۱۳:۲۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
ساندويچ لقمه
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده 300گرم
نان باگت چند عدد
جعفري خرد شده 2قاشق سوپ خوري
تخم مرغ خام 3عدد
رب گوجه فرنگي 3قاشق غذا خوري
نمك /فلفل / آويشن / پودر سير به ميزان لازم
پياز خرد شده 1عدد
زرشك 2 قاشق غذا خوري
قارچ خرد و سرخ شده 100 گرم
گردوي خرد شده 50گرم
سس مايونز 1قاشق غذا خوري
پنير پيتزاي رنده شده 3 قاشق غذا خوري
فلفل دلمه اي خرد شده 1عدد
طرز تهيه :
پياز را سرخ كرده گوشت را اضافه كرده تفت داده تا دون دون شود بعد رب و ادويه را اضافه ميكنيم هم زده
قارچ و فلفل دلمه اي را افزوده زرشك و گردو و جعفري را اضافه كرده مخلوط ميكنيم . مايه را از روي
حرارت برداشته پنير پيتزا را ريخته هم زده سس مايونز را اضافه ميكنيم تا مايه گوشت چسبندگي
پيدا كند . نانهاي باگت را از طول3 تا 4سانت برش زده داخل نانها را خالي ميكنيم به طوري داخل
نانها حفره ايجاد شود . داخل نان را از مايه گوشتي پر كرده تخم مرغهاي خام را زده نانها را در تخم مرغ
ميزنيم سپس در پودر سوخاري غلطانده مجددا در تخم مرغ و در روغن سرخ مي كنيم .