انواع غذا با بادمجان
مـواد لازم برای 4 نفر:
بادمجان
6 عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
برنج 3/1 لیوان
روغن کانولا 2 قاشق غذاخو ری
پیاز خردشده
1 لیوان
گوجهفرنگی 2 لیوان
لیموترش 1 عدد
جعفری خردشده 1 لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طـرز تـهـیـه:
* برای شروع، بادمجانها را داخلشان را خالی کنید.
* در تابهای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
* آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجهفرنگیهای خردشده و جعفری را اضافه کنید.
* برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.
* حالا بادمجانها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.
* علاوه بر بادمجانها یک لیوان آب و آبلیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.