جدول ارزش غذایی
کالری
4553
پروتئین
37 گرم
کربوهیدرات
29 گرم
قند
19 گرم
چربی
23 گرم
چربی اشباع شده
14 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 5 دقیقه
پخت 35 دقیقه
مناسب 4 نفر
مواد لازم و ترکیبات
یک قاشق غذاخوری شیر کم چرب
2 قاشق غذاخوری خردل
60 گرم پنیر چدارکم چررب ،رنده شده
3 قاشق غذاخوری آرد ساده
2 قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده
4 عدد سینه مرغ ،بدون پوست و استخوان
مواد لازم برای سرو :
سیب زمینی با پوست پخته شده
سبزیجات تازه
سالاد تردی از سبزیجات
1- شیر و خردل را درون یک کاسه مخلوط کنید .پنیر را نیز به همراه آرد و پیاز کوهی در یک بشقاب مخلوط نمایید .
2- مرغ را درون مخلوط شیر و خردل انداخته ،با قلم موی مخصوص آشپزخانه همه قسمت های آن را به صورت یکنواخت آغشته سازید .
3- سینه های مرغ را داخل مخلوط پنیر انداخته ،بغلطانید و فشار دهید تا کاملاً مواد به انها بچسبند.
4- مرغ ها را روی سینی فر بچینید و پنیر اضافه را روی آنها بپاشید .
5- آنها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 30تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا ً برشته و طلایی رنگ شده و هنگامیکه سیخ را درون آن فرو می کنید آب شفاف به بیرون تراوش کند و صورتی رنگ نباشد.
6-مرغ را داغ ،به همراه سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه یا سرد به همراه سالادی ترد و تازه سرو نمایید .
تو صیه های سر آشپز
قسمت استخوان دار جناق مرغ بسیار مناسب سرخ کردن داخل ماهیتابه و پختن در همان ظرف است ،به دلیل انکه بافت گوشت را آبدار و سالم نگه می دارد .در صورت در دسترس نبودن فیله سینه مرغ می توانید از این قسمت استفاده نمایید .