خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۸:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سالاد پاستا و بادام هندى

     مواد لازم برای 4 نفر

     350 گرم پاستای شکل دار

    1 پیمانه سس فرانسوی

     1/2 پیمانه سس ماست

    1 ق چ سس خردل

    1 پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی

    2 عدد فیله مرغ

    3 پیمانه اسفناج

    1 ق س آب‌لیمو

     2 /1 پیمانه بادام‌هندی خرد شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    به میزان لازم روغن

    1- ابتدا فیله‌های مرغ را آغشته به نمک و فلفل کرده،  سرخ کنید. بعد از خوب سرخ شدن آنها را  به‌صورت تکه‌های یک سانتی خرد کنید.

    2 - در این میان در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا نرم شود. بعد آن را آبکشی کنید.

    3 - در یک کاسه سس فرانسوی، سس ماست و سس خردل را همراه با آب‌لیمو بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا سس سالاد آماده شود. حالا سس را داخل یخچال قرار دهيد تا خنک شود.

    4- اسفناج‌ها را بعد از شست‌وشو در سبدی بریزید تا کاملا خشک شوند، سپس آنها را کمی خرد کنید. اسفناج خرد شده را همراه بادام هندي  خرد شده، پاستا و تکه‌های مرغ داخل یک ظرف مناسب بریزید. گوجه‌ها را هم از وسط نصف کنید. آنها را هم داخل ظرف بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید.

    5- موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و به‌آرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود، سپس آن را سرو کنید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان