خانه
75K

انواع مربا

  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مربای پوست پرتقال

    مربای پوست پرتقال,مربای پوست پرتقال,مربای پوست پرتقال به شکل گل,[categoriy]

    ال,مربای پوست پرتقال به شکل گل,مربای پوست پرتقال و هویج,مربای پوست پرتقال خشک,طرزتهیه مربا پوست پرتقال,تهیه مربای پوست پرتقال,مربا پرتقال,پخت مربای پوست پرتقال

    مواد لازم:
    پوست پرتقال تازه: ۱ کیلو
    شکر: ۱/۵ کیلو
    آب: ۱/۵ لیتر
    آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری 

    طرز تهیه:
     سپس رول ها را در قابلمه حاوی آب سرد ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. هنگامی که آب جوش آمد پس از پنج دقیقه آن را آبکش کنید. این عمل را سه بار تکرار نمایید سپس رول ها را در قابلمه ریخته و روی آن آب سرد بریزید و بگذارید تا ۲۴ساعت بماند. هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار آن را عوض کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود(توجه داشته باشید که عطرپرتقال به طور کامل از بین نرود). آب و شکر را در قابلمه ای بزرگ ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش آید و شکر حل شود. رول ها را به آب و شکر بیفزایید و بگذارید تا به آرامی بجوشد و پوست پرتقال شفاف شود. در پایان آبلیمو را اضافه کنید و سپس خلال ها را از رول ها خارج کرده و بگذارید شربت غلیظ شود. حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مربا سرد شود. مربا را در ظرف تمیزی بریزید، به طوری که شربت کاملا روی پوست پرتقال را بپوشاند، و آن را در جای خنک نگهداری کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان