جوجه کباب با پنیر کبابی
مواد لازم:
سینه مرغ(پوست كنده بدون استخوان) 500 گرم
رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
آب انگور1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق سوپخوری
دارچین1 قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم
پنیر كباب (هالومی ) 300 گرم
طرز تهیه:
سینه را به قطعات منظم خرد كرده, در یك كاسه رنده پوست لیمو, آبلیمو, آب انگور, شكر و دارچین و نمك را مخلوط می كنیم . قطعات مرغ را برای مدت یك ساعت در این سس می خوابانیم پنیر هالومی را به قطعات یك دست برش داده مرغ ها را از سس خارج كرده , به ترتیب یك تكه مرغ و یك تكه پنیر كبابی داخل سیخ چوبی میزنیم.
سیخ های كباب را به مدت 8 الی 10 دقیقه زیر گریل یا روی كباب پز قرار داده در مدت زمان پخت با یك قلم مو , روی كبابها را با باقیمانده سس مزه دار میكنیم، هنگامیكه كبابها طلایی شدند, آماده سرو میباشند .