رول_بادمجان
رول بادمجان پيش غذايى خوشمزه و زيباست كه ميتوان در كنار غذاهاى ايرانى و فرنگى به عنوان يك اشتها آور وفينگر فود سرو كرد.
مواد لازم :
بادمجان قلمى بلند. ٤ عدد
گوشت چرخ كرده. ٢٠٠ گرم
پياز. ١ عدد
رب گوجه. ١ ق غ
جعفرى خرد شده. نصف فنجان
قارچ ورقه شده. نصف فنجان
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن براى سرخ كردن. به ميزان لازم
طرز تهيه :
بادمجانها را با پوست به صورت طولى نازك ورقه ورقه كنيد ودر يك ظرف حاوى آب نمك قرار دهيد تا تلخى آن گرفته شود بشوييد و خشك كنيد و هنگام سرخ كردن براى اينكه خيلى روغن جذب نكند يك عدد سفيده تخم مرغ را با چنگال كمى بزنيد و روى سطح بادمجانها بماليد سپس آنها را در كمى روغن سرخ كنيد در حدى كه فقط طلايى ونرم شوند.
مايه گوشتى را مانند مايه ماكارونى آماده كنيد جعفرى را هم به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا آب گوشت كاملا كشيده شود و اصلا آب نداشته باشد .
روى سطح كار دو ورق از بادمجانها را به صورت بعلاوه روى هم قرار دهيد يك قاشق از مايه گوشتى را وسط بادمجانها قرار دهيد و دو سر ديگر را روى مايه بياوريد و با يك عدد خلال دندان رول را فيكس كنيد تمام مواد را به همين شكل بپيچيد . رولها را در سينى فر قرار داده و بيست دقيقه در فر ١٧٥ درجه بپزيد .
رولها را در ظرف سرو بچينيد و تزئين كنيد .
نوش جان