ژله ولنتاین
پودر ژله قرمز..........................1 بسته
پودر ژله آلوورا.........................2 بسته
پودر ژلاتین ساده....................1 قاشق مرباخوری(نبود هم مهم نیست)
خامه....................................2/1 لیوان
شیر سرد..............................1 لیوان
اول از همه یک بسته پودر ژله قرمز خوشرنگ (هر طعمی بود مهم نیست) رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کنین و اگر پودر ژلاتین ساده دارین یک قاشق مرباخوری هم پودر ژلاتین بهش اضافه کنین و حدود 30 ثانیه بذارینش تو مایکروفر تا خوب ژلاتین حل بشه، خوب باید همش بزنین تا ژله تون کاملا یکدست بشه، بعد نصف لیوان یخ بریزین توی ژله و خوب همش بزنین تا سردیش همه جا کاملا پخش بشه
حالا بریزینش توی یه ظرف مستطیلی که حدودا قطر ژله نیم سانت بشه کمتر بشه کار باهاش سخت میشه، واسه 3 ساعت بذارینش توی یخچال تا خوب سفت بشه
نکته:اگر پودر ژلاتین نداشتین خیلی مهم نیست ولی دیگه اون نصف لیوان یخ رو هم نباید بریزین و فقط با همون یک لیوان آبجوش بریزین توی ظرفتون تا ببنده
خوب بعد ازاینکه ژله قرمز خودشو کاملا بست اونو با قالب قلبهای کوچیک یا هر قالب دیگه ای که دارین (البته برای ولنتاین باید قلب باشه) قالب بزنین
بعد با کارد یا یه کفگیر باریک از ظرف جداشون کنین باید خیلی با دقت انجام بدین تا قلبها سالم بمونن
حالا قالب اصلیتون رو با فرچه توش رو خیلی خیلی کم چرب کنید یعنی در کل باندازه یک قاشق چایخوری روغن استفاده کنید
این قالب در اصل یه ظرف پلاستیکه من در یک حرکت انتحاری روز قبل ولنتاین خریدمش، چون قالب قلب نداشتم میخواستم تو ظرف مربعی درستش کنم ولی یهو اینو دیدم و گفتم جون میده واسه ژله درست کردن، خواستم بدونید که تو هر ظرفی که فرمش رو دوست دارین میتونین ژله درست کنین، حتما نباید قالبش از جنس خاصی باشه
وقتی خوب قالبتون چرب ونرم شد ژله های قالب زده شده رو توش میچینیم و خوب با دستمون جاش رو ثابت میکنیم
بذارینش یخچال تا ژله اصلی رو آماده کنیم
برای ژله اصلی باید به رنگ سفید شیری برسیم که برای اینکار باید دو بسته پودر ژله آلوورا که بیرنگ هستش رو با یک لیوان آبجوش حل کنین و بعد نصف لیوان یخ توش بریزین و خوب یکنواختش کنین که من ژله آلوورا نداشتم آناناس ریختم که زرد شد ولی اگر سفید باشه خیلی خوشگتره
بعد که کاملا از حرارت و داغیش کم شد (باید خوب سرد بشه تا نبره)نصف لیوان خامه و یک لیوان شیر سرد را بهش اضافه کنید و خوب همشون بزنین و بذارین خوب سرد بشه البته تو یخچال نذارین، وقتی دیدین حسابی خنک شده خیلی آروم و آهسته میریزینش توی قالب اصلی روی قلبهاتون

اینکار رو باید خیلی آروم انجام بدین تا قلبها از جاشون تکون نخورن تاکاملا پر بشه

به مدت 3 تا 4 ساعت میذارینش توی یخچال تا خوب سفت بشه و خودشو ببنده
برای خارج کردنش از قالب ابتدا سینک ظرفشوییتون رو باید با آب نیمگرم پر کنید بعد با نوک کارد لبه ژله رو از ظرف جدا کنید و حالا به مدت ده ثانیه توی آب نگهش دارین ظرف سروتون هم کاملا خیس کنید که اگر ژله وسط ظرف نیافتاد بتونین تکونش بدین بعد ظرف سرو رو بذارین روی قالب و برش گردونین، بخاطر اون روغنی که بهش زدین براحتی جدا میشه ولی اگر نشد دوباره چند ثانیه بذارینش توی آب گرم تا برگرده
ژله من اصلا احتیاج به گذاشتن توی آبگرم نداشت بخاطر چرب بودن قالب خیلی راحت از ظرف جدا شد

این دسر رو میتونین به رنگها و قالبهای مختلف برای مهمونیهاتون درست کنین هم خیلی راحته هم بنظرم خیلی شیکه، امیدوارم درستش کنین و ازش لذت ببرید