طرز تهیه سالاد ماهی قزل آلا
مواد اولیه سالاد:
3 عدد تخم مرغ بزرگ
6 ورق بیکن ، خرد شده
0.5 کیلوگرم فیله ماهی قزل آلا
8 فنجان سبزیجات مخلوط یا کاهوی مورد علاقه خود
2 فنجان گوجه فرنگی گیلاس، نصف شده
1 عدد آووکادو ، برش خورده
1/2 فنجان پنیر فتا خرد شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
مواد اولیه سس:
2 عدد پیازچه ، درشت خرد شده
1 فنجان ماست یونانی
1 تا 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1/2 فنجان گشنیز ، خُرد شده
1 عدد آووکادو ، خرد شده
1 حبه سیر ، رنده شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
آب برای رقیق شدن سس
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را آب پز کنید .
در همین حین، بیکن را روی یک تابه بزرگ با حرارت متوسط تفت دهید، تا کاملاً ترد شوند.
ماهی قزل آلا را بپزید:
دو طرفِ تکه های ماهی را نمک و فلفل پاشیده و آنها را داخل روغن با حرارت متوسط سرخ کنید .
ماهی سرخ شده را به بشقاب منتقل کنید و بگذارید 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.
ماهی را با چنگال تقریباً خرد کنید.
در همین حال در مخلوط کن یا غذاساز ، همه مواد سس را ریخته و میکس کنید.
در صورت لزوم آب اضافه کنید تا سس کمی رقیق شود.
سس را کنار بگذارید.
کاهوی خُرد شده را در کف ظرف سرو بریزید .
بقیه مواد را به صورت ردیفی مرتب داخل ظرف بچینید:
گوجه فرنگی ، ماهی قزل آلا ، تخم مرغ ، بیکن ، آووکادو و پنیر فتا
سس را روی سالاد ریخته و بلافاصله سرو کنید.
نوش جان