۲۱:۴۸ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
جوشانده
✅ دمنوش:
در این روش گیاه را کوبیده و در آب جوشیده شده به مدت 15 تا 20 دقیقه ⏰ در حالی که در ظرف بسته است، روی بخار ملایم قرار می دهند و بعد صاف می کنند. بیشتر ادویهها، میوهها، برگ، ساقه یا ریشه گیاهان را می توان خشک و پودر کرد و برای تهیه دمنوش استفاده کرد.
نوشیدنی حاصل از برگ های #چای، #گل_گاوزبان، #گل_ختمی، #به_لیمو، #سنبل_الطیب یا انواع چای میوه ای نوعی دمنوش گیاهی است.
✅ جوشانده:
اگر گیاه را مستقیم با آب سرد یا گرم بجوشانند جوشانده ای به دست می آید که خاصیت و اثر آن متفاوت از دمنوش است، چرا که حین جوشاندن مواد بیشتری از گیاه خارج می شود.