بادمجان شكم پر
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده. ٣٠٠ گرم
بادمجان متوسط. ٨ عدد
پياز متوسط. ١ عدد
نمك. وفلفل وزرد چوبه. به ميزان لازم
جعفرى خرد كرده. ١ پيمانه
روغن براى سرخ كردن. به ميزان لازم
رب گوجه فرنگى. ٢ ق غ
سير. ٢ حبه به دلخواه
طرز تهيه :
بادمجانها را به صورت راه راه پوست بگيريد طورى كه كلاهك ان جدا نشود در اب نمك قرار دهيد تا تلخى ان گرفته شود .
گوشت چرخ كرده را با پياز ونمك وفلفل وزردچوبه وكمى روغن ورب وسير خوب تفت دهيد تا اب گوشت كاملا كشيده شود در اخر جعفرى خرد شده را اضافه كنيد وشعله را خاموش كنيد .
بادمجانها را پس از شستن وخشك كردن در كمى روغن اطرافشان را كمى سرخ كنيد . روى هر بادمجان را يك شكاف طولى بزنيد وبا نوك چاقو مقدارى فضا باز كنيد واز مايه گوشتى داخل اين فضا را پركنيد .
در تابه بزرگى يك قاشق رب گوجه را با مقدارى نمك وزردچوبه خوب تفت دهيد و به ان مقدارى اب اضافه كنيد بادمجانهاى پرشده را در اين سس كنار هم قرار دهيد و درب انرا ببنديد و حدود يك ساعت اجازه دعيد تا خوراك پخته شود اين غذا را با سبزى تازه تزئين كرده وبا نان تازه سرو كنيد.
نوش جان
@ashpazima