چای انار و لیمو
✍مواد اولیه :
زنجبیل به میزان لازم
آب سه و نیم پیمانه
میخک سه عدد
شکر نصف پیمانه
چوب دارچین یک عدد
آب انار نصف پیمانه
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
چای کیسه ای به میزان لازم
🍜 طرزتهیه :
آب را با شکر، کمی زنجبیل تازه، میخک و چوب دارچین روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید، سپس یک دقیقه اجازه میدهیم تا تمامی مواد با هم جوش بخورند. به تعداد نفرات چای کیسهای استفاده کرده و آنها را در این مخلوط قرار میدهیم. در انتها به این مخلوط آب انار و آبلیمو را افزوده، بعد از 10 دقیقه آن را صاف کرده و در فنجان موردنظر میریزیم. روی هر فنجان چای یک حلقه لیموترش قرار داده یا آن را داخل فنجان انداخته و به صورت گرم سرو میکنیم.