سالاد ماکارونی مدیترانه ای
ماکارونی ها را با آبی که در آن آویشن ریخته اید بپزید و آبکش کنید. در کاسه بزرگی تمام مواد سالاد را مخلوط کرده ماکارونی را به آن بیفزایید.
مواد لازم:
ماکارونی به اشکال دلخواه: ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خلال شده:۱ عدد
ژامبون گوشت مکعبی خرد شده: ۲ الی ۳ برش
زیتون سبز بدون هسته: حدود ۲۰ عدد
نخودفرنگی پخته: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز خلال شده باریک: ۱ عدد
آویشن: ۲/۱ قاشق چایخوری
پنیر گودا مکعبی خرد شده: ۵۰ گرم
مواد لازم برای سس:
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه:۱ قاشق چایخوری
آبلیمو:۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرزپخت:
ماکارونی ها را با آبی که در آن آویشن ریخته اید بپزید و آبکش کنید. در کاسه بزرگی تمام مواد سالاد را مخلوط کرده ماکارونی را به آن بیفزایید. در کاسه دیگر تمام مواد سس را مخلوط کرده و سپس سس را روی سالاد ریخته،آن را هم بزنید. بهتر است سالاد را قبل از مصرف، ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه آن جا بیفتد.
در صورت تمایل می توان جعفری ریز شده را نیز به سالاد اضافه کرد.