۱۷:۴۱ ۱۳۹۴/۷/۳۰
دمنوش لیمو مناسب برای سرماخوردگی
برای تهیه دمنوش لیمو ابتدا یک عدد لیموی زرد رنگ متوسط را به صورت حلقه های نازک از وسط برش بزنید و لازم نیست که پوست آن را ببرید زیرا پوست انواع مرکبات شامل مقدار بیشتری ویتامین سی و آنتی اکسیدان می باشد و سپس در یک قوری شیشه ای قرار دهید و چند پر زعفران یا نبات زعفرانی به آن بیفزایید و به میزان دلخواه خود عسل اضافه نمایید وبه اندازه ی دو لیوان آب جوش اضافه کرده و بگذارید در حدود ۲۰ دقیقه دم بکشد . دقت کنید که هر چقدر حلقه های لیمو نازکتر باشد دمنوش لیمو زودتر آماده می گردد.نکته ی دیگری که باید توجه داشته باشید این است که دانه ها ی لیمو را جدا نمایید تا طعم تلخی ایجاد نشود . شما می توانید هم چنین برای خاص تر نمودن طعم دمنوش لیمو یک تکه ی کوچک از زنجفیل ،چوب دارچین یا نعنا به آن بیفزایید.