سالاد پاستا با مرغ و فلفل کبابی
کلم بروکلی (خرد شده) 6.5 فنجان
پاستا (پاستای پاپیونی) 225 گرم
سس آلفردو (یا هر سس دلخواه - خنک شده در یخچال) 2/3 فنجان
فلفل دلمه ای (فلفل دلمه ای قرمز کبابی و خرد شده) 200 گرم
نمک 1/4 قاشق چای خوری
سینه مرغ (پخته و خرد شده - خنک شده در یخچال) 170 گرم
ذرت 310 گرم
طرز تهیه:
پاستا را در آب بپزید تا نرم شود و در 3 دقیقه آخر ذرت را اضافه کنید. سپس با آب سرد آبکش کرده، کنار بگذارید.
در یک کاسه کوچک، سس آلفردو، فلفل دلمه ای و نمک را مخلوط کنید.
در کاسه بزرگی، پاستا، ذرت، کلم بروکلی و مرغ را مخلوط کنید. سپس مخلوط فلفل دلمه ای را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
می توانید بلافاصله سرو کنید یا روی ظرف را پوشانده، در یخچال بگذارید.