دلمه بادمجان ، فلفل ، گوجه
اول داخل بادمجان ، گوجه و فلفل هارو خالي مي كنيم ....
من اين بار از گوشت سينه مرغ استفاده كردم ، مرغ خرد شده رو با سير و پياز خرد شده تفت دادم ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، گوشت گوجه فرنگي ، خرده بادمجان هايي كه خالي كردم رو اضافه كردم و به تفت دادن ادامه دادم ، كمي برنج خام هم ريختم و حرارت رو كم كردم تا مواد بپزن ...
اگر فكر كردين به آب نياز هست كمي آب جوش اضافه كنين ...
وقتي مواد آماده شدن ، مقداري سبزي معطر خرد شده به مايه دلمه اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم ...
بعد داخل بادمجان ها ، گوجه ها و فلفل هارو با مايه پر مي كنيم ...
براي سس :
مقداري گوجه فرنگي رنده شده ، رب ، پياز خرد شده ، نمك ، فلفل ، زردچوبه رو با هم تفت ميديم ، كمي آب غوره و آب جوش اضافه مي كنيم و سس رو روي دلمه ها مي ريزيم و ميذاريم روي حرارت تا بپزن و سس غليظ بشه