طرز تهیه سالاد هفت لایه
مواد اولیه :
1 عدد کاهو متوسط ( خُرد شده )
8 عدد تخم مرغ آب پز ( خُرد شده )
1 عدد فلفل دلمه ای سبز ( خُرد شده )
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز ( خُرد شده )
1 عدد پیاز قرمز متوسط ( حلقه یا خُرد شده )
2 فنجان نخود فرنگی
2 فنجان گوجه فرنگی ( خُرد شده )
یک دومِ فنجان پیازچه ( خُرد شده )
سه چهارم فنجان زغال اخته خشک
2 فنجان پنیر چدار ( رنده شده و یا خُرد شده )
16 برش بیکن خُرد شده
مواد اولیه برای تهیه سس :
1 فنجان خامه ترش
یک و یک چهارم فنجان سس مایونز
یک دومِ فنجان کره
یک دوم قاشق چایخوری پودر سیر
یک دوم قاشق چایخوری پودر پیاز
یک قاشق غذاخوری شوید تازه
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه
طرز تهیه :
برای تهیه ی سس در یک کاسه ی متوسط تمام موارد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید .
کاهو را در انتهای کاسه ای بزرگ به صورت لایه ای قرار داده و بقیه ی مواد اولیه ( تخم مرغ آب پز فلفل دلمه ای . نخود فرنگی . گوجه فرنگی . پیازچه . پیاز و زغال اخته خشک ) را به صورت لایه های نازک روی هم بچینید .
بعد از اینکه تمام لایه ها روی هم قرار گرفتند یک لایه ی نازک بیکن و یک لایه ی ضخیم سس را به آنها اضافه کرده و دوباره به همان ترتیب قبلی مواد اولیه را به شکل لایه ای روی هم قرار بدهید .
در انتها یک لایه ی ضخیم سس و یک لایه بیکن و پنیر چدار روی سالاد بریزید .
روی سالاد را با پلاستیک پوشانده و یک شب داخل یخچال قرار دهید .
موقع سرو سالاد را با بیکن خُرد شده و پیازچه تزئین کنید .
نوش جان
نکات : اگر میخواهید کربوهیدرات سالاد کمتر شود میتوانید نخود فرنگی را حذف کنید .
در صورت دلخواه میتوانید تعداد لایه ها رو بیشتر کرده و از هویج . گل کلم . کلم قرمز و یا سایز سبزیجات مورد علاقه ی خود استفاده کنید .
بهتر است پیاز را با آب سرد بشویید تا طراوت خود را حفظ کند.
به جای پنیر چدار میتوانید از پنیر پارمسان استفاده کنید .