طرز تهیه سالاد چغندر
مواد اولیه :
170 گرم بیبی اسفناج تازه
170 گرم سبزیجات مخلوط
3 عدد چغندر که به شکل مکعب های ریز خُرد شده و پخته میشوند
یک دومِ فنجان دانه کاج ( به جای دانه کاج میتوانید از گردوی خُرد شده یا تخم آفتابگردان استفاده کنید )
یک دومِ فنجان پنیر فتا یا پنیر بز
یک دومِ فنجان دانه انار
مواد اولیه برای تهیه سس :
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
2 قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری عسل
1/8 قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چای خوری فلفل سیاه
طرز تهیه :
مواد اولیه ی سس را با هم مخلوط کرده و در یخچال نگهداری کنید .
نکته : قبل از استفاده از سس باید آن را تکان داده و یا هم بزنید
مواد اولیه ی سالا را با هم مخلوط کرده و موقع سرو سس را به آن اضافه کنید
نوش جان