس هم استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه بستنی زمستونی

    مواد لازم برای بستنی زمستانی :

     سفیده تخم مرغ 4 عدد

     خاکه قند 1 لیوان

     وانیل  1 قاشق چایخوری

     پودر ژلاتین  1 و 1/2 قاشق

    آب 3 قاشق

    نان میکادو یا بیسکوئیت گرد به تعداد لازم

    شکلات ذوب شده به مقدار لازم برای روی بستنی ها

    پودر نارگیل برای تزیین

    پودر گردو برای تزیین

    سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

    به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

    ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

    ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.

    بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    موس توت فرنگى

    مواد لازم: 

    توت فرنگی تازه 400گرم

    شکر 4 قاشق غذا خوری

    وانیل 1/4 قاشق چای خوری

    شیر 100 میلی لیتر

    پودر ژلاتین 4 قاشق چای خوری 

    خامه فرم گرفته یک پیمانه

    رنگ خوراکی صورتی 

    طرزتهیه :

    ابتدا توت فرنگی ها رو توسط بلندر خوب خورد میکنیم .سپس در ظرف جداگانه دیگری پودر ژلاتین را با نیمی از شیر مخلوط کرده روی بخار آب گذاشته تا پودر ژلاتین کاملا حل وشفاف شود، سپس نیم دیگر شیر را با شکر روی حرارت گذاشته تا شیر به جوش آید و شکر حل شود ،وانیل را اضافه از روی حرارت بردارید اکنون مایه ژلاتین را به شیر اضافه و سریع هم بزنید بگذارید کمی از دمای آن کاسته شود سپس خامه فرم گرفته و توت فرنگی و چند قطره رنگ صورتی را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید .

    مایه را درقالب مخصوص دسر ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس در ظرف دلخواه برگردانید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    موس شکلات تلخ_و_بستنی

    مواد لازم:

       بستنی وانیلی: 200 گرم

        اسانس بادام: 1 قطره

        خامه صبحانه: 100 گرم

        شکلات تخته‌ای تلخ: 300 گرم

        پودربادام: 2 قاشق سوپخوری

        بیسکویت ویفر پودرشده: 2 قاشق سوپخوری

        سفیده تخم‌مرغ: 1 عدد

        ترافل‌های رنگی یا طلایی: به میزان لازم

        اسپری طلایی یا پودر قهوه: به میزان لازم

    روش تهیه: 

    1. سفیده تخم‌مرغ را به همراه یک قطره اسانس با همزن بزنید تا پوک و سبک شود. شکلات تخته‌ای و خامه صبحانه را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا روان و سبک شود. 

    2. سپس بستنی وانیلی را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کرده، به آرامی با سفیده زده شده مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. درنهایت بیسکویت ویفر و پودر بادام را اضافه و مخلوط کنید. 

    3. درآخر مواد حاصله را درون قالب سیلیکونی موردنظر ریخته و به مدت 5 ساعت در فریزر بگذارید. سپس از قالب خارج کنید و درون گودی قالب را ترافل ریخته یا روی آن پودر قهوه یا اسپری طلایی خوراکی بپاشید. 

    نکته: 

    این دسر را درون فریزر نگهداری کنید یا بعد از خارج کردن از قالب در یخچال بگذارید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات  

    مواد لازم

    1 به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو 

    ۲ پیمانه شیر

    2  /1 پیمانه شیرین کننده ماردین

    8  /1 پیمانه ق چ وانیل

    ۲ ق س پودر کاکائو

    2  /1 و ۴ ق چ پودر ژلاتین

    ۲ عدد زرده تخم مرغ

    ۱۵۰ گرم خامه 

    به میزان لازم پودر شکلات 

    به میزان لازم سس شکلات

    طرز تهیه

    1.  زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین  کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. 

    ۲.  پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کرم_کارامل_دسر

    شیر دو لیوان

    شکر دو ق غ

    شکلات تخته ای صدگرم

    ژلاتین بن ماری دو ق غ

    پنیر ماسکارپونه صد گرم 

    یا به همون مقدار از خامه صبحانه استفاده کنین

    شیر و پنیر رو گرم کرده ولی نجوشه شکلات یا پودر کاکائو رو هم اضافه میکنیم به همراه دو ق غ شکر و بعد که از دما افتاد ژلاتین بن ماری که هم دمای مواد شده رو اضافه کرده با همزن خوب زده بشه،و از صافی رد کنین

    که من اینکارو نکردم،چون خوب هم زدن و حل شد

     و بعد داخل قالب چرب شده میریزیم و داخل یخچال گذاشته بعد دو ساعت و یا کتر تا خودشو خوب بگیره

    دورش رو با چاقو آزاد کرده و برش میگردونیم

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ذرت مکزیکی

    کنسرو ذرت 1 قوطی

    کره 2 قاشق

    آویشن 2 قاشق

    قارچ 1 پیمانه

    سس سفید 3 قاشق

    پنیر پیتزا 2 قاشق

    نمک. فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه : 

    درون قابلمه ای تا نصفه اب بریزید و بگذارید به جوش بیاید ، کاسه ای را روی اب در حال جوشیدن قرار دهید تا گرم شود ، کره یا روغن را درون کاسه بریزید سپس ذرت های کنسروی را اضافه کنید. قارچ ها را خرد کنید و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمائید ، روی کاسه را بپوشانید و چند دقیقه اجازه دهید ذرت ها و قارچ ها داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر اب شود. ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب بریزید و با سس سفید سرو نمائید ، در صورت تمایل از پودر سیر نیز بعنوان چاشنی استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    چیز کرم انبه  

    مواد لازم

    انبه رسیده درشت  ۲ عدد

    شکر   به مقدار لازم

    خامه  ۲۰۰ گرم

    پنیر ماسکارپونه یا خامه ای  ۲۰۰ گرم

    اب سرد   ۱/۲ پیمانه

    پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    ۱- توی یه کاسه آب را بریزید و پودر ژلاتین را روش بپاشید و بگذارید توی ماکروفر یا سر کتری تا به روش بن ماری حل بشود و کنار بگذارید تا خنک شود.

