جدول ارزش غذایی
کالری
543
پروتئین
21 گرم
کربوهیدرات
56 گرم
قند
7 گرم
چربی
27 گرم
چربی اشباع شده
16 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 15 دقیقه
پخت 65 دقیقه
مناسب 4 نفر
مواد لازم و ترکیبات
225 گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
5 قاشق غذا خوری کره
یک عدد سینه مرغ، بدون پوست حدود 175 گرم، خرد شده
یک عدد تره فرنگی، ورقه شده
150 گرم قارچ، ورق شده
21/2 قاشق غذا خوری آرد
300 میلی لیتر شیر
یک قاشق غذا خوری خردل
2 قاشق غذا خوری مریم گلی تازه
225 گرم خمیر چند لایه فیلو، در صورت انجماد یخ زدایی شود.
3 قاشق غذا خوری کره، آب شده
نمک و فلفل
1- سیب زمینی مکعبی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید ، سپس آن را آبکش کنید .
2- کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و مرغ خرد شده را به مدت 5 دقیقه داخل آن بپزید .
3- تره فرنگی و قارچ را افزوده و به مدت 3 دقیقه بپزید، انها را مرتب هم بزنید. آرد را به آن اضافه کرده. به مدت 1 دقیه بپزید. به تدریج شیر را به آن بیافزایید و به جوش آورید. خردل، مریم گلی و سیب زمینی را به همراه چاشنی افزوده و اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه بجوشد.
4- در همین فاصله، نیمی از ورقه های خمیر فیلور را کف یک ظرف عمیق مخصوص پای پهن کنید. سس را با قاشق داخل ظرف بریزید و با یک ورقه دیگر از خمیر فیلور بپوشانید. با قلموی آشپزی، بر روی خمیر، کره بمالید و ورقه دیگری خمیر روی آن قرار دهید.
5- باقیمانده خمیر را رشته ای خرد کرده و بر روی خمیر پای به صورت نامرتب بریزید. با قلموی آشپزخانه کره آب شده را بر روی خمیرهای رشته ای بمالید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند و پای اماده را داغ سرو نمایید .