انواع ساندویچ
ساندویچ ژامبون
مواد لازم :
80 گرم گوجه فرنگی حلقه شده
85 گرم زیتون حلقه شده
50 گرم زیتون سیاه و سبز حلقه شده
30 گرم کاهو
60 گرم ژامبون مرغ
50 گرم سس مایونز 2 برش نان ساندویچ 2 برگ پنیر
طرز تهیه: روی دوتکه نان را با سس مایونز پوشش داده وبعد با ورق های ژامبون، برگ کاهو، گوجه فرنگی ، دوباره ورق های ژامبون ، پنیرورقه شده ودرنهایت با زیتون حلقه شده ساندویچ را کامل کرده برش دیگر نان را روی ترکیب قرار داده ودر سلفون بپیچید ودر یخچال به مدت 1 ساعت قراردهید.سپس هر نان را به دوقسمت به شکل مربع برش زده وهر مربع را از وسط به شکل دو مثلث ازوسط نصف کنید.