خانه
211K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۹/۴/۲۲
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه سالاد بروکسل

     

    مواد اولیه :

    نیم کیلوگرم جوانه بروکسل ( از وسط نصف شده )

    250 گرم بیکن

    جعفری خُرد شده : 1 قاشق غذاخوری

    پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری

    نمک: به مقدار لازم

        1/2 فنجان پنیر پارمزان

     

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    طرز تهیه :

    بیکن را به تکه های کوچک خرد کنید. آنها را داخل تابه سرخ کنید تا زمانی که ترد شوند.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    بروکسل را به بیکن ترد اضافه کنید و آنها را با نمک , جعفری و پودر سیر تفت دهید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    برای حدود پنج دقیقه همه چیز را روی حرارت متوسط طبخ کنید.

    پنیر پارمسان خرد شده را به مواد اضافه کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    این سالاد را در حالی که هنوز گرم است سرو کنید.

    نوش جان

    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۲۲/۴/۱۳۹۹   ۱۳:۰۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان