خانه
438K

انواع غذا با بادمجان

  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۳/۳/۲۴
    avatar
    کاربر جديد|63 |111 پست
    زیباکده
    الهه(مامان النا) : 

    من زیاد در مورد کشک و بادمجون تابع عدد و مقدار نیستم



    بادمجون ها رو پوست کندم و یک ساعت تو آب نمک غلیظ گذاشتم تا تلخی اونا گرفته بشه .... بعد که خشکشون کردم سرخشون کردم .... بعد از سرخ شدن توی یه ماهیتابه ریختم و با کمی آب گذاشتم یه کمی بپزه تا نرم بشه ...

    یه عـــــــــــــــــــالمه پیاز داغ خوشگل درست کردم ...نصفش رو توی بادمجون ریختم و بعد تا جان در بدن داشتم بادمجونا رو کوبیدم . وقتی مطمئن شدم پدر بادمجونا در اومده دوباره روی گاز گذاشتم و بهش کشک اضافه کردم و نمک و فلفلش رو اندازه کردم ... نعنا داغ درست کردم و کمی از اونم توی کشک و بادمجونم ریختم

    بعد هم تزیینش کردم ....

    من برا تزیین از پیاز داغ و کشک زعفرونی و سفید گردو و نعنا داغ استفاده کردم
    زیباکده
    سلام الهه جون.ماشااله خانوم چه هنرمندی شما.چند تا سوال: من پیاز  داغم همیشه خشک و تلخ می شه! چرا؟چطوری باید درست کرد؟

    و دوم اینکه کشک رو که اضافه می کنی اگه کشک بجوشه ترش نمی شه؟یا اصلا نباید بزاری بجوشه؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان