خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۹/۲/۷
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد چغندر

     

    مواد اولیه :

    170 گرم بیبی اسفناج تازه

    170 گرم سبزیجات مخلوط

    3 عدد چغندر که به شکل مکعب های ریز خُرد شده و پخته میشوند

    یک دومِ فنجان دانه کاج ( به جای دانه کاج میتوانید از گردوی خُرد شده یا تخم آفتابگردان استفاده کنید )

    یک دومِ فنجان پنیر فتا یا پنیر بز

    یک دومِ فنجان دانه انار

     

    مواد اولیه برای تهیه سس :

          3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
         3
    قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
         2
    قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه

         1 قاشق غذاخوری آب لیمو
         2
    قاشق غذاخوری عسل

         1/8 قاشق چایخوری نمک
         1/8
    قاشق چای خوری فلفل سیاه

     

    طرز تهیه :

    مواد اولیه ی سس را با هم مخلوط کرده و در یخچال نگهداری کنید .

    نکته : قبل از استفاده از سس باید آن را تکان داده و یا هم بزنید

    مواد اولیه ی سالا را با هم مخلوط کرده و موقع سرو سس را به آن اضافه کنید

    نوش جان

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد) انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۷/۲/۱۳۹۹   ۱۵:۳۴
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان