طرز تهیه سالاد بیف و سبزیجات
مواد اولیه برای تهیه سالاد :
400 گرم گوشت گاو
1 هویج بزرگ
1 فلفل قرمز
1 خیار بزرگ
1 پیاز کوچک یا متوسط
2 قاشق غذاخوری روغن
مواد اولیه برای تهیه سس :
2 قاشق غذاخوری سس سویا کم سدیم
1 ½ قاشق چایخوری شکر دانه دار
2 حبه سیر ، چرخ کرده
½ قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری سس تاباسکو
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
¼ قاشق چایخوری فلفل
½ فنجان گیاهان تازه ، خرد شده (جعفری، شوید و ... )
طرز تهیه :
گوشت گاو ، فلفل ، هویج ، خیار و پیاز را را به صورت رشته ای خرد کنید.
در یک تابه بزرگ ، 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت کم/متوسط گرم کنید.
گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود و و مرتباً هم بزنید تا گوشتها کاملا پخته شوند.
شعله گاز را کمی زیاد کنید و پیازها را اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر بپزید تا پیازها نرم شوند.
هویج و 1 قاشق غذاخوری روغن را اضافه کنید. 3 دقیقه دیگر بپزید.
فلفل قرمز را اضافه کنید ، 3-4 دقیقه دیگر بپزید، تا زمانی که تمام سبزیجات کمی لطیف شوند.
تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
خیارها را نیزه ها خرد کنید.
برای تهیه سس در یک کاسه ، سس سویا ، شکر ، سیر ، توباکو ، روغن ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ: خیار ، مواد خنک شده درون تابه ، گیاهان خرد شده و سس را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
نوش جان