    ۲- انبه ها را پوست کنده و پوره کنید.

    ۳- حالا خامه را بهش اضافه کنید و با هم زن در حد یکدست شدن بزنید.

    ۴- حالا نوبت شکرش است که بسته به شیرینی و رسیدگی انبه و البته ذائقتان تنظیمش کنید.!

    ۵- حالا پنیر را اضافه کنید و با هم بزنید تا گلوله های پنیر باز بشوند

    ۶- در نهایت مایع ژلاتین سرد شده را بهش اضافه کنید.

    ۷- انقدر بزنید تا همه مواد یکدست بشوند و شکر حل نشده یا پنیر باز نشده داخلش نباشد. حالا قالب دلخواهتان را بیارید و موادتان را داخلش بریزید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    کلوچه های کوچک میوه ای

    مناسب برای :12 نفر

    زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

    این کلوچه‌های کوچک و خوش‌مزه بسیار مناسب برای صرف یک عصرانه دوست‌داشتنی در کنار خانواده است. این کلوچه های خوشمزه را می توانید در یک ظرف در بسته به مدت 1 هفته در دمای اتاق نگه دارید.

    مواد لازم:

    میوه های خشک 

    1.5 پیمانه

    سرکه سیب

    1 پیمانه

    گردو

    ⅓ پیمانه

    آب پرتقال

    2 قاشق غذاخوری

    آرد چند منظوره

    برای سطح کار

    خمیر پایه

    3.5 پیمانه

    تخم مرغ

    1 بزرگ

    شکر

    برای تزئین

    طرز تهیه:

    1⃣ در یک تابه متوسط میوه‌های خشک شده (مانند کشمش طلایی، گیلاس، زغال اخته، و انجیر) که از قبل به‌صورت تکه‌های بزرگ خرد کرده‌اید و سرکه سیب را بر روی حرارت متوسط تا بالا به‌جوش بی‌آورید. حال شعله را کم کنید و اجازه دهید مخلوط کمی روی حرارت بماند تا مایع تقریبا به‌طور کامل جذب شود ( به‌مدت 8 دقیقه).

    2⃣ سپس مخلوط میوه‌ها را داخل مخلوط‌کن بریزید و مخلوط‌کن را برای مدت کوتاهی روشن کنید تا میوه‌ها تنها خرد شوند اما حالت خمیری و پوره‌ای پیدا نکنند (تکه‌هایی از میوه‌ها باقی بماند). میوه‌ها را داخل یک ظرف متوسط بریزید و سپس گردو‌ها (خرد و تست شده) و آب پرتقال را با آن‌ها مخلوط کنید و به‌هم بزنید (برای نگه‌داری این مخلوط می‌توانید آن‌ها را داخل یک ظرف بدون هوا بریزید و تا 1 هفته داخل یخچال نگه‌داری کنید).

    3⃣ فر را از قبل در دمای 360 درجه فارنهایت (176 درجه سانتی‌گراد گرم کنید). روی سطح کار مقدار کمی آرد بپاشید و یک خمیر را به ضخامت 0.3 سانتی‌متر پهن کنید. به‌وسیله یک قالب برش شیرینی 8.75 سانتی‌متری، 12 دایره ببرید و سپس این 12 دایره را به ته 12 قالب مافین بچسبانید (لبه‌های خمیر دایره‌ای شکل باید حدود 2 سانتی‌متر از کف قالب بالا بی‌آیند. حالا مخلوط میوه را بین 12 قالب تقسیم کنید و با تخم‌مرغ زده شده نیز لبه‌های خمیر را که به دیواره‌ها چسبیده‌اند برس بکشید.

    4⃣حال به‌وسیله یک قالب برش شیرینی 6.25 سانتی‌متری 12 دایره کوچک‌تر را از خمیر باقی‌مانده در بی‌آورید (در صورت نیاز خمیر باقی‌مانده را دوباره گلوله کرده و با ضخامت ذکر شده پهن کنید). با قالب‌های برش کوچک‌تر که اشکالی تزئینی دارند (و به آن‌ها کمی آرد زده‌اید)، در وسط 12 دایره‌های کوچکتر اشکالی را در بی‌آورید. حالا دایره‌های کوچک را روی مخلوط میوه قرار دهید و لبه‌های آن‌ها را کمی فشار دهید تا به خمیر پایین بچسبند. حالا روی دایره‌های کوچک را نیز با تخم‌مرغ زده شده برس بزنید و روی آن شکر بریزید. شیرینی‌ها را 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند (می‌توانید آن‌ها را تا 1 روز نیز داخل یخچال نگه دارید).

    5⃣حالا شیرینی‌ها را از یخچال بیرون بی‌آورید و داخل فری که از قبل گرم شده بپزید تا رنگ آن‌ها طلائی- قهوه‌ای شود (به‌مدت 25 دقیقه). شیرینی‌ها را بیرون بی‌آورید و اجازه دهید 5 دقیقه سرد شوند. یک کارد نازک را داخل قالب شیرینی‌ها بگردانید تا از قالب جدا شوند. سپس آن‌ها را روی یک صفحه میله‌ای قرار دهید تا زیر و رویشان کاملا هوا بخورد و خنک شود. کلوچه‌های میوه‌ای خوش‌مزه‌تان آماده‌اند!

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان