خانه
58.9K

انواع دمنوش و خواص آنها

  • ۰۷:۴۰   ۱۳۹۳/۱۰/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    دمنوش به

    به ایرانی، زرد و خوش عطر بخرید
    به ها را شسته و پرزهاشو جدا کنید بعد با رنده درشت رنده کنید و روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید بعد از خشک شدن داخل ماهیتابه و روی حرارت ملایم گاز بذارین و مدام هم بزنین تا رنگشون قهوه ای تیره بشه بعد از روی شعله بردارید وقتی خنک شد داخل شیشه دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید
    برای دم کردن یک قاشق به و دو لیوان آبجوش و کمی نبات ، خود به طعم شیرین داره

    ،دقیقا رنگ چای خوشرنگ و بسیار خوش عطر
    حتما امتحان کنید
    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۲۲/۱۰/۱۳۹۳   ۱۰:۴۴
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان