۰۲:۵۸ ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
یك قاعده كلی برای تهیه دمنوشها:👇👇
دمنوشهایی كه با برگ یا گل تهیه میشوند، مدت دمكشیدنشان كم است و كافی است بین 20 دقیقه تا نیم ساعت روی حرارت قرار بگیرند اما آنها كه چوب (مثل دارچین)، ریشه (مثل زنجبیل) یا بذر (مثل انیسون و رازیانه) دارند، مدت زمان دم كشیدن طولانیتری دارند تا عصارهشان به خوبی خارج شود مثلا دارچین را تا دو ساعت یا حتی بیشتر هم میتوان روی حرارت غیرمستقیم گذاشت به این ترتیب عصارهاش بیشتر خارج میشود و نباید نگران تغییر طعم یا از دست رفتن خاصیتش بود.