ساندویج مرغ لقمه ای
پیاز رو خرد کرده،سرخ میکنیم. بعد سینه مرغ یا فیله مرغ رو شسته و خرد کرده،با پیاز تفت میدیم،گوجه خرد شده وقارچ رو اضافه کرده،همه رو با هم تفت میدیم همراه با ادویه ،نمک و فلفل و اویشن،اگه پودر پابريکا داشته باشید که عالیه ولی من اگه نداشتید برای عطر خوراک پودر ترخان و مرزه بریزید،😋😋بزارید مواد کمی بپزه و احتیاجی به اضافه کردن آب نیست،مایع ما نباید آبکی باشه،بزارید کاملا اب خوراک تبخیر بشه در اخر هم پنیر پیتزا داخل مواد مرغتون بریزید..داخل نون همبرگر (کوچیک)رو کمی خالی کرده،اولین لایه کمی پنیر پیتزا ریخته ،بعد مایع مرغ رو اضافه کرده چند برگ جعفری هم میزاریم و روی مواد رو باز پنیر پیتزا میریزیم،هم میتونید داخل فر بزارید هم تستر،زمان پخت در حدی که پنیر پیتزا آب بشه .