سالاد گل کلم و هویج
مواد لازم:
▪ گل کلم کوچک : یک عدد (یا نصف گل کلم بزرگ)
▪ هویج : ۲ عدد
▪ پیاز قرمز : ۱ عدد
▪ جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سرکه سفید : ۱ قاشق غذاخوری
▪ سس خردل : ۱ قاشق مرباخوری
▪ روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
▪ سس مایونز : ۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
گل کلم ها را به شکل گل های کوچک تکه تکه می کنیم.
هویج و پیاز را به شکل خلالی خرد می کنیم. می توانیم هویج را با رنده درشت هم رنده کنیم.
تمامی مواد بالا را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و در ظرف سرو می کشیم.
این سالاد را می توانیم به مدت سه روز در یخچال نگه داریم.