طرز تهیه سالاد بروکسل
مواد اولیه :
نیم کیلوگرم جوانه بروکسل ( از وسط نصف شده )
250 گرم بیکن
جعفری خُرد شده : 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری
نمک: به مقدار لازم
1/2 فنجان پنیر پارمزان
طرز تهیه :
بیکن را به تکه های کوچک خرد کنید. آنها را داخل تابه سرخ کنید تا زمانی که ترد شوند.
بروکسل را به بیکن ترد اضافه کنید و آنها را با نمک , جعفری و پودر سیر تفت دهید.
برای حدود پنج دقیقه همه چیز را روی حرارت متوسط طبخ کنید.
پنیر پارمسان خرد شده را به مواد اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.
این سالاد را در حالی که هنوز گرم است سرو کنید.
نوش جان