طرز تهیه نون همبرگر
دستپخت عصمت
🌺🌺خمیر معرکه شماره 2
شیر......یک پیمانه
روغن مایع.....نصف پیمانه
تخم مرغ.......یک عدد
نمک.....1قاشق.چ.خ
شکر.....2قاشق چ.خ
خمیرمایه....1قاشق غ.خ.سرخالی
بکینگ پودر:1قاشق مربا خوری
آرد....به میزان لازم
یک چهارم پیمانه آب ولرم که هم دمای بدن باشه راباخمیرمایه وشکر مخلوط کرده ده دقیقه استراحت میدهیم...تخم مرغ وشیر هم دمای محیطوروغن مایع ونمک راباهم مخلوط کرده و سپس بکینگ پودر را اضافه میکنیم وبعد سه قاشق آرد اضافه کرده وبعد خمیرمایه را اضافه میکنیم.بعدآرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر سیر آرد شود وبدست نچسبد.رود خمیر را سلفون میکشیم تا استراحت کند ور بیاید وحجمش دوبرابر شود.وقتی خمیر را با انگشت فشار دهید گود شود اما به حالت اولیه برنگردد...آماده استفاده است...امیدوارم از تهیه این خمیر لذت ببرید...
نکته:هر گاه از این خمیراستفاده کردید داخل فر یک ظرف اب بذارید تا نرم ولطیف بمونه