سالاد نخود :
نخود پخته۸۵۰ گرم
گوجه فرنگی بدون دانه و خرد شده۴ عدد
تخم مرغ پخته پوست کنده و خرد شده۴ عدد
پیاز قرمز خرد شده یا پیازچه ۱ فنجان
جعفری تازه خرد شده۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس سالاد نخود :
روغن زیتون نصف فنجان
سرکه۴ قاشق غذاخوری
سیر له شده۳ حبه
خردل۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه نصف قاشق چایخوری
سس ایتالیایی نصف قاشق چایخوری
* سس ایتالیایی نصف قاشق چایخوری (یا نصف قاشق چایخوری آویشن خشک یا یک قاشق چایخوری آویشن تازه ی خرد شده)
طرز تهیه سالاد نخود :
نخود، گوجه فرنگی و پیاز را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مواد لازم سس را داخل یک شیشه ریخته و درب آن را ببندید، بعد آن را تکان دهید تا خوب ترکیب شوند. حالا سس را روی مخلوط نخود بریزید.
شما می توانید سالاد را بدون سس برای شش ساعت (یا تا زمان سرو) داخل یخچال بگذارید.
وقتی سالاد آماده سرو شد، علاوه بر سس، به آرامی تخم مرغ و جعفری را هم به آن اضافه کنید.